x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

OTP Bank România lansează depozitul aniversar la 15 luni, cu o dobândă pe întreaga perioadă de până la 5%

București, 19 septembrie 2019 – OTP Bank România lansează, cu ocazia împlinirii a 15 ani de activitate pe piața locală, oferte aniversare la depozitele în lei, pentru termenele de 4 și respectiv 9 luni, precum si o ediţie specială, depozitul aniversar pe 15 luni, cu o dobândă pe întreaga perioadă de până la 5%.

 

Depozitul la termen în lei constituit pe 15 luni are o dobândă competitivă pe piață pentru această perioadă, dobândă ce poate ajunge pentru această perioadă, dobândă ce poate ajunge la 4% pe an, respectiv 5% pe întreaga perioadă de 15 luni a produsului pentru această perioadă, dobândă ce poate ajunge, dacă depozitul este constituit online, prin serviciul OTPdirekt.

 

"Această aniversare a OTP Bank România marchează un reper important în evoluția companiei noastre, unul de care ne putem bucura din plin doar celebrându-l împreună cu clienții noștri. De aceea am și lansat aceste produse avantajoase: sunt adecvate profilului acestora și conforme cu strategia noastră de încurajare a economisirii și a unui comportament financiar responsabil", a declarat Roxana Hidan, Deputy CEO Divizia Retail, în cadrul OTP Bank România.

 

Clienții persoane fizice nu vor beneficia doar de o dobândă competitivă pentru depozite din România. Cei care optează pentru aceste produse promoționale au comisioane zero pentru deschiderea, administrarea, lichidarea anticipată a depozitului și retragerea sumei din depozit in ziua scadentei, indiferent dacă depozitul a fost constituit prin OTPdirekt sau într-o sucursală a băncii.

 

2.000 de lei este suma minimă necesară pentru constituirea unui depozit aniversar. În plus, clientul poate alege la scadenta intre prelungirea automată a depozitului, cu sau fără capitalizarea dobânzii (opțiune valabilă pentru termenele de 4 și 9 luni), sau lichidarea automată in contul curent.

 

Oferta se adresează persoanelor fizice şi este valabilă până pe 31 octombrie 2019.

 

În prima jumătate a acestui an, soldul depozitelor OTP Bank România ajustat la cursul de schimb valutar a crescut cu 26% față de semestrul I al anului 2018 și cu 10% de la începutul lui 2019. Evoluția pozitivă se datorează și intrărilor din retail  (+8% YTD) și, mai ales, din corporații (+14% YTD). Activele totale ale băncii au atins 12,27 miliarde, marcând o majorare de 10% față de începutul anului.

 

Despre OTP Bank România

 

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare. Banca ocupă locul 9 după active în clasamentul jucătorilor bancari din România, din decembrie 2018.

 

OTP Group aniversează 70 de ani de activitate, în timp ce subsidiara din România marchează 15 ani de prezență de piața locală. Până astăzi, OTP Group a devenit un jucător dominant pe piața Europei Centrale și de Est și este considerat un grup bancar important chiar și la scară europeană. Comunitatea de aproximativ 36 de mii de angajați deservește zilnic peste 18,5 milioane de clienți din 11 țări.