close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Știri și evenimente

15/05/2024
OTP Group anunță rezultatele financiare pentru primul trimestru din 2024. Potrivit raportului publicat la Budapesta, în care rezultatele băncii sunt prezentate consolidat, ajustate în conformitate cu standardele Grupului, OTP Bank România a înregistrat un profit net consolidat de 2 milioane RON în primul trimestru al anului. Rezultatul a fost influențat de un nivel mai redus al veniturilor față de trimestrul anterior, de creșterea cheltuielior operaționale și de noul impozit introdus în sectorul bancar începând cu 2024, care determină banca să plătească suplimentar 2% din cifra de afaceri. În consecință, valoarea impozitului a depășit 13 milioane lei față de 5 milioane lei în trimestrul precedent.
10/05/2024
OTP Bank România face un nou pas important în direcția inovației și accesibilității serviciilor bancare digitale prin extinderea serviciului de deschidere conturi 100% online pentru persoanele juridice și IMM-urile cu mai mulți asociați. Inițial, acest flux online a fost disponibil doar pentru persoanele fizice și IMM-urile cu acționar unic.
02/05/2024
OTP Bank România anunță încheierea unui acord de finanțare cu dezvoltatorul Nusco Imobiliara, în valoare totală de 31,4 milioane de euro, pentru construirea primelor 3 clădiri din totalul de 7, aferente fazei a doua, din ansamblul rezidențial Nusco City, aflat în cartierul Pipera din București, la cinci minute de Promenada Mall.
02/05/2024
OTP Bank România anunță că, începând cu data de 27 mai 2024, produsele bancare de la Agenția PALAS IAȘI vor fi transferate către Sucursala ȘTEFAN CEL MARE IAȘI, din B-dul Ștefan cel Mare și Sfânt nr.14, ca urmare a închiderii Agenției Palas Iași.