Új ajánlat az OTP Bank Romania POS számlacsomagjára

 • Csupán 0,35 százalékos jutalék a POS/E-commerce tranzakciók feldolgozás esetén
 • Díjmentes POS számlacsomag 3 hónapig az e-commerce ügyfelek számára
 • Díjmentes POS terminál beszerelés és ügyintézés.

 

Az OTP Bank Romania új promóciót hirdet a jogi személyeknek és szabadfoglalkozásúaknak szóló POS számlacsomagra: hat hónapig csupán 0,35 százalékos jutalék a POS/E-commerce tranzakciók feldolgozás esetén, valamint ingyenes OTP POS számlacsomag 3 hónapig az e-commerce ügyfelek számára.

 

Az OTP Bank Romania POS számlacsomagjával az ügyfelek a következő előnyökben részesülnek:

 • A „Contactless” POS terminál beszerelése és ügyintézése díjmentes;

 • Egy felhasználó számára díjmentes előfizetés az OTPdirekt (Internet Bank, SmartBank, Contact Center, SMS-Kontroll) szolgáltatásra;

 • az OTPdirekt szolgáltatáson keresztül végrehajtott bankon belüli lej alapú átutalási megbízások, illetve havonta az első tíz lej alapú bankközi átutalás az OTPdirekt szolgáltatáson keresztül díjmentes.

   

  Az OTP Bank Romania 50%-kal csökkentette az OTP POS terminálokon keresztül végrehajtott tranzakciók feldolgozási jutalékát az első 6 hónapban. Így a legalább havi 10 000 lej POS forgalom esetén a jutalék 0,35% (a standard 0,7%-kal szemben), a 10 000 lej alatti POS forgalom esetén a díj 0.45% (a standard 0,90%-kal szemben).

   

  Az elektronikus kereskedelem területén működő ügyfelek díjmentes vehetik igénybe az első három hónapban az OTP POS számlacsomagot. Az e-commerce felhasználók számára a bank szakképzett műszaki támogatást biztosít az online áruházak felszerelésekor, illetve az interneten végzett tranzakciók feldolgozása a csalások kockázatának csökkentése érdekében a Visa és a MasterCard nemzetközi kártyatársaságok által kifejlesztett 3D Secure szabvány szerint történik. Sőt, mi több, a POS műveletek jóváírása egy munkanap alatt megtörténik.

   

  „A dinamikusan fejlődő piaci körülmények között az OTP Bank kiváló minőségű és gazdasági szempontból előnyös működési megoldásokat kínál ügyfeleinek a kártyaelfogadás terén, biztosítja a szükséges infrastruktúrát, valamint számos kapcsolódó szolgáltatást. Célunk, hogy megbízható partnerként a vállalkozások banki szolgáltatások iránti igényeit kielégítsük” - mondta Adrian Chichiţă, az OTP Bank Romania Bankkártya Igazgatóságának vezetője.

   

  Az OTP Bank Romania – az OTP Bank leányvállalata, egyben a legnagyobb közép és kelet-európai bankcsoport tagja – integrált és saját forrásokból működő pénzügyi szolgáltató. Tevékenységét felelősségtudat, elkötelezettség és magasfokú szaktudás jellemzi. Az OTP Bank Romania ügyfelei igényeit, valamint az aktuális piaci helyzetet szem előtt tartva megbízható partner a pénzügyi szolgáltatások területén.

  Az OTP Bank Magyarországon, Romániában, Montenegróban, Horvátországban, Bulgáriában, Oroszországban, Ukrajnában, Szlovákiában és Szerbiában több mint 13 millió ügyfelének nyújt pénzügyi szolgáltatásokat 1500 egységből álló fiókhálózatán, ATM-hálózatán, illetve az elektronikus csatornákon keresztül.