x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

Ai între 18 si 25 de ani?

Atunci simți că ai lumea la picioare, nu-i așa?


Profită și mai mult de tinerețe cu un cont curent practic și sigur. Alege contul Junior Max.

 

Poți să-i atașezi un card de debit Junior Max, totul fără constrângeri și fără obligații!

 

 

Ce avantaje ai?

otp bank

Contul Junior Max este disponibil în RON, EUR, USD și HUF;

otp bank

Dobânzi avantajoase ca să te bucuri de viață;

otp bank

Poți atașa contului Junior Max serviciul OTPdirekt, un card de debit Junior Max sau serviciul Alerte SMS pentru acces permanent la soldul contului și operațiunile tale;

otp bank

Extrasul de cont îți este expediat lunar la adresa indicată de tine sau în orice moment dorești;

 

Cum poți deschide un cont Junior Max la OTP Bank?

Ia cu tine actul de identitate în original și carnetul de student și vino la OTP Bank.


Super rapid iți poţi deschide contul tău Junior Max.

 

Trăiește-ți viața așa cum vrei și ține banii mereu cu tine.


Cardul este atuul tău pentru o primă impresie bună. Restul depinde doar de tine.

 
otp bank

Vrei mai multe
detalii?

Citește informațiile din documentele pdf. pe care le poți descărca sau contactează-ne și îti vom răspunde la toate întrebările.

Dobândă cont curent Nota informare SwiftNet Fin Taxe și comisioane Totul despre procesarea ordinelor de plata în lei, valută și a schimburilor valutare pe conturi
 

OTP Bank România S.A. este participantă la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare, iar deponenții săi beneficiază de garantarea, prin plata de compensații, a depozitelor constituite, în limita plafonului de acoperire stabilit periodic prin lege, care în prezent este în valoare de 100.000 EUR, echivalent în lei, pentru fiecare titular de cont. Acest nivel al plafonului de acoperire a fost stabilit prin Legea nr. 311/2015 privind schemele de garantare a depozitelor și Fondul de garantare a depozitelor bancare, publicată în Monitorul Oficial nr. 918 din 11 decembrie 2015. Potrivit legii, noțiunea de „depozit” înseamnă  orice sold creditor, inclusiv dobânda datorată, rezultat din fonduri aflate într-un cont sau din situații tranzitorii derivând din operațiuni bancare curente și pe care instituția de credit trebuie să îl ramburseze, potrivit condițiilor legale și contractuale aplicabile, inclusiv depozitele la termen și conturile de economii, iar noțiunea de „plafon de acoperire” înseamnă nivelul maxim al garantării per deponent garantat și per instituție de credit, aplicabil potrivit art. 61 alin. (3) sau, după caz, potrivit art. 62.

Nu intră în categoria depozitelor, astfel cum acesta au fost definite anterior, soldurile creditoare a căror existență poate fi dovedită doar printr-un instrument financiar, astfel cum acesta este definit la art. 2 alin. (1) pct. 11 din Legea nr. 297/2004 privind piața de capital, cu modificările și completările ulterioare, cu excepția cazului în care este un produs de economisire atestat printr-un certificat de depozit nominal existent la data de 2 iulie 2014. Mai multe informații pentru deponenți pot fi obținute prin accesarea documentului „Informaţii pentru deponenţi”. Mai multe detalii pot fi consultate și pe website-ul: www.fgdb.ro.