Álláslehetőség

Álláslehetőség

Csatlakozzon az OTP Bank csapatához!

Az OTP Bank Románia az OTP Csoport része, amely mára Európa egyik legjelentősebb pénzügyi szereplőjévé vált, és olyan országokban rendelkezik érdekeltségekkel, mint Magyarország, Montenegró, Horvátország, Bulgária, Oroszország, Ukrajna, Szlovákia és Szerbia.

A helyi bankpiacon 2004 óta jelen lévő OTP Bank Románia célja, hogy erős univerzális hitelintézetként szolgáltatások teljes körét kínálja magánszemélyek és vállalatok számára.

2020-ban a 16-dik évfordulóját ünnepeltük annak, hogy az OTP Bank belépett a romániai piacra. Ebben az időszakban bebizonyítottuk, hogy megbízható partnerek vagyunk a pénzügyi szolgáltatások nyújtása terén, illetve rendelkezünk azzal a képességgel, amelynek köszönhetően megértjük az ügyfeleink igényeit, valamint az aktuális piaci helyzetet.

 
Mi különböztet meg minket a többi munkaadótól?

Az a küldetésünk, hogy a siker elérésében következetesen támogassuk azokat, akik bizalmukat fektetik belénk. Ezért a helyi piacon kifejtett, több mint másfél évtizedre visszanyúló tevékenységünk újabb állomásaként, a piac realitásaihoz, valamint az ügyfelek egyre összetettebb igényeihez igazodó, nagyszabású Agilis átállást valósítunk meg.

Arra összpontosítunk, hogy minden alkalommal kivételes élményt nyújtsunk ügyfeleinknek. Ugyanez érvényes a munkatársainkra és a mindennapi üzleti kapcsolatainkra is. Olyan vállalat vagyunk, amely nagyra értékeli alkalmazottait, ezért kollégáinkhoz tisztelettel, figyelemmel és bizalommal viszonyulunk.
 

Karrierépítési lehetőségek

Szeretne többet megtudni rólunk és a nálunk elérhető álláslehetőségekről? Látogasson el karrieroldalunkra: https://cariere.otpbank.ro.

Biztosak vagyunk abban, hogy talál olyan álláslehetőséget, amely felkelti érdeklődését!