x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

De acum poți alege chiar tu durata depozitelor tale

Îți fixezi singur scadența depozitului cu maturitate flexibilă oricând dorești, chiar și peste 652 de zile fix! Cu depozitul cu maturitate flexibilă orice zi poate fi ziua de scadență.

 

În plus, comisionul de ridicare numerar în ziua scadenței este ZERO, cu condiția programării în prealabil cu o zi în cazul sumelor mai mari de 5.000 EUR sau echivalent.

 

 

 

Ce avantaje ai?

otp bank

Depozitul cu maturitate flexibilă este disponibil în RON, EUR, USD, HUF și GBP;

otp bank

Rata dobânzii este fixă până la scadența depozitului.

 

La scadență ai lichidarea automată a depozitului cu maturitate flexibilă - banca virează în contul tău curent suma depozitului și dobânda corespunzătoare.

 

Termenul de constituire poate fi stabilit oricât, între 1 lună – 24 luni pentru RON sau între 1 lună – 12 luni pentru FCY.

 

 

Cum poți deschide un depozit cu maturitate flexibilă la OTP Bank?

Tot ce-ți trebuie e actul de identitate valabil în original. Poți solicita oricând acest tip de depozit la orice sucursală OTP Bank. Suma minimă la deschidere trebuie să fie de 100 RON/ USD/ EUR/ GBP sau 25.000 HUF.

 
otp bank

Vrei mai multe
detalii?

Citește informațiile din documentele pdf. pe care le poți descărca sau contactează-ne și îți vom răspunde la toate întrebările.

Dobânzi
 

 

OTP Bank România S.A. este participantă la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare, iar deponenții săi beneficiază de garantarea, prin plata de compensații, a depozitelor constituite, în limita plafonului de acoperire stabilit periodic prin lege, care în prezent este în valoare de 100.000 EUR, echivalent în lei, pentru fiecare titular de cont. Acest nivel al plafonului de acoperire a fost stabilit prin Legea nr. 311/2015 privind schemele de garantare a depozitelor și Fondul de garantare a depozitelor bancare, publicată în Monitorul Oficial nr. 918 din 11 decembrie 2015. Potrivit legii, noțiunea de „depozit” înseamnă  orice sold creditor, inclusiv dobânda datorată, rezultat din fonduri aflate într-un cont sau din situații tranzitorii derivând din operațiuni bancare curente și pe care instituția de credit trebuie să îl ramburseze, potrivit condițiilor legale și contractuale aplicabile, inclusiv depozitele la termen și conturile de economii, iar noțiunea de „plafon de acoperire” înseamnă nivelul maxim al garantării per deponent garantat și per instituție de credit, aplicabil potrivit art. 61 alin. (3) sau, după caz, potrivit art. 62.

Nu intră în categoria depozitelor, astfel cum acesta au fost definite anterior, soldurile creditoare a căror existență poate fi dovedită doar printr-un instrument financiar, astfel cum acesta este definit la art. 2 alin. (1) pct. 11 din Legea nr. 297/2004 privind piața de capital, cu modificările și completările ulterioare, cu excepția cazului în care este un produs de economisire atestat printr-un certificat de depozit nominal existent la data de 2 iulie 2014. Mai multe informații pentru deponenți pot fi obținute prin accesarea documentului „Informaţii pentru deponenţi”. Mai multe detalii pot fi consultate și pe website-ul: www.fgdb.ro.