OTP csoport

OTP csoport

Romániában az OTP Csoport tagjai a következők:

 

OTP Bank Romania
Az OTP Bank Romania Közép- és Kelet-Európa legnagyobb független csoportjának, az OTP Banknak a leányvállalata, integrált önfinanszírozó pénzügyi szolgáltató, vállalati és lakossági területen.

 

OTP Consulting Romania
Az OTP Consulting Romania S.R.L. a Romániába irányuló külföldi befektetéseket támogató szolgáltatásokat kínál, valamint az önkormányzatok és KKV-k EU-alapokhoz való hozzáférését és a finanszírozott projektek implementálását támogatja.

 

OTP Leasing Romania
Az OTP Leasing Romania IFN S.A. 2007 augusztusában lépett a romániai piacra, gépkocsik, haszongépjárművek és felszerelések lízingjét kínálva.

 

OTP Asset Management Romania SAI SA
Az OTP Asset Management S.A.I. S.A. befektetési alapokat kezelő társaság, a 297/2004 sz. vagyonkezelési törvénynek megfelelően minden befektetési alapkezelési tevékenységet végez.

 

OTP Factoring Romania
Az OTP Factoring létrehozása azt a célt szolgálja, hogy a pénzügyi nehézségek leküzdésében az Ön segítségére legyen, tevékenységi köre a különféle pénzügyi és nem pénzügyi intézetektől engedményezett követelések kezelése.

 

OTP Advisors Romania
Az OTP Advisors az OTP Bank hiteltermékeinek közvetlen értékesítésével foglalkozik, fiatal és dinamikus csapata mindig készen áll a gyors és az ügyfél igényeihez igazodó megoldások kidolgozására.