close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

MiFID II

Servicii de investiții MiFID II

Directiva 2014/65/UE privind Piețele de Instrumente Financiare (denumită „MiFID II”) are în vedere investitorii, intermediarii de investiții financiare și locurile de tranzacționare.

MiFID II cuprinde reguli mai stricte cu privire la instrumentele financiare și serviciile de investiții furnizate clienților, prin asigurarea unui grad sporit de protecție a investitorilor și îmbunătățirea transparenței și a supravegherii la nivelul piețelor financiare.

De asemenea, introduce noi reguli de guvernanță corporativă și întărește responsabilitatea intermediarilor și autorităților naționale și europene competente cu privire la stabilitatea piețelor financiare și siguranța investițiilor financiare.

Legea Numărul 126/2018 privind piețele de instrumente financiare, precum și regulamentele de aplicare emise de către Autoritatea de Supraveghere Financiară, transpun în legislația națională prevederile MIFID II.

OTP Bank România SA este autorizată ca Instituție de credit care prestează servicii de investiții, prin Atestatul ASF Nr.6/28.03.2019 și înscrisă în Registrul ASF sub numarul: PJR01INCR/400021

 

Instrumente financiare derivate

Documentele prezentate mai jos conțin informații esențiale cu privire la produsele de investiții oferite de Trezoreria OTP Bank România S.A.  Acestea nu reprezintă materiale de marketing. Informațiile vă sunt oferite în virtutea obligațiilor legale (MiFID II / MiFIR), pentru a vă ajuta să înțelegeți natura, riscurile, costurile, câștigurile și pierderile potențiale care derivă din aceste produse și pentru a vă ajuta să le comparați între ele.

La cererea clienților, Trezoreria OTP Bank România S.A. poate furniza cotații pentru urmatoarele produse derivate sub incidența MiFID II:

Este important de reținut că pentru oricare din produsele menționate mai sus, Trezoreria OTP Bank România S.A. nu oferă servicii de consultanță și nici de administrare de portofoliu.

 

Fonduri de investiții

Informații esențiale destinate investitorilor

Documentele prezentate mai jos conțin informații esențiale destinate investitorilor cu privire la fondurile de investiții distribuite de OTP Bank România S.A. Acestea nu reprezintă materiale publicitare.
Informaţiile vă sunt prezentate conform legii pentru a vă ajuta să înţelegeţi natura, riscurile, costurile, câştigurile şi pierderile potenţiale care derivă din acest produs şi pentru a vă ajuta să îl comparaţi cu alte produse. Sunteţi invitaţi să le citiţi pentru a lua decizii în cunoștinţă de cauză. 
OTP Bank România S.A. nu oferă consultanță de investiții. Decizia de a investi vă aparține în mod exclusiv.

Click pe fiecare fond pentru mai multe detalii.

OTP ComodisRO, Cod ISIN ROFDIN0001C1

OTP Obligatiuni, Cod ISIN ROFDIN0001B3

OTP Euro Bond, Cod ISIN ROFDIN0001J6

OTP Dollar Bond, Cod ISIN ROFDIN0001X7

OTP AvantisRO, Cod ISIN ROFDIN0001A5 – clasa L, Cod ISIN ROSVN4MSPVU1 – clasa E

OTP Premium Return, Cod ISIN ROFDIN0002A3 – clasa L, Cod ISIN ROWCCOX2WA39 – clasa E

OTP Dinamic, Cod ISIN ROFDIN000283 – clasa E, Cod ISIN ROP3FK904N51 – clasa L

OTP Global Mix, Cod ISIN ROFDIN000275 – clasa L, Cod ISIN ROMIO2XT91C7 – clasa E

OTP Real Estate & Construction, Cod ISIN ROTOW22GGA16 – clasa L, Cod ROVP3REGBOA5 – clasa E

OTP Innovation, Cod ISIN ROIEYB64C367 - clasa L, Cod ISIN ROA8NEKOZ1V1 - clasa E

OTP Expert, Cod ISIN ROFDIN0002G0 - clasa L, Cod ISIN RO7EBFDIH415 - clasa E

Sugestii și reclamații

Vă rugăm să ne transmiteţi sugestiile sau nemulţumirile dumneavoastră legate de produsele si serviciile noastre de investitii financiare folosind unul dintre următoarele canale de comunicare:

  • E-mail: office@otpbank.ro
  • Telefon: 0800 88 22 88 / + 4021 308 57 10.

Ghid pentru depunerea unei reclamații.