Noul OTPdirekt e LIVE!

Noul OTPdirekt e LIVE!

Descarcă noua aplicație SmartBank din Google Play sau App Store.

Google Play     App Store

Cu un design mai prietenos, intuitivă și cu noi funcționalități disponibile, suntem convinși că această versiune va fi pe placul tău!

 • Prin noul Internet Banking vei autoriza plăți fără utilizarea dispozitivului token, până la o limită de sumă stabilită pentru beneficiarul dorit. Am numit această opțiune Beneficiari de încredere și credem că te ajută astfel încât să nu pierzi timp pentru confirmarea plății;

 • Aplicația vine cu o nouă opțiune de economisire automata. Poți seta ordine de transfer automat alegând din produsele noastre de economisire: conturi de economii, depozite sau fonduri de investiții;

 • De acum ai posibilitatea să primești pe mail extrasul de cont la adresa pe care o introduci direct prin aplicație;

 • Iar pentru acces în aplicație ai la dispoziție și un nou flux de resetare a parolei de acces, mai rapid și ușor de parcurs;

 • Ești și utilizator SmartBank? Veștile bune continuă...
   

Noul SmartBank vine cu look modern și ușor de utilizat dar și cu mai multe funcționalități utile:

 • Plăți către trezorerie sau valutare;

 • OTPcard biometrics: poți autoriza plățile online efectuate prin card direct din aplicație;

 • SHARE IBAN: de câte ori ai avut nevoie să transmiti super rapid numărul contului curent către alte persoane? Iată că de acum este super simplu!;

 • Sau poți descărca dovada plății direct din aplicație.

Cum poți accesa noile aplicații?

Pentru OTPdirekt Internet Banking apasă butonul de mai sus “Autentifică-te în noul OTPdirekt” pentru a fi direcționat în ecranul de login sau apasă butonul Noul OTPdirekt din pagina principală a site-ului www.otpbank.ro. Pentru autentificare vei utiliza aceleași date de acces ca în versiunea currentă a aplicației.

Pentru OTPdirekt SmartBank te rugăm să cauți noua versiune a aplicației în magazinul Google Play sau App Store după cuvintele Noul OTP SmartBank Romania/ New OTP SmartBank Romania sau să accesezi pictogramele de mai sus.

Dacă ești utilizator nou introdu în căsuța de logare informațiile pe care le-ai primit când ai aplicat pentru OTPdirekt. 

Important pentru tine: dacă îți modifici parola în una din aplicații, noua parolă va fi utilizată doar pentru versiunea respectivă de aplicație. 

Dacă ti-ai blocat parola de acces în noul OTPdirekt de acum poți reseta parola simplu și rapid fără a mai fi nevoie să apelezi în Call Center. În pagina de login te rugăm să apeși pe Resetare parole/ Cod de acces și să urmezi pașii afișați.

Vrei să vezi mai multe despre noul OTPdirekt și ce poate să facă? Accesează aici tutorialele dedicate noului OTPdirekt și video-ul de prezentare.

Sperăm că am reușit să te surprindem în mod plăcut, iar dacă vrei să ne împărtășești feedback-ul tău despre noua experiență cu OTPdirekt, te rugăm să ne scrii pe office@otpbank.ro.

Produse similare recomandate

Notificări Push sau Alerte SMS OTPdirekt

Toate informațiile de care ai nevoie, simplu și rapid.

Vreau detalii

Cont de plăți cu servicii de bază

Confort și servicii gratuite, după veniturile tale.

Vreau detalii