x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

Ca soluție la necesitățile financiare 

ale companiei dumneavoastră, am semnat convenții de parteneriat cu FNGCIMM (Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri), Banca de Export – Import a României – EximBank şi FGCR (Fondul de Garantare a Creditului Rural).

 

În cazul în care doriți să accesați un credit de valoare mai mare şi aveți nevoie de garanţii suplimentare, soluţia cea mai bună este să apelați la unul dintre partenerii nostri, FNGCIMM, EximBank sau FGCR, care vă garantează, în proporţie de până la 80%, creditele pe care vi le acordăm.

 

Adiţional, menţionăm că în baza Acordului Plafon de Garantare IMM încheiat cu EximBank, oferim clienţilor IMM accesibilitate la noi instrumente de garantare emise de EximBank, care să faciliteze accesul la produsele de finanţare pentru susţinerea activităţii curente şi realizarea proiectelor investiţionale, garanțiile putând fi contractate în sumă de maximum 1.5 milioane lei.

 

Pentru a sprijini întreprinderile, partenerii nostri oferă un răspuns rapid, complet şi profesionist solicitărilor dumneavoastră.

 

Având o structură operaţională flexibilă şi o reţea în dezvoltare, colaborarea cu oricare dintre partenerii nostri contribuie la finanţarea proiectelor companiei dumneavoastră.