Plătești în siguranță prin Apple Pay cu cardul tău Mastercard de la OTP Bank, iar noi te premiem

Acum, mai mult ca oricând, prin Apple Pay faci plăți rapid și în siguranță cu telefonul tău iPhone, cu Apple Watch sau chiar cu iPAD, la orice comerciant care acceptă plata contactless sau afișează ca metodă de plată Apple Pay.

În plus, primești 5%, maximum 25 lei bani înapoi pe card* pentru tranzacțiile tale Apple Pay în valoare totală de 500 de lei, efectuate în perioada campaniei.

Perioada de desfășurare a Campaniei promoționale 03.01.2024 - 31.12.2024.

Beneficiul campaniei de 5% bani înapoi pe card pentru tranzacții în valoare totală de 500 de lei se acordă în următoarea lună calendaristică, dar nu mai târziu de 15 ale lunii. Pentru detalii complete consultă Regulamentul Campaniei.

Încă nu ai înrolat în Apple Pay cardul tău Mastercard de la OTP Bank?
Urmează paşii de înrolare card şi vezi cât este de simplu!

Plățile prin Apple Pay îți aduc numai avantaje:

  • Primești 5% bani înapoi pe card pentru tranzacțiile tale Apple Pay în valoare totala de 500 de lei efectuate în perioada campaniei; 
  • Plătești în siguranță pentru că te autentifici cu  “Touch ID” (amprenta), “Face ID” (recunoaștere facială) sau “Parola”, în funcție de modelul dispozitivului Apple utilizat;
  • Ai o evidență clară a cheltuielilor direct pe telefon;
  • Nu te costă nimic.

Campania mai sus menționată este adresată clienților care utilizează dispozitive mobile Apple, care dețin un card de debit sau un card de credit Mastercard de la OTP Bank și care au primit din partea Băncii o informare de participare în campanie prin SMS sau e-mail, în perioada de desfășurare a campaniei, mai sus menționată.