Cariere

Cariere

Hai în echipa OTP Bank!

OTP Bank România este parte a OTP Group, unul dintre cele mai importante grupuri financiare la scară europeană, cu operaţiuni în ţări precum Ungaria, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia și Serbia.

Prezentă din 2004 pe piaţa bancară locală, OTP Bank Romȃnia şi-a propus să devină o bancă universală puternică, care să ofere servicii complete pentru clienţi persoane fizice şi companii.

În 2020 am sărbătorit 16 ani de când OTP Bank a intrat pe piața din România. În toți acești ani eforturile noastre au fost îndreptate spre a înțelege nevoile clienților şi contextul pieţei, iar dezideratul a fost să fim un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare.

 

Ce ne diferenţiază

Misiunea noastră este să sprijinim continuu succesul celor care ne investesc cu încrederea lor. Prin urmare, după 16 ani de activitate pe piața locală, implementăm o transformare Agile la scară largă, adaptată la realitățile economice ale pieței și așteptările clienților din ce în ce mai complexe.

Prioritatea noastră este să asigurăm o experiență excepțională clienților, colegilor și relațiilor profesionale de zi cu zi. 

 

Oportunităţi de dezvoltare a carierei

Vrei să afli mai multe detalii despre noi și despre posturile disponibile? Accesează site-ul nostru de cariere aici: https://cariere.otpbank.ro.

Cu siguranță vei găsi ceva care să ți se potrivească!