x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici
 • OTP Bank

  OTP Bank România lansează prima Bancă de mulțumiri din România

  (16/10/2019)

  București, 19 septembrie 2019 – Cu ocazia aniversării a 15 ani de activitate pe piața locală, OTP Bank România lansează Banca de mulțumiri, unul dintre cele mai mari demersuri digitale dedicate recunoștinței. Acesta are ca scop ridicarea nivelului de gratitudine a românilor și de a transmite inspirație pentru ca oamenii să spună „mulțumesc” mai des în cele mai cunoscute formate digitale. Banca de mulțumiri este totodată o premieră națională, fiind prima acțiune de acest tip a unei companii din domeniul bancar.  

  vreau detalii
 • Upgrade pentru aplicația OTPdirekt SmartBank

  (24/09/2019)

  OTP Bank România lansează o nouă varianta actualizată a aplicației sale SmartBank, cu scopul de a le oferi clienților o experiență de utilizare îmbunătățită și cât mai sigură.   Pentru a putea beneficia de varianta actualizată a aplicaţiei, este necesară reinstalarea acesteia.   Aplicaţia SmartBank poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

  vreau detalii
 • OTP Bank România anunță modificări privind plățile contactless cu cardurile OTP Bank

  (13/09/2019)

  Stimate Client,   Vă informăm că, începând cu data de 14 septembrie 2019, anumite tranzacţii contactless efectuate cu cardul OTP Bank vor necesita introducerea codului PIN. Aceasta măsură a fost implementată pentru a spori gradul de securitate a tranzacţiilor efectuate prin intermediul cardurilor. În situaţia în care o tranzacţie contactless fără introducerea PIN-ului ar putea fi respinsă, vă recomandăm sa efectuati tranzactia prin introducerea cardului în POS.   Vă mulţumim,   Echipa OTP Bank România

  vreau detalii
 • OTP Bank România a finanțat cea mai mare plantație de afini bio din România cu 10,5 milioane de lei

  (04/09/2019)

  București, 04 septembrie 2019 – Aflată în satul Mija, comuna I.L.Caragiale din Dâmbovița, MerryBerry este cea mai mare plantație de afini bio din România. Suprafața ei actuală este de 100 de hectare, pe care arbuștii au fost plantați în anii 2016 – 2017, ceea ce înseamnă că va ajunge la o producție anuală de peste 1.500 tone de afine, începând din 2021. Astfel, MerryBerry are potențialul de a deveni cea mai mare plantație de afini bio din Europa, concurând cu marii producători consacrați din Spania, Polonia, Germania și Franța.

  vreau detalii