Fenntarthatóság és társadalmi felelősségvállalás

ESG vállalások

Az OTP Bank Románia elkötelezett a fenntartható, alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaságra való fokozatos és kiegyensúlyozott átállás finanszírozása, a felelős magatartás ösztönzése, valamint a társadalomra gyakorolt pozitív hatás növelése mellett. 

Bővebben

OTP Bank Románia Alapítvány

A 2014-ben létrehozott OTP Bank Románia Alapítvány (korábbi nevén Oktatáshoz való jog Alapítvány) az OTP Bank Románia társadalmi felelősségvállalásának legfontosabb pillére. Megalapítása óta az Alapítvány jelentős oktatási projektportfóliót halmozott fel, amely négy fő tevékenységi irányvonalra épül: pénzügyi oktatás, gyermeknevelés, pályaorientáció és a helyi civil szervezetekkel létrejött stratégiai partnerségek. 
 

 

Bővebben

Fenntartható projektek

Az OTP Bank fenntarthatósági projektek aktív résztvevőjeként olyan nagyköveti akciókkal ösztönzi a társadalmi fejlődést és az egészséges viselkedést, amelyekben a munkatársak szívvel-lélekkel vesznek részt.  

Bővebben

Társadalmi szerepvállalás évi beszámolói

Töltse le az OTP Bank Romania éves társadalmi felelősségvállalási jelentéseit.
Bővebben

Adományozz 3,5%-ot

Vállalj részt a pénzügyi oktatásban, és kínáld fel jövedelemadód 3,5 százalékát az OTP Bank Románia Alapítvány javára május 25.-ig.
Támogasd a pénzügyi oktatást, a fiatalok és a saját jövőd érdekében!

 

Bővebben