Mastercard Dual
Hitelkártya 12 törlesztőrészlettel

Mastercard Dual
Hitelkártya 12 törlesztőrészlettel

Az OTP Bank 12 törlesztőrészletes hitelkártyája fantasztikus előnyökkel jár.

EGY ÉVIG INGYEN használhatja, és 12 kamatmentes törlesztőrészlettel fizetheti a 300 lejt meghaladó vásárlásait, amely a legfontosabb termékkategóriákra érvényes, a kampány itt elérhető szabályzatának megfelelően;

Előnyök

 • 12 kamatmentes részlet a legalább 300 lej értékű vásárlásokra: 
  -    a háztartási és/vagy elektronikai eszközöket, bútorokat, számítógépeket, egészségügyi szolgáltatásokat kínáló üzletekben, turisztikai és biztosítási ügynökségekben;
  -    a Mastercard Részletfizetési program logójával ellátott üzletekben;

 • díjmentes számlanyitás és számlakezelés az első évben;

 • nulla kamat a kártyával eszközölt és a legföljebb 55 napos türelmi időn belül teljes mértékben megtérített kifizetésekre és vásárlásokra, minden hónapban;

 • 9,9%-os kedvezményes kamat az első 6 hónapban bármely jelzálog nélküli hitel vagy egy másik hitelkártya újrafinanszírozására igényelt hitelkártya esetén;

 • Könnyen igényelhető, jövedelemigazolásra sincs szükség* - csak az érvényes személyazonossági igazolványra;

 • Priceless Cities, a program, amely a világ több mint 40 városában kínál felbecsülhetetlen értékű tapasztalatokat. Regisztráljon és foglaljon a www.priceless.com oldalon;

 • A fizetés is egyszerűbb az Androidos telefonokra elérhető OTPay és az Apple készülékeken használható Apple Pay alkalmazásokkal;

 • Gyors fizetés a POS-termináloknál az érintésmentes kártyákkal;

 • 10% kedvezményt kap, ha a hitelkártyájával fizeti utazásait a BlackCab autókkal. Ráadásul, különleges áron kérhet reptéri transzfert is. Tudja meg, hogyan élhet a BlackCab ajánlattal.

Hívjon a 021 308 00 88 vagy 0372 318 562 telefonszámokon
vagy töltse ki az alábbi mezőket,
hogy mihamarabb kapcsolatba lépjünk Önnel!

23 évesnél idősebb vagyok*
Beleegyezem, hogy a bank személyes adataimat marketing és profilakotás céljából feldolgozza
Beleegyezem, hogy a bank partnerei személyes adataimat marketing és profilakotás céljából feldolgozzák

Jellemzők

 • Hitelkeret: legalább 1.500 lej és legföljebb 30.000 lej (3 nettó jövedelemnek megfelelő összeg);

 • A havonta készpénzben felvehető összeg: a hitelkeret 40%-a;

 • 24,90%-os fix kamat, THM 27,95%**; 9,9% -os kedvezményes kamat az első 6 hónapban a refinanszírozásra igényelt kártyák esetében;

 • A havonta fizetendő minimális összeg: legalább a használt keret 2%-a + díjak és kamatok 100%-a;

Jogosultsági feltételek

 • 23-62 év közötti személyek részére; 

 • Munkahelyi régiség:
  -    legalább 3 hónapos munkaviszony a jelenlegi munkahelyen (munkaszerződéssel rendelkező nyugdíjasok esetében is);
  -    legalább 12 havi régiség kisvállalkozók (PFA) esetében;

 • Romániai lakhellyel rendelkező személyek számára;

 • Minimális havi nettó jövedelem: 1500 lej.

 

 

*Ha a jövedelmére vonatkozó adatokat az adóhatóság (ANAF) adatbázisában rögzítik, és legalább 3 hónapja dolgozik az aktuális munkáltatójánál.

** Az éves THM 27,95%, ha a két éves futamidővel nyújtott, közvetlenül a szerződéskötés után felhasznált, 24,90% éves fix kamattal 24 egyenlő havi részletben visszafizetett, 5367 lej összegű hitelre kalkuláltuk.

Díjak és jutalékok
Jövedelmigazolás (az OTP Bank formanyomtatványa)

Gyakori kérdések

A 3DSecure szolgáltatás aktiválása egyszerű: kattintson az alábbi linkekre:

Visa

Mastercard

és kövesse a bankkártya aktiválásához szükséges lépéseket.

Abban az esetben, ha elfelejtette az Ön által megadott jelszót, akkor hívja a ROMCARD SA kártyafeldolgozó központot a 021-402- 0029-es számon, vagy az OTP Bank Ügyfélkapcsolati osztályát a 0800 88 22 88 vagy a + 4021 308 57 10 telefonszámon, amely külföldről is hívható, ahol az Ön kérésére visszaállitják az eredeti statikus jelszót, vagyis a személyi azonosító szám (CNP) utolsó 6 számjegyét.

Ugyanahhoz a folyószámlához 3 társkártya igényelhető.

Ugyanarra a hitelkeretre 2 társkártya igényelhető.

A hitelkártyához RON hitelkeret kapcsolódik, melyet a nettó havi jövedelem alapján állapítunk meg. A hitelkártya egyik előnye, hogy 0% kamat mellett vásárolhat a türelmi időszakban, valamint az erről szóló törlesztési ajánlatok részeként.

A folyószámlahitel – más néven overdraft – olyan hitelkeret, amelyet a havi munkabér-átutalások függvényében határozunk meg. Maximum 6 havi nettó munkabérnek megfelelő keret igényelhető RON-ban. A folyószámlahitel esetében, az adott számlához igényelhet betéti kártyát is, amellyel kifizetéseket és készpénzfelvételt hajthat végre a kártyára meghatározott díjak és jutalékok mellett. A felhasznált keretre csupán havi kamatot számolunk fel.

Amennyiben a kártyát más devizával folytatott tranzakcióra használja, a kibocsátott kártya devizanemétől függően, a valutaváltás az alábbiak szerint történik:

 1. A számla devizanemében végrehajtott tranzakciók esetében nem történik devizaváltás. A Bank a végrahajtott tranzakciókkal a számlát annak devizanemében terheli.
 2. A Románia területén, a számla devizanemétől eltérő pénznemben végrehajtott tranzakciók esetén a Bank RON-t használ referencia devizaként. A valutaváltás a tranzakció végrahajtására használt deviza és a referencia devizaként használt RON között a Mastercard / Visa nemzetközi kártyaszervezetek által történik;
 3. A kártyával külföldön végrehajtott tranzakciók esetén a Bank EUR-t használ referencia pénznemként, a következőképpen:
  1. A valutaváltás a tranzakció végrahajtására használt deviza és a referencia devizaként használt EUR között a Mastercard / Visa nemzetközi kártyaszervezetek által történik;
  2. A RON-ban nyitott számla terheléséhez a Bank a honlapján közzétett, a tranzakció napján érvényes referencia árfolyamot használja.

Mindössze 3,5 RON vagy 1 EUR a készpénzfelvételi díj, ha bankkártyáját OTP Csoporthoz tartozó ATM hálózatban használja.

Az OTP Csoport a következő országokban van jelen: Magyarország, Szlovákia, Horvátország, Bulgária, Románia, Ukrajna, Szerbia és Oroszország.

Kártyáját internetes vásárlásra is használhatja, ha igényléskor ezt az opciót választotta. Ha utólag szeretné ezt az opciót aktiválni, megteheti azt az OTPdirekt szolgáltatásunkkal, vagy ha felkeresi bankfióki tanácsadóinkat.

OTPdirekten vagy e-mailen havonta számlakivonatot küldünk Önnek, amely tartalmazza az adott időszakra vonatkozó összes számlamozgást, számlaegyenleget, illetve az elérhető hitelkeretet. Ugyanakkor, számla egyenlegét bármely OTP Bank Románia automatánál is lekérdezheti, ahol az utolsó 5 tranzakció részleteit is megtudhatja.

Romániában is használhatom az EUR-ban vezetett számlámhoz tartozó bankkártyát?

Igen, a kártyáját használhatja készpénz felvételre. Ebben az esetben a készpénzt az illető ország helyi valutájában kapja.

A bankkártyák típustól függően napi vagy havi tranzakciós limitekkel rendelkeznek. A standard limitek kérésre módosíthatók az OTPdirektben, vagy bármely bankfiókban.

Jövedelemigazolás aláírására felhatalmazott személyek: ügyvezető igazgató, pénzügyi igazgató, humán erőforrás igazgató, bérszámításért felelős személy és könyvelési igazgató. A jövedelemigazolásnak tartalmaznia kell az aláíró személy pontos funkcióját is.

Az OTP-MOL co-branded hitelkártya bármely kereskedelmi elfogadóhelyen használható külföldön és belföldön egyaránt. Előnye: a MOL töltőállomásoknál való vásárláskor dupla pontszámot szerez. A kártyaigénylés és az első évi számlavezetés ingyenes.

Multibonus kártyával kapcsolatos információk kizárólag a MOL Romániától igényelhetők a (021) 204 85 26-os vagy a 0800 800 665 (non-stop) ügyfélszolgálati telefonszámon.

Az OTP-MOL hitelkártyákkal kapcsolatban, kérjük, forduljon az OTP Bank Call Center szolgáltatását a 0800 88 22 88-as (8:30-21:00 óra között, bármilyen romániai mobil és vezetékes hálózatból díjmentesen hívható) vagy a kártya-ügyfélszolgálatot a (021) 308 57 11-es (non-stop) telefonszámot.

Igen. Minden OTP Bank Románia bankkártya külföldön is használható függetlenül a kártya devizanemétől.

Azok a fiatalok, akik még nem töltötték be 18-dik életévüket, igényelhetnek Junior Plus számlához kapcsolódó Junior Plus bankkártyát. A kártya igényléséhez az igénylő fiatalt a szüleivel és személyazonossági igazolványával várjuk egy OTP bankfiókba.

A hitelkártyáknál alkalmazott türelmi időszak azt az időszakot takarja, amelyben a kereskedőknél végrehajtott tranzakciók értéke után nem számítódik fel kamat. Például, az 55 napos türelmi időszak a hónap 1. napján végrehajtott vásárlástól a következő hónap 25. napjáig tart, ami azt jelenti, hogy a (következő hónap) 25.-éig kamat nélkül visszafizetheti a vásárlásra felhasznált teljes összeget.

Abban az esetben, ha a bankkártya nincs már az Ön tulajdonában, zárolni kell a számlán található pénzhez való hozzáférést. Ennek érdekében használja a SmartBank alkalmazást, ahol közvetlen módon zárolhatja a számláját, vagy hívja a 0800 88 22 88–as (bármilyen romániai mobil és vezetékes hálózatból díjmentesen hívható) vagy a +41 21 308 57 11-es (külföldről is hívható) telefonszámot.