Grupul OTP

Grupul OTP

Grupul își concentrează eforturile pe furnizarea unor servicii personalizate, de înaltă calitate, încercând constant să își întărească abilitățile de inovare pentru a răspunde nevoilor actuale și viitoare ale consumatorilor.

În România, membrele OTP Group sunt următoarele:

 

OTP Bank România
OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup independent din Europa Centrală și de Est, este un furnizor integrat și auto-finanțat de servicii financiare, atât pentru companii, cât și pentru persoane fizice.

 

OTP Consulting România
OTP Consulting România S.R.L oferă servicii pentru sprijinirea investiţiilor străine în România, precum şi consultanţă pentru autorităţile locale şi IMM-uri în accesarea fondurilor UE şi implementarea proiectelor finanţate.

 

OTP Leasing România
OTP Leasing România IFN S.A. a intrat în luna august 2007 pe piaţa de profil din România, oferind produse de leasing auto, vehicule comerciale și de echipamente.

 

OTP Asset Management România SAI SA
OTP Asset Management S.A.I. S.A. este o societate de administrare a investițiilor, conform legii 297/2004 privind piața de capital, care va desfășura toate activitățile specifice unei societăți de administrare a investițiilor.

 

OTP Factoring România
OTP Factoring a fost creată pentru a vă fi de ajutor și a va sprijini în rezolvarea problemelor dumneavoastră financiare. Obiectul principal de activitate îl reprezintă administrarea portofoliilor de creanțe achiziționate de la diverse instituții financiar bancare și IFN-uri.

 

OTP Advisors România
OTP Advisors asigură servicii de vânzare directă a produselor de creditare OTP Bank. Echipa noastră tânără și dinamică este în permanență pregătită să ofere soluții prompte și adaptate nevoilor clienților noștri.

 

Fundația Fundația OTP Bank România
OTP Bank România și-a propus să contribuie la dezvoltarea unui comportament financiar responsabil și sănătos în rândul generației tinere. Fundația OTP Bank România este instituția care coordonează și implementează activitățile de educație financiară ale băncii.