close

VERSIUNE BETA - Noul nostru website este în stadiu de tranziție. Pentru eventualele nefuncționalități sau greșeli ne cerem scuze!

Știri și evenimente

15/01/2020
OTP Bank România anunță rezultatele concursului lansat anul trecut pe platforma digitală Banca de mulțumiri, cel mai mare proiect online dedicat gratitudinii în rândul românilor.
01/01/2020
OTP Bank România lansează, în premieră, mini-seria „Primul ANtreprenoriat”, un proiect marca Startup Hero. Aceasta prezintă poveștile inedite a patru antreprenori care vorbesc despre problemele întâmpinate în primul an de business, dar și despre soluțiile care i-au determinat să meargă mai departe. Indiferent de domeniul de activitate, întâmplările celor patru protagoniști, clienți ai băncii, sunt reale și prezintă situații neașteptate cu care aceștia s-au confruntat la început de antreprenoriat.
31/12/2019
Fundația Dreptul la Educație, cu sprijin direct din partea OTP Bank România, împlinește cinci ani de activitate. În decursul acestei perioade, peste 12.600 de persoane au beneficiat de programele de educație financiară susținute de trainerii Fundației.
30/12/2019
OTP Bank România lansează prima platformă dedicată clienților Întreprinderi Mici și Mijlocii (IMM) - Creditul Rachetă. Antreprenorii care doresc să obțină unul din produsele de finanţare de pe această platformă o pot face prin aplicarea 100% online.