Despre noi

OTP Bank România

Pe drumul către succes și Evoluție, călătoria noastră a început cu o promisiune, aceea de a oferi clienților și partenerilor noștri calitate la nivel de excelență în industria financiar-bancară. De-a lungul celor peste 10 ani de existență pe piața locală, am transformat relația client-bancă într-un parteneriat durabil.
Vreau detalii

Istoric

OTP Bank România este parte a OTP Group, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa Centrală şi de Est, cu operaţiuni în ţări precum Ungaria, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia, Serbia şi România.
Vreau detalii

Viziune, misiune, valori

Ne dorim să fim recunoscuţi ca un partener puternic, stabil şi profitabil în servicii financiare universale de mărime medie, un partener care administrează eficient, creşte în mod dinamic şi se implică puternic în programe de responsabilitate socială și sustenabilitate.

Vreau detalii

Semnificația siglei OTP Bank

Verdele este sursa pozitivă a sentimentelor în orice cultură: culoarea experienţei, prospeţimii şi revigorării. Prin utilizarea celor doua nuanțe de verde, dorim sa evidenţiem încrederea reciprocă între OTP Bank şi partenerii săi.
Vreau detalii