x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

Plafonul de credit multi-valută, multi-borrower, cu utilizări multiple 

este un produs de creditare destinat clienților sau grupurilor de clienți OTP Bank, menit să acopere un spectru larg de necesități financiare și de trezorerie aferente activității operaționale.

 

Acest tip de produs oferă o structură de finanțare flexibilă pe o perioadă de 12 luni, în baza unui contract de credit.

 

Facilitatea este stabilită într-o singură valută de referință, în cadrul căreia OTP Bank poate pune la dispoziția dumneavoastră finanțări cash și non-cash în diferite valute.

Ce avantaje vă oferă plafonul de credit multi-valută, multi-borrower, cu utilizări multiple?

otp bank

Multivalutăutilizările pot fi efectuate în RON sau în diferite valute

otp bank

Multiborrower – utilizările din plafon pot fi efectuate de către oricare dintre entitățile membre ale grupului, semnatare ale contractului de credit; 

otp bank

Utilizare multiplă – facilitatea poate fi utilizată atât cash, cât și non-cash (Overdraft, Linie de credit, Credit cash, emiteri de scrisori de garanție, deschideri de acreditive, Certificări de Cecuri).

otp bank

Pachetul de garanții se constituie pentru întreg plafonul și, în consecință, contractele de garantare sunt accesoriile unui singur Contract de credit, nefiind necesară refacerea acestora pentru fiecare utilizare.

 

Sunteți interesat de plafonul de credit multi-valută, cu utilizări multiple? Aflați care sunt documentele necesare pentru efectuarea analizei de credit.

 

OTP Bank vă oferă un produs de creditare cu o structură flexibilă de finanțare, adaptată nevoilor dumneavoastră specifice!