x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

Servicii de investiții
MIFID  II

Directiva 2014/65/UE privind Piețele de Instrumente Financiare (denumită „MiFID II”) are în vedere investitorii, intermediarii de investiții financiare și locurile de tranzacționare.

 

MiFID II cuprinde reguli mai stricte cu privire la instrumentele financiare și serviciile de investiții furnizate clienților, prin asigurarea unui grad sporit de protecție a investitorilor și îmbunătățirea transparenței și a supravegherii la nivelul piețelor financiare.

 

De asemenea, introduce noi reguli de guvernanță corporativă și întărește responsabilitatea intermediarilor și autorităților naționale și europene competente cu privire la stabilitatea piețelor financiare și siguranța investițiilor financiare.

 

Legea Numărul 126/2018 privind piețele de instrumente financiare, precum și regulamentele de aplicare emise de către Autoritatea de Supraveghere Financiară, transpun în legislația națională prevederile MIFID II.

 

OTP Bank România SA este autorizată ca Instituție de credit care prestează servicii de investiții, prin Atestatul ASF Nr.6/28.03.2019 și înscrisă în Registrul ASF sub numarul: PJR01INCR/400021

 

Document informativ privind instrumentele și serviciile de investiții

 

Politica privind conflictele de interese

Sugestii și reclamații

Vă rugăm să ne transmiteţi sugestiile sau nemulţumirile dumneavoastră legate de produsele si serviciile noastre de investitii financiare folosind unul dintre următoarele canale de comunicare:
  • E-mail: office@otpbank.ro
  • Telefon: 0800 88 22 88 / + 4021 308 57 10.

 

Ghidul pentru depunerea unei reclamații îl puteți găsi aici.