Cont curent pentru plata defalcată a TVA

OTP Bank România SA vă oferă posibilitatea deschiderii de conturi curente pentru plata defalcată a TVA, oferindu-vă adițional urmatoarele beneficii:

  • deschidere GRATUITĂ a contului TVA, indiferent de numărul de conturi și valută;
  • administrare GRATUITĂ;
  • ordine de plată intrabancare GRATUITE în LEI prin OTPDirekt și la ghiseu;
  • ordine de plată interbancare GRATUITE în LEI prin OTPDirekt în perioada 1 octombrie 2017 – 31 martie 2018, indiferent de valoare, cu excepția comisioanelor BNR/Transfond;
  • încasări intrabancare și interbancare GRATUITE în conturile curente.

 

Pentru mai multe detalii și deschiderea unui cont curent pentru plata defalcată a TVA, vă asteptam în oricare din unitățile teritoriale ale OTP Bank România SA .

Fii partenerul nostru, chiar din faţa calculatorului!

 

Acum e mai simplu ca oricând să îţi deschizi online cont curent, pachet de produse şi servicii, inclusiv card şi Internet Banking.

 

În situaţia în care nu ai cont deschis la OTP Bank România, poţi opta pentru noua soluţie de business pe care ţi-o punem la dispoziţie prin platforma www.otpdirekt.ro/cont-imm-rapid .

Astfel, prin câţiva paşi simpli, online, poţi beneficia de urmatoarele avantaje:

otp bank

Rapiditate în obţinerea unui cont, prin doar câţiva pasi simpli;

otp bank

Accesarea online a pachetului de produse şi servicii bancare potrivit afacerii tale;

otp bank

Posibilitatea încărcării online a documentelor necesare deschiderii contului;

otp bank

Posibilitatea vizualizării, verificării, ajustării şi completării datelor în orice moment;

otp bank

Posibilitatea primirii în avans a documentaţiei contractuale;

otp bank

Selectarea unităţii în care doreşti să te prezinţi pentru finalizarea procesului.

 

Cum puteți deschide online un cont curent la OTP Bank?

Este simplu să deschizi un cont curent online la banca noastră, în valute diferite RON, EUR, USD, HUF, CHF şi GBP, prin completarea chestionarului online. Astfel, răspunzi la doar câteva întrebari, încarci documentaţia solicitată, împreună vom identifica cele mai bune produse și servicii destinate afacerii tale, iar contul curent se va deschide în doar 45 de secunde.


În plus, poţi solicita deschiderea unui cont curent de la distanță şi în situaţia în care ai o companie start-up la început de drum, accesând platforma www.otpdirekt.ro/cont-imm-rapid .


Pentru mai multe informații, consultați documentele referitoare la taxe și comisioane, comisioane OUR sau comisioane BNR Transfond aferente operaţiunilor pentru Persoane Juridice. În plus, puteți consulta și dobânzi depozite la termen.


Datorită experienței bancare acumulate în timp și a stabilității pe care o prezintă, OTP Bank România este un partener de afaceri de încredere. 

 

Stimate client, te informăm că, din cauza numărului în creștere de bănci în lichidare din Ucraina, orice plată efectuată către această țară poate înregistra întârzieri de procesare.

Nu se vor iniția relații de afaceri, inclusiv deschiderea contului curent, precum și acceptarea și/ sau derularea oricăror fonduri/ efectuarea de tranzacții pentru persoanele fizice/persoanele juridice cu rezidența / cetățenia în țările enumerate aici, precum și a celor ai caror reprezentanți împuterniciți au rezidența / cetățenia în țările cuprinse aici. Mulțumim pentru înțelegere.

 

În conformitate cu politica băncii privind cunoaşterea clientelei, prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, OTP Bank România S.A. acordă o atenţie deosebită transferurilor de fonduri în valută către/dinspre teritorii off-shore, precum şi operaţiunilor de încasări şi plăţi externe ale clienţilor care au rezidenţa/cetăţenia/sediu social sau acţionari/beneficiari reali în teritorii off-shore, solicitând clienţilor documente comerciale justificative aferente tranzacţiilor efectuate/ce urmează a fi efectuate de fiecare dată când consideră necesar. Scopul principal îl reprezintă încadrarea operaţiunilor de acest tip în prevederile legale în vigoare şi analiza concordanţei cu obiectul de activitate/activitatea comercială curentă a clienţilor.

 

OTP Bank România S.A. este participantă la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare din România, iar deponenții săi beneficiază de garantarea, prin plata de compensații, a depozitelor eligibile constituite, în limita plafonului de acoperire stabilit periodic prin lege, care în prezent este în valoare de 100.000 EUR, echivalent în lei, pentru fiecare titular de cont. Acest nivel al plafonului de acoperire a fost stabilit prin Legea nr. 311/2015 privind schemele de garantare a depozitelor și Fondul de garantare a depozitelor bancare, publicată în Monitorul Oficial nr. 918 din 11 decembrie 2015. Potrivit legii, noțiunea de „depozit” înseamnă  orice sold creditor, inclusiv dobânda datorată, rezultat din fonduri aflate într-un cont sau din situații tranzitorii derivând din operațiuni bancare curente și pe care instituția de credit trebuie să îl ramburseze, potrivit condițiilor legale și contractuale aplicabile, inclusiv depozitele la termen și conturile de economii si care nu se regasesc intr-una din situatiile expres mentionate in cuprinsul legii ca neintrand in categoria acestor depozite (art.3(5) din legea mentionata detaliaza soldurile creditoare care nu intra in categoria depozitelor definite anterior). Noțiunea de „plafon de acoperire” reprezinta nivelul maxim al garantării per deponent garantat și per instituție de credit, aplicabil potrivit art. 61 alin. (3).

 

Mai multe informații pentru deponenți pot fi obținute prin accesarea sectiunii „Informatii pentru deponenti”, ce cuprinde inclusiv Lista depozitelor excluse de la garantare.

Mai multe detalii pot fi consultate și pe website-ul: www.fgdb.ro.