Depozit online pentru persoane fizice

Depozit online

Vrei să deschizi un depozit online la OTP Bank? Ca să îți răsplătim alegerea, primești un bonus de 0.20% faţă de dobânda standard pentru depozitele în LEI.

Beneficiezi de dobândă de până la 6.80% pe an la termen pe 12 luni, pentru depozitele constituite în LEI +bonus de 0.20% dacă deschizi prin Internet Banking un depozit in LEI. Vezi aici toate termenele și valutele disponibile.

La OTP Bank, nu mai trebuie să te deplasezi la noi, căci venim noi la tine. Cum? Prin servicii digitale flexibile și sigure, concepute special pentru cei ancorați în mediul digital.

Astfel, dacă ai deja Internet Banking, poți deschide și un depozit online în LEI, EURO, USD, HUF sau GBP, care să-ți aducă mobilitate și confort.

Depozitul online OTP este disponibil în LEI, EUR, USD, HUF si GBP

Ai dobândă fixă până la scadență, cu o rată standard + 0.20% pentru LEI

Ce opțiuni ai la scadență?

  • Prelungirea automată a depozitului cu capitalizarea dobânzii – prelungirea se va realiza automat de către bancă pentru un număr egal de luni cu opţiunea inițială, folosind rata de dobândă valabilă la data prelungirii depozitului, iar dobânda acumulată pentru perioada precedentă se va adăuga depozitului inițial;

  • Prelungirea automată a depozitului fără capitalizare – prelungirea va fi efectuată automat de către bancă pentru un număr egal de luni cu opţiunea ta inițială, folosind rata de dobândă valabilă la data prelungirii depozitului, iar dobânda acumulată pentru perioada precedentă va fi transferată în contul curent;

  • Lichidarea automată a depozitului online – vom vira în contul tău curent suma depozitului și dobânda corespunzătoare.

  • *Termenele de constituire pot fi de 1, 3, 6 sau 12 luni.

Cum poți deschide un depozit online OTP Bank?

Activează serviciul OTPdirekt și vei putea deschide un depozit online oricând. Suma minimă impusă la deschiderea contului este de 100 LEI / EUR / USD / HUF / GBP.

Te așteptăm în oricare din sucursalele OTP Bank pentru mai multe detalii despre avantajele serviciilor bancare digitale.

În sucursală

Vino în sucursală
cu actul de identitate în original.

Caută sucursala

Contactează-ne

Solicită un apel telefonic,
iar noi te vom suna în cel mai scurt timp.

Solicită apel

Produse similare recomandate

Credit de nevoi personale online cu pachetul OTP Lejer

Aplici online și îl obții în doar 30 de minute.

Vreau detalii

Credit de Nevoi Personale

Pentru un echilibru în buget și mai mult confort acasă.

Vreau detalii

Întrebări frecvente

Da, banii depuși într-un cont de economii pot fi utilizaţi oricând. Vei primi în continuare dobânda calculată pentru suma existentă în contul tău de economii.

Dobânda este calculată în funcţie de suma existentă zilnic în cont, fiind virată în contul de economii la începutul lunii următoare. Rata dobânzii este variabilă şi diferă în funcţie de tranșele cumulative.

Pentru a deschide un cont de depozit la OTP Bank ai nevoie de minimum 100 LEI, 100 EUR, 100 USD, 100 GBP sau 25.000 HUF. Pentru a afla nivelul dobânzii practicate în funcţie de suma depusă şi perioada de maturitate accesează acest link.

Dobânda pentru depozite este fixă şi se aplică la suma aflată în contul de depozit pe perioada selectată.

Poţi retrage lunar dobânda doar dacă optezi pentru următoarele variante:

  • Depozit în LEI, EUR, USD, HUF, GBP cu scadenţa la o lună;
  • Depozit în LEI, EUR pe 3 și 6 luni cu dobândă fixă şi plata lunară a dobânzii.