Tutoriale noul OTPdirekt

close

Află mai multe informații despre resetarea parolei în noul OTPdirekt. Descarcă ghidul sau vezi tutorialul

Tutoriale noul OTPdirekt

Descoperă noul digital banking de la OTP Bank!

Pentru a te loga în noul OTPdirekt utilizează aceleași informații ca pentru versiunea curentă de Internet Banking (utilizator adică ultimele 10 cifre de pe card  și parola din șase cifre pentru logarea prin card sau codul de client, utilizatorul și parola pentru logarea fără card).

Important: dacă modifici parola în una dintre versiunile aplicației (cea nouă sau cea curentă) noua parolă va putea fi utilizată doar pentru versiunea respectivă de aplicație.

Caută noua aplicație în Google Play sau App Store utilizând cuvintele “Noul OTP SmartBank România” / „New OTP SmartBank România”  sau accesează direct pictogramele de mai jos.

App store

     Google play

Pentru a te loga în noul SmartBank utilizează aceleași informații ca pentru versiunea curentă de Internet Banking (utilizator - adică ultimele 10 cifre de pe card -  și parola din șase cifre pentru logarea prin card sau codul de client, utilizatorul și parola pentru logarea fără card).

În noua aplicație SmartBank te loghezi întâi utilizand autentificarea prin card sau fără card. Dupa prima logare poți activa autentificarea biometrica pe care o vei confirma din nou prin introducerea informatiilor de acces și a codului generat de token.

Apasă opțiunea Resetare parola/cod de acces din pagina de logare a noul OTPdirekt (opțiunea se regăsește sub butonul Autentificare), introduci informațiile cerute, iar noua parolă o vei confirma prin introducerea codului unic generat de token. 

Accesează tutorialele dedicate noului OTPdirekt și video-ul de prezentare .
Sperăm că îți oferim o experiență relevantă de Internet Banking, iar dacă vrei să ne împărtășești feedback-ul tău despre noua experiență cu OTPdirekt, te rugăm să ne scrii office@otpbank.ro.

Tutoriale OTPdirekt

Tutoriale SmartBank