x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

OTP Bank, împreună cu companiile sale afiliate, 

reprezintă cel mai important grup financiar din Ungaria. În România, membrele OTP Group sunt următoarele:

 

OTP Bank România

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup independent din Europa Centrală și de Est, este un furnizor integrat și auto-finanțat de servicii financiare, atât pentru companii, cât și pentru persoane fizice.

 

OTP Consulting România

OTP Consulting România S.R.L oferă servicii pentru sprijinirea investiţiilor străine în România, precum şi consultanţă pentru autorităţile locale şi IMM-uri în accesarea fondurilor UE şi implementarea proiectelor finanţate.

 

OTP Leasing România

OTP Leasing România IFN S.A. a intrat în luna august 2007 pe piaţa de profil din România, oferind produse de leasing auto, vehicule comerciale și de echipamente.

 

OTP Asset Management România SAI SA

OTP Asset Management S.A.I. S.A. este o societate de administrare a investițiilor, conform legii 297/2004 privind piața de capital, care va desfășura toate activitățile specifice unei societăți de administrare a investițiilor.

 

OTP Factoring România

OTP Factoring a fost creată pentru a vă fi de ajutor și a va sprijini în rezolvarea problemelor dumneavoastră financiare si are ca obiect de activitate administrarea portofoliilor de creanțe achiziționate de la diverse instituții financiar bancare și IFN-uri.

 

OTP Advisors România

OTP Advisors asigură servicii de vânzare directă a produselor de creditare OTP Bank, avȃnd o echipă tânără și dinamică, în permanență pregătită să ofere soluții prompte și adaptate nevoilor clienților noștri.