Mastercard Dual

Mastercard Dual
Card de cumpărături în 12 rate

Cardul de cumpărături în 12 rate de la OTP Bank îți aduce mai multe beneficii decât ți-ai imaginat.

Încearcă-l GRATUIT ÎN PRIMUL AN și beneficiezi de 12 rate fără dobândă la cele mai importante categorii de comercianți pentru cumpărăturile tale mai mari de 300 lei, conform REGULAMENTULUI OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE “Rate cu 0% dobândă”, disponibil aici.

Avantaje

 • Ai 12 rate fără dobândă pentru cumpărăturile mai mari de 300 lei: 
  -    oriunde în lume, la cele mai importante categorii de comercianți, specializate în vânzarea de electrocasnice, electronice, mobilă, bricolaj, calculatoare, servicii medicale, turism și asigurări. 
  -    în România, la toate magazinele care sunt semnalizate cu sigla programului “Mastercard- Plata în rate”

 • ZERO taxă de emitere și de administrare în primul an;

 • Perioadă de grație de până la 55 zile în care nu se percepe dobândă pentru cumpărături, dacă rambursezi integral până la data scadentă;

 • Dobândă redusă de 9,9% în primele 6 luni în cazul în care emiterea cardului s-a facut pentru refinanțarea oricărui credit fără ipotecă sau a unui alt card de credit în lei;

 • Obții cardul foarte simplu, fără documente de venit*. Ai nevoie doar de actul de identitate valid.

 • Priceless Cities, program plin de experienţe surprinzătoare în peste 40 de orașe din întreaga lume. Prin simpla înregistrare şi rezervare în platforma www.priceless.com;

 • Platești mai relaxat cu telefonul mobil în orice magazin din țară sau din străinătate care acceptă plata contactless. Plățile cu telefonul sunt disponibile prin aplicația OTPay pentru telefoanele Android sau prin Apple Pay pentru dispozitivele Apple.

 • Plăți rapide la POS prin tehnologia Contactless;

 • Ai 10% discount la călătoriile efectuate cu BlackCab dacă plătești cu cardul tău de credit. În plus, ai și tarif preferențial pentru transferul la aeroport. Află cum beneficiezi de ofertele BlackCab.

Contactează-ne la 021 308 00 88 sau 0372 318 562
sau completează formularul
şi vei fi contactat în legatură cu cardul tău!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing și profilare în acest scop de către Bancă
Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing și profilare în acest scop de către terți parteneri ai Băncii

Caracteristici

 • Limita de credit acordată: 1.500 - 30.000 lei (maxim de 3 ori venitul net al solicitantului);

 • Limita lunară de retragere numerar: 40% din limita acordată;
 • Dobândă fixă 24,90% p.a., DAE 27,95% p.a.**; 9.9% p.a. în primele 6 luni aplicabil cardurilor emise pentru refinanțare;

 • Suma minimă de plată lunar: 2% limita utilizată + 100% comisioane și dobânzi (dacă este cazul).

Condiții de eligibilitate

 • Vârsta: 23-62 ani;

 • Vechime în muncă: 
  -    minimum 3 luni de activitate la angajatorul curent (inclusiv pentru pensionarii care au contracte de muncă suplimentare); 
  -    mai mult de 12 luni de activitate în calitate de PFA. 

 • Rezidență în România.

 • Venitul minim net lunar: 1.500 lei.

* Dacă veniturile înregistrate de tine sunt din salarii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și dacă ai împlinit minimum 3 luni la actualul angajator.
** DAE 27,95% p.a. a fost calculată presupunând că suma de 5.367 lei a fost acordată pe doi ani, utilizată imediat la începutul contractului și rambursată în 24 plăți lunare egale considerând dobânda anuală aplicată de 24,90%, rată fixă. 

Lista de tarife şi comisioane
Adeverinta de venit în format OTP Bank

Întrebări frecvente

Este foarte simplu să te înrolezi în sistemul 3D Secure! Află cum, accesând link-urile de mai jos.

Visa: click aici

Mastercard: click aici

Următorul pas este să parcurgi etapele procesului de activare a cardului.

În cazul în care ai uitat parola statică setată de tine, te rugăm să apelezi Centrul de procesare carduri ROMCARD SA, la numărul 021.402.0029 sau departamentul de Relații Clienți OTP Bank la numărul 0800 88 22 88 sau + 4021 308 57 10 apelabil și din străinătate. Parola va fi setată la valoarea inițială, adică ultimele 6 cifre din CNP-ul tău.

Da, poţi solicita emiterea a maximum 3 carduri de debit suplimentare ce accesează acelaşi cont.

Da, poți solicita maximum 2 carduri de credit suplimentare atașate aceleiaşi limite de credit.

Cardul de cumpărături este un instrument de plată ce are ataşată o limită de credit în LEI oferită de către bancă în funcţie de venitul lunar net. Un avantaj al cardului de cumpărături este reprezentat de posibilitatea de a face cumpărături cu 0% dobândă fie prin programul de rate, fie prin perioada de graţie.

Descoperitul de cont (numit şi overdraft) este o facilitate pe cont, oferită de către bancă în funcţie de salariul încasat în contul respectiv, şi poate fi de maximum 6 salarii nete. Overdraft-ul poate fi acordat în LEI. În cazul overdraft-ului, poţi ataşa contului respectiv un card de debit cu care poţi efectua plăţi şi retrageri de numerar cu comisioanele şi taxele aferente cardului. Pentru aceste tranzacţii, pentru descoperitul de cont este necesar să achiţi lunar doar dobânda aferentă.

În cazul în care utilizezi cardul în altă monedă, în funcţie de valuta în care acesta este emis, se realizează conversie valutară astfel:

 1. Pentru tranzacțiile efectuate în moneda contului, Banca va debita din cont valoarea tranzacțiilor efectuate în moneda contului;
 2. Pentru tranzactiile efectuate pe teritoriul României în altă monedă decât moneda contului, Banca va debita contul utilizând ca monedă de referinţă LEI. Schimbul valutar între moneda în care se efectuează tranzacţia şi moneda de referinţă LEI se efectuează de către Organizaţia internaţională de carduri Mastercard / Visa la cursul sau de la Data Decontării;
 3. Pentru tranzactiile efectuate în străinătate cu Cardul, Banca va debita contul utilizând ca monedă de referinţă EUR, după cum urmează:
  1. Schimbul valutar între moneda în care se efectuează tranzacţia şi moneda de referinţă EUR se efectuează de către organizaţia internaţională de Carduri Mastercard/ Visa la cursul sau de la Data Decontării;
  2. Pentru debitarea contului în LEI, Banca utilizează Cursul de Schimb de Referință al Băncii din ziua decontării tranzacției, publicat pe pagina de internet a Băncii.

Da. Dacă doriţi să utilizaţi cardul emis de OTP Bank România la bancomatele din străinătate aparţinând OTP Group, se va percepe un comision de retragere numerar de numai 3.5 LEI / 1 EUR pe tranzacție.

Băncile membre OTP Group în Europa pot fi localizate în ţări precum: Ungaria, Slovacia, Croaţia, Bulgaria, România, Ucraina, Serbia şi Rusia.

Da, poţi efectua plăţi cu cardul tău dacă ai selectat în momentul solicitării cardului, sau ulterior prin OTPdirekt sau în sucursală, opţiunea “plăți pe internet”.

Lista tranzacţiilor şi soldul contului aferente cardului tău de cumpărături sunt disponibile în extrasul de card pe care îl primești lunar prin OTPdirekt sau prin e-mail. Totodată, poţi afla soldul contului de card la bancomatele OTP Bank, unde poți obţine şi o listă a ultimelor 5 tranzacţii efectuate.

Da, acest card poate fi utilizat în România. În momentul utilizării acestuia la bancomat, vei putea retrage numerar în LEI.

Da, poți utiliza cardul respectiv în străinătate pentru retragerea de numerar. În acest caz, vei primi valuta aferentă ţării unde te afli.

Limitele de tranzacţionare sunt limite zilnice sau lunare setate pentru cardul tău sau pentru subcardul emis pe contul tău. Acestea au valori implicite la emitere, însa pot fi modificate la cerere, fie prin OTPdirekt, fie în sucursală.

Persoanele autorizate să semneze adeverinţa de venit sunt: Directorul general, Directorul financiar, Director de resurse umane, Responsabil salarizare, Director contabilitate. Este necesar ca pe adeverinţă să se completeze şi funcţia exactă a persoanei cu drept de semnatură.

Cardul co-brand OTP-MOL este un card de cumpărături ce poate fi utilizat la orice comerciant din ţară sau străinătate. Avantajul acestui card este de a obţine puncte duble în momentul utilizării lui la benzinăriile MOL din ţară.

Pentru cardurile Multibonus, asistenţa este asigurată exclusiv de MOL România prin Serviciul Relaţii Clienţi (021) 204.85.26 sau 0800 800665 (non-stop).

Pentru cardurile de credit OTP-MOL te rugăm să contactezi OTP Bank “Call Center”: 0800 88 22 88 (08:30 - 21:00, apelabil gratuit din orice reţea fixă sau mobilă din România) – gratuit sau OTPBank “ Serviciul Carduri” (021) 308.57.11 (non-stop)

Da. Toate cardurile emise de OTP Bank România pot fi utilizate în străinătate, indiferent dacă sunt emise în LEI sau EUR.

Persoanele ce nu au indeplinit 18 ani pot obţine un card de debit Junior Plus, ataşat unui cont Junior plus. Pentru a solicita acest card, este necesar ca solicitantul să ajungă împreună cu parinţii într-o sucursală OTP Bank cu actul de identitate.

Perioada de graţie aplicabilă cardurilor de cumpărături este reprezentată prin numărul maxim de zile în care nu se percepe dobândă pentru tranzacţiile la comercianţi. De exemplu, perioada de graţie de 55 de zile se aplică pentru cumparăturile efectuate în ziua de 1 a lunii şi până pe data de 25 a lunii viitoare, ceea ce înseamnă ca până pe 25 (luna viitoare) poţi rambursa întreaga sumă utilizată la cumpărături fără a plăti dobândă.

În cazul în care nu mai ești în posesia cardului tău este necesară blocarea accesului la sumele din cont. Poți face acest lucru direct din aplicația SmartBank sau sunând la numărul 0800 88 22 88 (apelabil gratuit din orice reţea fixă sau mobilă din România) sau la numărul +40 21 308 57 11 (apelabil şi din străinătate).