x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

Prin pachetul OTP Bank pentru pensionari

câștigi timp şi ai libertate de mişcare, pentru că pensia este virată direct în cont, la data stabilită. Astfel, pensia nu va întârzia niciodată, iar tu nu mai depinzi de programul oficiilor poştale.

 

 

 

Ce avantaje ai?

otp bank

Utilizând cardul OTP Bank pentru plăţile în farmacii, primești înapoi 10%* din banii cheltuiţi în farmacii;

otp bank

Retrageri de numerar nelimitate şi gratuite la ATM-urile OTP Bank;

otp bank

Două retrageri de numerar gratuite, în fiecare lună, la orice ATM din România;

otp bank

0% comision la plata cu cardul către comercianţi;

otp bank

Deschiderea și administrarea contului curent se face gratuit;

otp bank

La constituirea oricărui depozit la termen primești un bonus de dobândă faţă de oferta standard;

otp bank

Dobânzi promoţionale la creditele de nevoi personale în lei, cu dobândă fixă pe toată perioada creditului;

otp bank

Acces la banii din cont 24 de ore din 24, în orice zi a săptămânii;

otp bank

Consiliere gratuită oferită de reprezentanţii OTP Bank.

 

Cum poți beneficia de pachetul OTP Bank pentru pensionari?

Te așteptăm la sucursala OTP Bank cea mai apropiată de tine pentru a discuta împreună și pentru a-ți oferi consilierea necesară ca tu să iei cea mai bună decizie.

 

Vrei și mai multe
beneficii?

otp bank

Ai parte de un program de economisire automată, prin produse de tipul: depozit la termen, cont de economii, fonduri de investiţii, pentru doar 1 RON/lună adăugat la preţul abonamentului standard;

otp bank

Primești un extras de cont lunar, trimis la adresa de corespondenţă, pentru doar 2 RON/lună adăugat la preţul abonamentului standard;

otp bank

Beneficiezi de serviciul  OTPdirekt - Internet Banking & Contact Center; pentru doar 1 EUR/lună adăugat la preţul abonamentului standard.

 

 

* Suma pe care o primești lunar este de până la 30 RON, bani care ajung în cont în ultima zi lucrătoare a lunii următoare în care ai făcut plata. Oferta se cumulează cu toate reducerile oferite prin cardurile de fidelitate ale farmaciilor, precum şi cu alte oferte şi promoţii efectuate în farmacii şi este valabilă şase luni de la data contractării pachetului.

 

OTP Bank România S.A. este participantă la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare, iar deponenții săi beneficiază de garantarea, prin plata de compensații, a depozitelor constituite, în limita plafonului de acoperire stabilit periodic prin lege, care în prezent este în valoare de 100.000 EUR, echivalent în lei, pentru fiecare titular de cont. Acest nivel al plafonului de acoperire a fost stabilit prin Legea nr. 311/2015 privind schemele de garantare a depozitelor și Fondul de garantare a depozitelor bancare, publicată în Monitorul Oficial nr. 918 din 11 decembrie 2015. Potrivit legii, noțiunea de „depozit” înseamnă  orice sold creditor, inclusiv dobânda datorată, rezultat din fonduri aflate într-un cont sau din situații tranzitorii derivând din operațiuni bancare curente și pe care instituția de credit trebuie să îl ramburseze, potrivit condițiilor legale și contractuale aplicabile, inclusiv depozitele la termen și conturile de economii, iar noțiunea de „plafon de acoperire” înseamnă nivelul maxim al garantării per deponent garantat și per instituție de credit, aplicabil potrivit art. 61 alin. (3) sau, după caz, potrivit art. 62.

Nu intră în categoria depozitelor, astfel cum acesta au fost definite anterior, soldurile creditoare a căror existență poate fi dovedită doar printr-un instrument financiar, astfel cum acesta este definit la art. 2 alin. (1) pct. 11 din Legea nr. 297/2004 privind piața de capital, cu modificările și completările ulterioare, cu excepția cazului în care este un produs de economisire atestat printr-un certificat de depozit nominal existent la data de 2 iulie 2014. Mai multe informații pentru deponenți pot fi obținute prin accesarea documentului „Informaţii pentru deponenţi”. Mai multe detalii pot fi consultate și pe website-ul: www.fgdb.ro.