x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

Cu ajutorul terminalelor POS și E-commerce 

commerce la standarde internaționale 3D Secure (Verified by VISA, MasterCard SecureCode), OTP Bank vă poate susține afacerea indiferent de locul unde se află aceasta – atât în magazine, cât și E-shop-uri. Mai mult, cu un grad sporit de acceptare la plată a cardurilor VISA, VISA Electron, MasterCard și Maestro, facilitați accesul clienților la produsele și serviciile pe care le oferiți.


Datorită sistemului ce permite autorizarea instantanee, plata cu cardul în magazine se poate desfășura neîntrerupt. Astfel, tranzacțiile efectuate cu cardul devin o alternativă simplă și sigură pentru afacerea dumneavoastră. 


Pentru ca dumneavoastră să aveți acces rapid la serviciile noastre de POS și E-commerce, am simplificat procedura de adeziune la serviciul de plată cu cardul iar decontarea tranzacțiilor făcute cu cardul în magazinele dumneavoastră se face în cel mult 24 de ore lucrătoare de la operațiunile de închidere de zi a POS-ului sau e-commerce-ului. 


Pentru autorizarea, procesarea şi decontarea operaţiunilor de acceptare a cardurilor prin POS sau e-commerce, OTP Bank percepe un comision procentual raportat la valoarea tranzacţiilor decontate în contul dumneavoastră curent.


De asemenea, pentru implementarea şi mentenanţa lunară a serviciului e-commerce pe web-site-uri, comisioanele percepute de bancă sunt de natură să încurajeze afacerea dumneavoastră.

Ce avantaje aveți?

otp bank

Creșterea veniturilor încasate din vânzări și/ sau prestări servicii;

otp bank

Creșterea credibilității companiei dumneavoastră prin interesul arătat pentru securitatea tranzacțiilor;

otp bank

Încasarea contravalorii produselor sau serviciilor vândute direct în contul curent al firmei dumneavoastră;

otp bank

Atragerea de noi clienți prin acest serviciu modern și ușor de accesat, ce oferă condiții de siguranță a tranzacțiilor la standarde internaționale;

otp bank

Participarea la campanii promoționale organizate de VISA, MasterCard și OTP Bank, cu scopul creșterii încasărilor prin carduri bancare.

otp bank

Componente oferite gratuit: pentru că tendința de acceptare la plată a cardurilor de debit și de credit este în creștere, vă oferim o serie de componente ale serviciului în mod gratuit: instalarea și utilizarea echipamentelor POS necesare tranzacționării prin carduri; instruirea, la cerere, a personalului, cu privire la efectuarea plăților prin POS sau e-commerce; instruirea personalului cu privire la prevenirea și combaterea fraudelor prin aceste instrumente de plată fără numerar; consumabile necesare utilizării echipamentelor POS, precum rolele de hârtie termică; autocolante de semnalizare vizuală a acceptării la plată a cardurilor VISA și MasterCard; help Desk și asistență telefonică pentru utilizarea echipamentelor POS și e-commerce; servicii de consultanță în domeniul operațiunilor de acceptare la plată a cardurilor.