x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

Află mai multe despre noua parolă dinamică 3DSecure

Începând cu data de 24 noiembrie 2016, îmbunătăţim securitatea plăţilor cu cardul pe Internet (E-commerce). Astfel, în momentul în care vei efectua o plată cu cardul emis de OTP Bank Romania pe Internet (E-commerce), parola “3D Secure” obişnuită, pe care o foloseşti în prezent, va fi înlocuită de o parolă dinamică, transmisă de bancă pe telefonul mobil, în momentul efectuării tranzacţiei. Practic, vei utiliza o parolă dinamică unică, pentru fiecare plată cu cardul pe Internet, pe care o vei primi gratuit prin SMS, la numărul de telefon mobil pe care l-ai comunicat băncii în momentul emiterii cardului.

Menţionăm faptul că plăţile automate / recurente cu cardul pe Internet (de ex. abonamente, plăţi fixe periodice, etc) vor funcționa normal, pentru acestea fiind valabilă în continuare parola 3D Secure inițială, pe care aţi folosit-o în momentul achiziționării serviciului respectiv. Practic, din 24 noiembrie, plățile cu cardul pe Internet vor fi efectuate astfel:

  • Finalizați comanda și efectuați plata cu cardul emis de OTP.
  • Primiți prin SMS parola pe telefonul mobil. Parola va fi valabilă 10 minute, în cazul expirării parolei va trebui să reîncepeți procesul de plată.
  • Introduceți parola și se finalizează plata.

Pentru a te bucura de confortul platilor securizate cu cardul pe Internet, te rugam sa te asiguri ca numarul de telefon mobil pe care l-ai comunicat bancii este de actualitate, Daca este necesar, poti actualiza numarul de telefon mobil efectuand o scurta vizita la oricare din unitatile OTP Bank Romania sau te rugam sa ne contactezi la 0213085711.

OTP Bank vă oferă gratuit 

Posibilitatea de a face achiziții în deplină siguranță în mediul online, prin intermediul tehnologiei 3DSecure.

 

3DSecure este un standard de autentificare a identităţii posesorilor de card care efectuează tranzacţii în mediu virtual. Astfel, este asigurată protecţia deţinătorului de card prin autentificarea identităţii sale în momentul unei tranzacţii. Sistemul de comerţ electronic securizat este implementat pe site-urile comercianţilor sub denumirea MasterCard Secure Code pentru cardurile MasterCard şi Verified by VISA pentru cardurile VISA şi se poate identifica prin intermediul siglelor:

 

Ce avantaje aveți?

otp bank

Securitate și confort sporit în momentul efectuării tranzacțiilor în mediul virtual;

otp bank

Nu există cheltuieli suplimentare pentru accesare;

otp bank

Accesarea unei piețe largi de comercianți de încredere datorită numărului mai mare de comercianți care acceptă tehnologia 3DSecure.

Important!

Nu orice comerciant / website ce deţine un magazin virtual oferă tehnologia 3DSecure, comerţ electronic securizat. În cazul în care sunteţi înrolaţi în 3DSecure, vă puteţi identifica doar dacă, în momentul plăţii, este prezentă sigla Organizaţiilor Internaţionale de Carduri Verified by VISA şi / sau MasterCard Secure Code.

 

 

  • Nu introduceţi seria cardului înainte de a vă asigura că aţi fost informat corect cu privire la elementele tranzacţiei: preţ, termen de livrare;
  • Nu introduceţi codul PIN al cardului sub nicio formă, chiar dacă există rubrică în acest sens;
  • OTP Bank nu poate fi făcută răspunzătoare de tranzacţiile on-line cu cardurile sale utilizate la comercianţii online, din România sau / şi străinătate;
  • Pentru situații imprevizibile poți contacta Centrul de procesare carduri ROMCARD S.A. la telefon 021 402 00 29 sau pe e-mail la frontoffice@romcard.ro.