x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

Deschide un cont curent la OTP Bank

și ai toate beneficiile oferite de OTP Bank oriunde te-ai afla.


În țară sau străinătate, contul curent OTP Bank îți permite să faci toate operațiunile dorite în deplină siguranță, oricând îți dorești.
 

Ce avantaje ai?

otp bank

Odată deschis, contul curent este valabil pe o perioadă nelimitată de timp;

otp bank

Comisioane zero de deschidere, închidere și retragere numerar*;

otp bank

Cele mai rapide şi ieftine transferuri către Ungaria prin OTP Express;

otp bank

Extrasul de cont îți este expediat lunar la adresa indicată de tine sau în orice moment dorești;

otp bank

Accesezi fără restricții fondurile tale și poți ordona tranzacții cu numerar sau prin transfer pe perioada programului de lucru cu publicul.

*numai în cazul retragerilor de numerar provenite din lichidarea depozitelor la scadență.

Cum poți deschide un cont curent la OTP Bank?

Tot ce-ți trebuie e actul de identitate valabil în original. Poți solicita oricând un cont curent fără să ai nevoie de o sumă minimă pentru deschidere.

Ce servicii atașate poți solicita?

otp bank

Poți cere oricând o descoperire de cont;

otp bank

Ai rambursarea automată a ratelor de credit OTP Bank din orice cont curent pe care-l deții;

otp bank

Poți face transferuri și operațiuni în lei și valută;

otp bank

Ai posibilitatea să atașezi contului curent un card de debit pentru mai multă mobilitate;

otp bank

Accesează contul oricând prin OTPdirekt.

otp bank

Vrei mai multe
detalii?

Citește informațiile din documentele pdf. pe care le poți descărca sau contactează-ne și îți vom răspunde la toate întrebările.

Dobândă cont curent comisioane ReGIS/SENT Taxe și comisioane Persoane Fizice Comision plăți externe în lei Termeni și condiții Cont Curent, Card Debit și OTPdirekt Totul despre procesarea ordinelor de plata în lei, valută și a schimburilor valutare pe conturi Nota informare SwiftNet Fin Anunț ARB Program de acceptare și termene maxime de executare


Stimate client, te informăm că, din cauza numărului în creștere de bănci în lichidare din Ucraina, orice plată efectuată către această țară poate înregistra întârzieri de procesare.

Nu se vor iniția relații de afaceri, inclusiv deschiderea contului curent, precum și acceptarea și/ sau derularea oricăror fonduri/ efectuarea de tranzacții pentru persoanele fizice/persoanele juridice cu rezidența / cetățenia în țările enumerate aici, precum și a celor ai caror reprezentanți împuterniciți au rezidența / cetățenia în țările cuprinse aici. Mulțumim pentru înțelegere.

 

În conformitate cu politica băncii privind cunoaşterea clientelei, prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, OTP Bank România S.A. acordă o atenţie deosebită transferurilor de fonduri în valută către/dinspre teritorii off-shore, precum şi operaţiunilor de încasări şi plăţi externe ale clienţilor care au rezidenţa/cetăţenia/sediu social sau acţionari/beneficiari reali în teritorii off-shore, solicitând clienţilor documente comerciale justificative aferente tranzacţiilor efectuate/ce urmează a fi efectuate de fiecare dată când consideră necesar. Scopul principal îl reprezintă încadrarea operaţiunilor de acest tip în prevederile legale în vigoare şi analiza concordanţei cu obiectul de activitate/activitatea comercială curentă a clienţilor.

 

OTP Bank România S.A. este participantă la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare, iar deponenții săi beneficiază de garantarea, prin plata de compensații, a depozitelor constituite, în limita plafonului de acoperire stabilit periodic prin lege, care în prezent este în valoare de 100.000 EUR, echivalent în lei, pentru fiecare titular de cont. Acest nivel al plafonului de acoperire a fost stabilit prin Legea nr. 311/2015 privind schemele de garantare a depozitelor și Fondul de garantare a depozitelor bancare, publicată în Monitorul Oficial nr. 918 din 11 decembrie 2015. Potrivit legii, noțiunea de „depozit” înseamnă  orice sold creditor, inclusiv dobânda datorată, rezultat din fonduri aflate într-un cont sau din situații tranzitorii derivând din operațiuni bancare curente și pe care instituția de credit trebuie să îl ramburseze, potrivit condițiilor legale și contractuale aplicabile, inclusiv depozitele la termen și conturile de economii, iar noțiunea de „plafon de acoperire” înseamnă nivelul maxim al garantării per deponent garantat și per instituție de credit, aplicabil potrivit art. 61 alin. (3) sau, după caz, potrivit art. 62.

Nu intră în categoria depozitelor, astfel cum acesta au fost definite anterior, soldurile creditoare a căror existență poate fi dovedită doar printr-un instrument financiar, astfel cum acesta este definit la art. 2 alin. (1) pct. 11 din Legea nr. 297/2004 privind piața de capital, cu modificările și completările ulterioare, cu excepția cazului în care este un produs de economisire atestat printr-un certificat de depozit nominal existent la data de 2 iulie 2014. Mai multe informații pentru deponenți pot fi obținute prin accesarea documentului „Informaţii pentru deponenţi”. Mai multe detalii pot fi consultate și pe website-ul: www.fgdb.ro.

 

În conformitate cu dispozițiile Legii 258/2017 privind Comparabilitatea comisioanelor aferente conturilor de plăți, schimbarea conturilor de plăți și accesul la conturile de plăți cu servicii de bază, regăsiți pentru consultare Glosarul de termeni standardizați, FID-Document informare cu privire la comisioane LEI și FID-Document informare cu privire la comisioane EUR.