OTP Bank

Hitelgarancia Program kis-és középvállalkozások számára (92/2013. sürgősségi kormányrendelet)

A Hitelgarancia Program keretében 5 000 000 lej értékig igényelhet hitelt az előre nem látott költségek fedezésére.

bővebben
OTP Bank

Beruházási hitel

Az OTP Bank támogatja kezdeményezéseit és amennyiben beruházni szeretne, a beruházás nettó összköltségének 85%-áig kiegészíti saját hozzájárulását.

bővebben
OTP Bank

OTP Smart Start csomag

Induláskor vállalkozásának lendületre van szüksége. Az OTP Bank Önnek fejlesztette ki az OTP Smart Start csomagot, olyan ügyfelek számára, akik legfeljebb 2 hónapja nyitottak folyószámlát és start-up vállalkozásuk vagy mikrovállalkozásuk éves forgalma nem haladja meg a 100 000 EUR-t. 

bővebben
OTP Bank

Smart Business csomag

Az OTP Bank Smart Business csomagjának széleskörű minőségi szolgáltatáskínálata könnyen igazodik az Ön vállalkozásához.

bővebben
OTP Bank

APIA SAPS-támogatás előfinanszírozási hitel

Az APIA SAPS-támogatás előfinanszírozási hitel az egységes területalapú támogatási rendszer (SAPS) azon kedvezményezettjeinek szól, akiknek a Mezőgazdasági Intervenciós és Kifizetési Ügynökségtől (APIA) járó támogatás folyósításáig forgótőke-finanszírozásra van szükségük folyó tevékenységük ellátásához. 

bővebben
OTP Bank

Európai uniós pénzügyi támogatásban részesülő projektek számára nyújtott hitelek

Pénzügyi támogatásra van szüksége, hogy vissza nem térítendő európai uniós pénzügyi forrásokat igénybe tudjon venni? Az OTP Bank rendkívül rugalmas finanszírozási megoldásokat kínál, hogy projektjét sikeresen megvalósíthassa.

bővebben

OTPdirekt
SmartBank

A bank oda megy, ahol Ön tartózkodik és állandóan nyitva van. Az alkalmazás ingyen letölthető az Android és az iOS áruházakból, más operációs rendszerrel működő telefonok esetében pedig elérhető, közvetlenül a keresőből, az otpdirekt.ro oldalon.

bővebben
Töltse le a
SmartBank alkalmazást
Hírek OTP Bank

Stratégiai együttműködés az OTP Bank Romania és az Európai Beruházási Bank között: 25 millió euró a KKV-k támogatására

Az OTP Bank Romania számára 25 millió euró értékű hitelvonalat nyújt az Európai Beruházási Bank, a felhasználás célja a kis- és középvállalkozások, középvállalatok, valamint a közszféra entitásainak, valamint a fiatalok munkapiacon történő elhelyezkedésének támogatása. A végső kedvezményezettek számára nyújtott támogatások a befektetések, valamint a forgótőke finanszírozására vehetőek igénybe 10 éves futamidőre az EU célkitűzéseivel összhangban.

bővebben

Promóciós ajánlat az OTP Bank Romania POS számlacsomagjára

Az OTP Bank Romania új promóciót hirdet a jogi személyek számára, a POS számlacsomagra: 50% kedvezmény a feldolgozási jutalék árából 6 hónapig, valamint ingyenes számlacsomag 3 hónapig az e-commerce ügyfelek számára.

bővebben

Díjazták az OTP Bank Romania internetbank szolgáltatását

Az OTP Bank Romania által kifejlesztett OTPdirekt – internetbank szolgáltatás chat és valós idejű támogatás funkciója elnyerte a Best Use of Technology díjat a Romanian Contact Center Awards gálán.

bővebben

60%-a a svájci frank alapú hitellel rendelkező ügyfeleknek elfogadta az OTP Bank által nyújtott átváltási ajánlatot

A svájci frank (CHF) alapú hitelek konverziós programjának határideje előtt három héttel az OTP Bank Romania svájci frank alapú hitellel rendelkező ügyfeleinek 60 százaléka (több mint 6000 ügyfél) elfogadta az átváltási ajánlatot, 96 százalékuk a hitel nemzeti valutára történő átváltását választotta.

bővebben

Fiók és ATM kereső