x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

OTP Bank vă oferă linia de credit

un produs flexibil care se adresează companiilor din orice domeniu de activitate. Având la dispoziție o linie de credit de la OTP Bank, vă asigurați resursele necesare pentru plăți neașteptate, puteți reacționa prompt la provocările mediului de afaceri și vă puteți mișca rapid în orice situație.

 

Suma pe care o acordăm, pentru o perioadă de 12 luni, este dimensionată în funcție de cifra dumneavoastră de afaceri anuală, de analiza financiară calitativă a afacerii dumneavoastră și de tipul garanției.

 

Linia de credit este revolving, orice sumă rambursată putând fi utilizată din nou, astfel încât, în orice moment, valoarea utilizată să nu depășească valoarea aprobată a facilității.

 

În situația în care doriți să contractați un credit in suma maximă de 300.000 EUR (sau echivalent in lei), raportată la cifra de afaceri anuală, veți beneficia de o aprobare rapidă și analiză simplificată.

 

Adițional, în situația în care îndepliniți anumite condiții, linia de credit poate fi obținută în lei, rapid, fără garanții imobiliare.

 

Mai mult, in aceste situatii puteti aplica 100% ONLINE pe https://www.otpdirekt.ro/credit-racheta si astfel, puteti obtine banii in maximum 24 de ore, dupa doar cativa pasi simpli.