close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Tutoriale OTPdirekt

Descoperă digital banking de la OTP Bank!

Pentru a te loga în noul OTPdirekt utilizează aceleași informații ca pentru versiunea curentă de Internet Banking (utilizator adică ultimele 10 cifre de pe card  și parola din șase cifre pentru logarea prin card sau codul de client, utilizatorul și parola pentru logarea fără card).

Important: dacă modifici parola în una dintre versiunile aplicației (cea nouă sau cea curentă) noua parolă va putea fi utilizată doar pentru versiunea respectivă de aplicație.

Caută noua aplicație în Google Play sau App Store utilizând cuvintele “OTP SmartBank România” / „OTP SmartBank România”  sau accesează direct pictogramele de mai jos.

App store

     Google play

Pentru a te loga în noul SmartBank utilizează aceleași informații ca pentru versiunea curentă de Internet Banking (utilizator - adică ultimele 10 cifre de pe card -  și parola din șase cifre pentru logarea prin card sau codul de client, utilizatorul și parola pentru logarea fără card).

În noua aplicație SmartBank te loghezi întâi utilizand autentificarea prin card sau fără card. Dupa prima logare poți activa autentificarea biometrica pe care o vei confirma din nou prin introducerea informatiilor de acces și a codului generat de token.

Apasă opțiunea Resetare parola/cod de acces din pagina de logare în OTPdirekt (opțiunea se regăsește sub butonul Autentificare), introduci informațiile cerute, iar noua parolă o vei confirma prin introducerea codului unic generat de token. 

Accesează tutorialele dedicate OTPdirekt și video-ul de prezentare .
Sperăm că îți oferim o experiență relevantă de Internet Banking, iar dacă vrei să ne împărtășești feedback-ul tău despre noua experiență cu OTPdirekt, te rugăm să ne scrii office@otpbank.ro.

Tutoriale OTPdirekt

Tutoriale SmartBank