close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Grupul OTP

Cu integritate și determinare, OTP Group lucrează pentru a ajuta dezvoltarea regiunii Europei Centrale și de Est pentru a deveni motorul de creștere al continentului.

Ne străduim să oferim servicii financiare excelente prin inovație digitală, inteligență artificială și informații bazate pe date. Valorificăm sinergiile din cadrul grupului nostru și acționăm ca un motor al transformării digitale a regiunii.

OTP Group este un angajator european incluziv, divers și progresiv. Ne concentrăm pe dezvoltarea colegilor noștri pentru a ne crește capitalul intelectual în beneficiul echipelor, clienților și partenerilor noștri.
Dezvoltăm programe de educație financiară la nivel de grup, lucrând în același timp pentru a permite dezvoltarea durabilă în întreaga regiune.

Cu angajament și expertiză, ne folosim resursele financiare și tehnologice în beneficiul tuturor părților interesate.
Avem ceea ce este necesar pentru a face acest lucru.
 

În România, membrele OTP Group sunt următoarele:

 

OTP Bank România
OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup independent din Europa Centrală și de Est, este un furnizor integrat și auto-finanțat de servicii financiare, atât pentru companii, cât și pentru persoane fizice.

 

OTP Consulting România
OTP Consulting România S.R.L oferă servicii pentru sprijinirea investiţiilor străine în România, precum şi consultanţă pentru autorităţile locale şi IMM-uri în accesarea fondurilor UE şi implementarea proiectelor finanţate.

 

OTP Leasing România
OTP Leasing România IFN S.A. a intrat în luna august 2007 pe piaţa de profil din România, oferind produse de leasing auto, vehicule comerciale și de echipamente.

 

OTP Asset Management România SAI SA
OTP Asset Management S.A.I. S.A. este o societate de administrare a investițiilor, conform legii 297/2004 privind piața de capital, care va desfășura toate activitățile specifice unei societăți de administrare a investițiilor.

 

OTP Factoring România
OTP Factoring a fost creată pentru a vă fi de ajutor și a va sprijini în rezolvarea problemelor dumneavoastră financiare. Obiectul principal de activitate îl reprezintă administrarea portofoliilor de creanțe achiziționate de la diverse instituții financiar bancare și IFN-uri.

 

OTP Advisors România
OTP Advisors asigură servicii de vânzare directă a produselor de creditare OTP Bank. Echipa noastră tânără și dinamică este în permanență pregătită să ofere soluții prompte și adaptate nevoilor clienților noștri.

 

Fundația OTP Bank România
OTP Bank România și-a propus să contribuie la dezvoltarea unui comportament financiar responsabil și sănătos în rândul generației tinere. Fundația OTP Bank România este instituția care coordonează și implementează activitățile de educație financiară ale băncii.