x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

OTP Bank România finanțează construcția microberăriei Bere București de Cartier

București, 1 iulie 2019 – OTP Bank România finanțează construcția microberăriei Bere București de Cartier din localitatea Corbeanca, Ilfov, aceasta urmând să aibă o capacitate de producție de 24.000 de sticle de bere în fiecare lună, de trei ori mai mult față de capacitatea actuală a companiei.

 

Investiția totală a proiectului implementat de Bere București de Cartier este de 240.000 dolari, din care finanțarea acordată de către OTP Bank reprezintă 160.000 dolari. Fabrica este concepută pentru producția de bere artizanală a brandurilor Rahova, Pantelimon, Drumul Taberei și Dristor, la care se vor adăuga curând alte trei mărci. Unitatea de producție complet automatizată va fi operațională din toamna acestui an, și încorporează și linii de îmbuteliere și etichetare. Pentru proiectarea și construcția utilajelor, compania a colaborat cu ingineri și tehnicieni care au adaptat complet liniile de producție la caracteristicile producției de bere artizanală.

 

„Ne orientăm constant către finanțarea afacerilor antreprenoriale și în stimularea inițiativei private, iar cazul Bere București, în afară de soliditatea planului de business, ne-a impresionat și povestea mărcilor de bere din portofoliu. Ne bucură să putem susține construcția microberăriei și să dăm o mână de ajutor la dezvoltarea culturii și ofertei locale de bere” a declarat Roxana Hidan, Director Direcţia IMM OTP Bank România.

 

Bere București de Cartier produce în prezent mărcile Rahova, Pantelimon, Drumul Taberei și Dristor, la care se vor adăuga din toamna acestui an Dorobanți, Berceni și Titan, odată ce noua microberărie va demara producția. Mărcile au fost dezvoltate pornind de la nostalgia berilor de altă dată, se adresează generațiilor care au crescut în mediul urban, în Bucureștiul anilor '80 – '90, și au fost rafinate cu ajutorul unui berar belgian care are în grijă constanța calității artizanale.

 

„Am găsit în partenerul nostru de banking deschiderea și îndrumarea necesară pentru un business aflat la început, cum este Bere Bucureşti de Cartier. Finanțarea ne-a ajutat să facem proiectul ca la carte, să trecem la o nouă etapă de dezvoltare absolut necesară în evoluția berăriei noastre, iar acest lucru ne va susține să intrăm în top trei producători de bere artizanală la nivel național după capacitatea de producție instalată”, a declarat Bogdan Florea, Managing Partner Bere București de Cartier.

 

Despre OTP Bank România

 

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare. Banca ocupă locul 9 după active în clasamentul jucătorilor bancari din România, din septembrie 2018.

OTP Group aniversează anul acesta 70 de ani de activitate, în timp ce subsidiara din România marchează 15 ani de prezență de piața locală. Până astăzi, OTP Group a devenit un jucător dominant pe piața Europei Centrale și de Est și este considerat un grup bancar important chiar și la scară europeană. Comunitatea de aproximativ 36 de mii de angajați deservește zilnic peste 18,5 milioane de clienți din 9 țări.