x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

Ține-ți economiile în perfectă siguranță

cu OTP Bank. Fie că vrei să strângi bani pentru un proiect mai mare sau doar pentru zile grele, contul de economii de la OTP Bank îți oferă acces la banii tăi oricând dorești, mobilitate și multe alte beneficii.

 

 

 

Ce avantaje ai?

otp bank

Contul de economii este disponibil în RON, EUR, USD și HUF și are o valabilitate nelimitată;

otp bank

Obții un nivel de dobândă superior față de cel de la contul curent;

otp bank

Dobânda contului de economii se acumulează zilnic și se plătește lunar, iar rata dobânzii se calculează și se plătește pe tranșe cumulative;

otp bank

Ai flexibilitate și restricții limitate cu privire la accesarea fondurilor;

otp bank

Gestionezi în mod optim surplusul de fonduri pe care îl deții;

otp bank

Beneficiezi de comisioane zero de deschidere și lichidare;

otp bank

Contul de economii poate fi accesat și prin intermediul unui card de debit emis pe numele titularului de cont sau al împuterniciților acestuia.

otp bank

Poți alimenta contul de economii prin depuneri de numerar sau transferuri intra/inter-bancare.

 

Cum poți deschide un cont de economii la OTP Bank?

Tot ce-ți trebuie e actul de identitate valabil în original. Poți solicita oricând un cont de economii la orice sucursală OTP Bank.

 

Îți dorești să economisești lunar?

Atunci bucură-te de facilitatea de economisire automată.

Stabilești prin serviciul OTPdirekt cât și când vrei să faci o depunere. Poți alege ca în ziua de salariu o anumită sumă de bani să se ducă direct din contul curent în contul tău de economii.

Astfel nu vei mai uita niciodată să pui bani de-o parte și, prin OTPdirekt ai o dobândă atractivă pentru economiile tale.

Mai mult, transferul automat este gratuit, fără comision sau taxă suplimentară.

 
otp bank

Vrei mai multe
detalii?

Citește informațiile din documentele pdf. pe care le poți descărca sau contactează-ne și îți vom răspunde la toate întrebările.

Dobândă Taxe și comisioane Persoane Fizice
 

OTP Bank România S.A. este participantă la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare, iar deponenții săi beneficiază de garantarea, prin plata de compensații, a depozitelor constituite, în limita plafonului de acoperire stabilit periodic prin lege, care în prezent este în valoare de 100.000 EUR, echivalent în lei, pentru fiecare titular de cont. Acest nivel al plafonului de acoperire a fost stabilit prin Legea nr. 311/2015 privind schemele de garantare a depozitelor și Fondul de garantare a depozitelor bancare, publicată în Monitorul Oficial nr. 918 din 11 decembrie 2015. Potrivit legii, noțiunea de „depozit” înseamnă  orice sold creditor, inclusiv dobânda datorată, rezultat din fonduri aflate într-un cont sau din situații tranzitorii derivând din operațiuni bancare curente și pe care instituția de credit trebuie să îl ramburseze, potrivit condițiilor legale și contractuale aplicabile, inclusiv depozitele la termen și conturile de economii, iar noțiunea de „plafon de acoperire” înseamnă nivelul maxim al garantării per deponent garantat și per instituție de credit, aplicabil potrivit art. 61 alin. (3) sau, după caz, potrivit art. 62.

Nu intră în categoria depozitelor, astfel cum acesta au fost definite anterior, soldurile creditoare a căror existență poate fi dovedită doar printr-un instrument financiar, astfel cum acesta este definit la art. 2 alin. (1) pct. 11 din Legea nr. 297/2004 privind piața de capital, cu modificările și completările ulterioare, cu excepția cazului în care este un produs de economisire atestat printr-un certificat de depozit nominal existent la data de 2 iulie 2014. Mai multe informații pentru deponenți pot fi obținute prin accesarea documentului „Informaţii pentru deponenţi”. Mai multe detalii pot fi consultate și pe website-ul: www.fgdb.ro.