x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

Prin terminalele POS şi E-commerce 

la standarde internaţionale 3D Secure (Verified by VISA, MasterCard SecureCode), OTP Bank are capacitatea de a susţine afacerea dumneavoastră, atât în magazine, cât şi în e-shop-uri. În plus, cu un grad sporit de acceptare la plată a cardurilor VISA, VISA Electron, MasterCard şi Maestro, facilitaţi accesul clienţilor la produsele şi serviciile pe care le oferiți. Datorită sistemului ce permite autorizarea instantanee, plata cu cardul în magazine se poate desfăşura neîntrerupt.

 

Totodată, am simplificat procedura de adeziune la serviciul de plată cu cardul, pentru a avea acces rapid la serviciile noastre de POS şi E-commerce. În plus, asigurăm decontarea tranzacţiilor făcute cu cardul în magazinele dumneavoastră, în termen de cel mult 24 de ore lucrătoare de la operaţiunile de închidere de zi a POS-ului sau E-commerce-ului.

 

Pentru autorizarea, procesarea şi decontarea operaţiunilor de acceptare a cardurilor prin POS sau E-commerce, OTP Bank va percepe un comision procentual raportat la valoarea tranzacţiilor decontate în contul dumneavoastră curent. De asemenea, pentru implementarea şi mentenanţa lunară a serviciului E-commerce pe web-site-uri, comisioanele percepute de bancă sunt de natură să încurajeze afacerea pe care o deţineţi.

Componente oferite gratuit

Studiile arată că tendinţele de acceptare la plată a cardurilor de debit şi de credit sunt în creştere pe piaţa din România. Acest fapt ne-a făcut să înţelegem nevoia dumneavoastră de accesibilitate la aceste instrumente de plată şi, de aceea, vă oferim gratuit următoarele componente ale serviciului:

 

  • instalarea şi utilizarea echipamentelor POS necesare tranzacţionării prin carduri;
  • instruirea iniţială şi ulterioară, la cerere, a personalului, cu privire la efectuarea plăţilor prin POS sau E-commerce;
  • instruirea personalului cu privire la prevenirea şi combaterea fraudelor prin aceste instrumente de plată fără numerar;
  • consumabile necesare utilizării echipamentelor POS, cum ar fi rolele de hârtie termică;
  • autocolante de semnalizare vizuală a acceptării la plată a cardurilor VISA şi MasterCard;
  • Help Desk şi asistenţă telefonică pentru utilizarea echipamentelor POS şi E-commerce;
  • servicii de consultanţă în domeniul operaţiunilor de acceptare la plată a cardurilor.

 

Ce avantaje vă oferă acest produs?

otp bank

Creşterea veniturilor încasate din vânzări şi/ sau prestări servicii;

otp bank

Creşterea credibilităţii companiei dumneavoastră prin interesul arătat pentru securitatea tranzacţiilor;

otp bank

Încasarea contravalorii produselor sau serviciilor vândute direct în contul curent al firmei dumneavoastră;

otp bank

Atragerea de noi clienţi prin acest serviciu modern şi uşor de accesat, ce oferă condiţii de siguranţă a tranzacţiilor la standarde internaţionale;

otp bank

Participarea la campanii promoţionale organizate de VISA, MasterCard şi OTP Bank, cu scopul creşterii încasărilor prin carduri bancare.