Megtakarítások és befektetések

close

Minőségi élményt szeretnénk nyújtani Önnek szolgáltatásaink használatában, ezért informatikai rendszerünk frissítésen esik át. A munkálatok miatt a május 9. és május 10. közötti éjszaka, 23:30 és 0:30 között egy órás időtartamra megszakítjuk az OTP Bank kártya-, ATM- és POS-rendszereinek működését. További részletek itt.

Megtakarítások és befektetések

Megtakarítások

OTP Bank megtakarítási számla

Akár egy nagyobb kiadáshoz gyűjtene pénzt vagy csak a nehezebb napokra tenne félre, az OTP Banknál nyitott megtakarítási számlán lévő pénzéhez bármikor hozzáférhet, a számla rugalmasságot és számos egyéb előnyt nyújt Önnek.
 • Megtakarítási számlát RON, EUR, USD és HUF devizákban nyithat, határozatlan időre
 • A folyószámlánál magasabb kamatot nyújt
 • A pénzéhez rugalmasan és mérsékelt korlátozások mellett juthat hozzá
Bővebben

Automatikus megtakarítási program

Egy rugalmas és összetett banki termék, amely esetében mindössze annyit kell tennie, hogy a programot az Ön preferenciáinak megfelelően állítja be, majd az így megállapított összeg a folyószámlájáról automatikusan és rendszeresen átkerül a kiválasztott megtakarítási számlára.
 • A szolgáltatás a lejben, euróban vagy dollárban nyitott számlák esetében elérhető
 • Rugalmasság: az automatikus megtakarítási programban kiválasztott minden terméknél külön meghatározhatja az átutalások gyakoriságát
Bővebben

OTP Bank standard betét

Az OTP Bank lekötött betétei megadják a nyugodt élethez szükséges biztonságot. Mi több, ha standard betétet nyit, a folyamatosan jóváírt kamattal még nyeresége is lehet.
 • Az OTP Bank lekötött betét a következő devizákban nyitható: RON, EUR, USD, HUF vagy GBP
 • Növelheti a megtakarításait a kamat tőkésítésével
Bővebben

Nyugdíjasoknak nyújtott betét

Egy életen át dolgozott, ezért megérdemli, hogy gondtalan időskora legyen. A nyugdíjasoknak nyújtott betétben megtakarításai biztonságban vannak, és személyre szabott kedvezményeket is kínálunk Önnek.
 • A nyugdíjasoknak nyújtott betét a következő devizákban érhető el: RON, EUR, USD, HUF és GBP
 • A RON betéteknél 0,20%-kal magasabb kamat a standard kamathoz viszonyítva
 • Magasabb hozam a kamattőkésítésnek köszönhetően
Bővebben

Születésnapi betét

Az OTP Bank megünnepli Önt születésnapja alkalmából. Sok egészséget, boldogságot kívánunk Önnek, és biztonságot a pénze számára. Kössön le születésnapi betétet, tartsa pénzét biztonságos és könnyen elérhető helyen.
 • A születésnapi betét a következő devizákban érhető el: RON, EUR és USD
 • 0,10%-kal magasabb kamat a standard kamathoz viszonyítva
 • A lekötési idő lehet: 1, 3, 6, 12, 18 vagy 24 hónap

Bővebben
KALKULÁTOR

Betét kalkulátor

A boldogság nem kopogtat be csak úgy, meg kell tervezni!
Kiszámolom most

OTP Bank online betét

Online nyitna betétet az OTP Banknál? Hogy megjutalmazzuk a döntéséért, a standard kamathoz képest 0,20%-os bónuszt nyújtunk a RON alapú betét esetében.

 • Az OTP online betét lej és euró lekötést tesz lehetővé
 • A futamidő végéig fix kamatot nyújt, mértéke a standard kamatláb + 0,20% a lejben lekötött betétek esetében

Bővebben

Befektetési termékek

Az OTP Bank által forgalmazott befektetési alapok

Romániában a befektetési alapok két fő csoportba oszthatók: nyíltvégű és zártvégű alapokra. A kettő közötti fő különbség a befektetési jegyek kibocsátási és visszaváltási módjában áll.
 • Jelentős megtakarítások
 • Hozzáférhetőség
 • Diverzifikáció
 • Professzionalizmus
Bővebben

Az OTP Asset Management Románia által kezelt befektetési alapok

Növelje megtakarításait az OTP Asset Management által kezelt befektetési alapokkal!

Az OTP Asset Management Románia SAI SA Kelet-Európa legnagyobb pénzügyi csoportjának tagja, befektetési szolgáltatásokat nyújt a régió országaiban.

Bővebben

Az NN Investment Partners által kezelt befektetési alapok

Az NN Investment Partners a befektetési megoldások és szolgáltatások széles választékát nyújtja ügyfelei és partnerei számára, és vállalja az intézményi ügyfelek, az alapforgalmazók és az NN vállalatok vagyonkezelését.

Világszerte több mint 3200 szakember felügyeli az ügyfelek befektetéseit. Az NN Investment Partners regionális szinten működik, és szakértői központjai vannak Európában, Amerikában és az Ázsia-Csendes Óceán térségben.
Bővebben

A Franklin Templeton Investments által kezelt befektetési alapok

Napjaink összetett és kapcsolatokon alapuló világában az intelligens befektetéshez globális nézőpont szükséges. A Franklin Templeton a nemzetközi befektetések úttörője volt több mint 60 évvel ezelőtt, és a feltörekvő piacokkal kapcsolatban felhalmozott szakértelme több mint negyedszázada gyűlik. A Franklin Templeton globális vezető az alapkezelés területén, és több mint 180 országban szolgálnak ki ügyfeleket*.

 

* 2015.12.31-i adatok

Bővebben

Az Eurobank FMC-LUX által kezelt befektetési alapok

Az Eurobank Fund Management Company (Luxembourg) Rt. az Eurobank Csoport 100%-os tulajdonban levő, luxemburgi székhelyű, befektetési alapok kezelésére szakosodott leányvállalata. A befektetések kezelését az athéni székhellyel rendelkező Eurobank Asset Management Mutual Fund Management Company Rt. végzi, míg az alap eszközeinek letéteményese az Eurobank Private Bank Luxembourg Rt.
Bővebben