x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide
OTP Bank

Személyi hitel

Innen megtudja, milyen könnyen válóra válthatja álmait.  Sok számolgatás és latolgatás után végre kezében van az…
bővebben
OTP Bank

Lakáshitel

Amikor új lakásba szeretne költözni, rengeteget számolgat. Gondolkodik, meggondolja magát, de ha megtalálta „azt a helyet”, minden sokkal egyszerűbbé…
bővebben
OTP Bank

Online adatfrissítés

Tekintettel az országos szinten alkalmazandó jogi rendelkezésekre, szükségessé vált ügyfeleink adatainak frissítése. Ezért az OTP Bank Románia arra kéri Önt, tegyen eleget a személyes vagy az Ön által képviselt vállalat adatainak frissítése érdekében tett meghívásnak, hogy továbbra is zavartalanul élvezhesse az OTP Bank Románia szolgáltatásait.

bővebben
OTP Bank

Automatikus megtakarítási program

Minden nappal közelebb kerülsz álmaidhoz.

Az OTP Bank automatikus megtakarítási programjának segítségével automatikusan és rendszeresen takarít meg, így kialakíthatja következetes megtakarítási szokásait.

Még a banki fiókig való útját is megtakaríthatja!

bővebben

Kifizetési utalványok jegyzéke jogi személyek számára

2019 május 2-ától kezdődően banki kirendeltségeinkben a jogi személyek képviselői által benyújtandó, lejben vagy/és valutában történő kifizetési utalványokat szükséges egy, az
OTP Bank Romania S.A. által kinevezett képviselők aláírásával ellátott, kifizetési utalvány-jegyzék kíséretében benyújtani.

 

A jegyzék innen tölthető le.

bővebben

OTPdirekt
SmartBank

A bank oda megy, ahol Ön tartózkodik és állandóan nyitva van. Az alkalmazás ingyen letölthető az Android és az iOS áruházakból, más operációs rendszerrel működő telefonok esetében pedig elérhető, közvetlenül a keresőből, az otpdirekt.ro oldalon.

bővebben
Töltse le a
SmartBank alkalmazást
Hírek OTP Bank

Megkezdődött a jelentkezés a harmadik alkalommal meghirdetett OTP Startup Programba

Az OTP Bank harmadik alkalommal indítja el az OTP Startup Partner Programot, ahová validált, piacrakész termékekkel rendelkező startupok, valamint scale-up vállalatok jelentkezését várják november 22-ig.

bővebben

Az OTP Bank Románia bemutatja a 100%-ban online igényelhető Rakéta hitelt KKV-k számára

Az OTP Bank Románia bemutatja az első kis- és középvállalkozásoknak (KKV) szóló platformot, a Rakéta hitelt. A platformról elérhető finanszírozási termékeket 100%-ban online igényelhetik a vállalkozók.

bővebben

Frissítés az OTPdirekt SmartBank alkalmazáshoz

A jobb ügyfélélmény és a lehető legmagasabb biztonsági feltételek biztosítása érdekében az OTP Bank Románia elérhetővé teszi SmartBank alkalmazásának új, frissített verzióját.

A frissítéssel járó előnyök eléréséhez az alkalmazás újratelepítésére van szükség.

bővebben

Az OTP Bank Románia bemutatja 15 hónapos évfordulós betétjét, a teljes futamidőre akár 5%-os kamat mellett

Bukarest, 2019. szeptember 19. – Romániai jelenlétének 15-dik évfordulója alkalmából az OTP Bank Románia bemutatja 4 és 9 hónapos futamidejű ünnepi lejbetétjeit, valamint egy különleges, 15 hónapos évfordulós betétet, akár 5%-os kamat mellett a teljes futamidőre.

bővebben

Fiók és ATM kereső