Chiar dacă ești la început de drum

sau deja ai o activitate bine conturată, contul curent de la OTP Bank este partenerul tău ideal.

 

Contul curent de la OTP Bank este dedicat persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale, întreprinderilor familiale și persoanelor care desfășoară profesii liberale.

 

Alege să deschizi un cont curent la OTP Bank și vei avea acces la o serie de produse și servicii dedicate activității tale profesionale de zi de zi.

Ce avantaje ai? 

otp bank

Accesezi rapid, în țară sau în străinătate, produsele și serviciile OTP Bank;

otp bank

Ai posibilitatea de a deține mai multe conturi curente administrate în deplină siguranță de OTP Bank.

 

Cum poți deschide un cont curent?

Te așteptăm în oricare dintre unitățile OTP Bank pentru a solicita deschiderea unui cont curent.

 

Vrei mai multe informații?

Găsești toate informațiile de care ai nevoie în documentele pdf. de mai jos. Pentru orice alte întrebări, te așteptăm în sucursalele OTP Bank sau poți suna la următoarele numere de telefon: 0800 88 22 88 (apelabil gratuit din rețeaua Telekom Romania) .

 

Condiții generale de afaceri:

Stimate client, te informăm că, din cauza numărului în creștere de bănci în lichidare din Ucraina, orice plată efectuată către această țară poate înregistra întârzieri de procesare.

Nu se vor iniția relații de afaceri, inclusiv deschiderea contului curent, precum și acceptarea și/ sau derularea oricăror fonduri/ efectuarea de tranzacții pentru persoanele fizice/persoanele juridice cu rezidența / cetățenia în țările enumerate aici, precum și a celor ai caror reprezentanți împuterniciți au rezidența / cetățenia în țările cuprinse aici. Mulțumim pentru înțelegere.