OTP Bank megtakarítási számla

Akár nagyratörő tervei vannak, akár csak az előre nem látható helyzetekre szeretne pénzt félretenni, az OTP Bank megtakaríási számlája segít Önnek, hogy okosan kezelje megtakarításait. A mobilitást és számos egyéb előnyt nyújtó számlán levő pénzéhez bármikor hozzáférhet.

Megtakarítási számlát RON, EUR, USD és HUF devizában, határozatlan időre nyithat

A folyószámlánál magasabb kamatot nyújt

Pénzéhez rugalmasan és mérsékelt korlátozások mellett juthat hozzá

Miért előnyös Önnek?

  • Megtakarítási számlát RON, EUR, USD és HUF devizában, határozatlan időre nyithat;

  • A folyószámlánál magasabb kamatot nyújt;

  • A megtakarítási számlán a kamat naponta kerül felszámításra és havonta kerül jóváírásra, a kamatláb sávonként kerül kiszámításra és jóváírásra;

  • Pénzéhez rugalmasan és mérsékelt korlátozások mellett juthat hozzá;

  • Optimálisan kezeli megtakarításait;

  • Díjmentes számlanyitás és megszüntetés, amennyiben a bankfiókban végzi ezeket a műveleteket. Minden Internet Banking - OTPdirekt szolgáltatással nyitott számla esetében 2 lej a számlanyitási díj;

  • A megtakarítási számláról a számlatulajdonos vagy meghatalmazottjai nevére kiállított bankkártyával is lehet készpénzt kivenni;

  • A megtakarítási számlán szereplő pénzösszeget készpénzbefizetéssel és bankon belüli vagy bankközi átutalással tudja növelni.

Szeretne havonta takarékoskodni az OTPdirekt szolgáltatásunkkal?

Az OTPdirekt automatikus megtakarítási lehetőségét használva soha nem fog megfeledkezni arról, hogy pénzt tegyen félre.

Hogyan működik? Jelölje meg, hogy mennyit és mikor szeretne befizetni, és mi biztosítjuk, hogy a pénze minden hónapban a megtakarítási számlára kerül.

Mi több, az OTPdirekt - Internet Banking szolgáltatást használva vonzó kamatban részesül, az automatikus átvezetés ingyenes, semmilyen jutalék vagy pótdíj nem terheli.

Hogyan nyithat megtakarítási számlát az OTP Banknál?

Ha szeretné egy kedvező kamatozású, rugalmas termék előnyeit élvezni, igényeljen megtakarítási számlát az OTP Banknál. Csak érvényes személyazonossági igazolványát kell bemutatnia valamely bankfiókunkban, és mi a lehető legrövidebb időn belül biztonságos helyet biztosítunk megtakarításainak.

Várjuk az Önhöz legközelebbi OTP bankfiókba, ahol még több információt megtudhat a termékeinkről és szolgáltatásainkről.

A megtakarítási számla megnyitása az OTPdirekt - Internet Banking szolgáltatásunk használatával is elérhető. A lehetőség azon magánszemély ügyfeleink által vehető igénybe, akik nem rendelkeznek hitellel az OTP Banknál.

Jöjjön be hozzánk

Várjuk a bankfiókjainkban
érvényes személyazonossági igazolványával.

Bankfiókok és ATM-ek

Hozza létre online

Használja az OTPdirekt felületet
és hozzon létre megtakarítási számlát online.

Tudja meg hogyan

Hasonló termékeink

Automatikus megtakarítási program

Igényelje online és 10 perc alatt jóváhagyjuk.

Megnézem a részleteket

@

Online betét

Bárhol is legyen, mindig kapcsolatban lesz a pénzével.

Megnézem a részleteket

Gyakori kérdések

Igen, a megtakarítási számlán elhelyezett összeg bármikor elérhető. A továbbiakban a megtakarítási számláján szereplő összegnek megfelelő kamatot számítunk fel.

A kamatot a számlán levő összeg alapján naponta számoljuk, és a következő hónap elején utaljuk át a megtakarítási számlára. A kamatláb változó, sávonként kerül kiszámításra.

Betétlekötési minimumok devizák függvényében: 100 RON, 100 EUR, 100 USD, 100 CHF, 100 GBP vagy 25.000 HUF. Kamatokra és futamidőre vonatkozó információért kattintson ide.

A betét a lekötés időtartama alatt fix kamatozású. A kamat a kiválasztott időtartam alatt a betéti számlán szereplő összegre alkalmazandó.

A betétekre számított kamatot havonta felveheti, ha a következő termékeket választja:

  • Egy hónapos lejáratú betét a következő devizákban: RON, EUR, USD, HUF, GBP;
  • Fix kamatozású, 3 vagy 6 hónapos lejáratú, havonta kamatot fizető betétek a következő devizákban: RON, EUR.