Card de credit OTP Mastercard Platinum

close

További részletek a jelszó visszaállításáról az új OTPdirekt honlapon. Töltse le az útmutatót vagy nézze meg az oktatóvideót

Card de credit OTP Mastercard Platinum

Pentru că viața merită trăită din plin, la OTP Bank am creat un produs unic și exclusiv pentru tine. Finanțează-ți visele și profită de fiecare moment, oriunde te-ai afla, cu ajutorul cardului de credit OTP Mastercard Platinum. Ai acces la o limită de credit de până la 100.000 lei, ca să te bucuri de viața pe care ți-o dorești.

Primești o limită generoasă de până la 100.000 lei, pe care o poți folosi oriunde și oricând

Faci cumpărături? Nicio problemă! Ai comision zero de utilizare la comercianți, oriunde în lume

Primul an e gratis: ai taxă de administrare zero

Care sunt avantajele cardului de credit OTP Mastercard Platinum?

 • Akár 100 000 lejes hitelkeret, amelyet bárhol és bármikor használhat;

 • Vásárolna? Semmi gond! A kereskedőknél felszámított jutalék nulla, bárhol a világon;
 • Az első év ingyenes: nulla kezelési díj;
 • SMS-ben kap értesítést minden tranzakció után, amelyet a kártyával hajt végre, amennyiben aktiválja a szolgáltatást az OTPdirektben;

 • INGYENES biztosítás a külföldi utazások esetében: 
  - Sürgősségi orvosi ellátás 
  - Kórházi ápolás 
  - Poggyászbiztosítás 
  - A járatok késésével kapcsolatos biztosítás stb.

 • Belépés a világ 1100-nál is több repülőtéri üzleti társalgójába a LoungeKey program keretében. Regisztrálja a bankkártyáját a honlapon vagy a LoungeKey mobilalkalmazásban (App Store vagy Google Play), és tudjon meg többet a kiválasztott társalgó használatának feltételeiről. A belépés a Mastercard Platinum bankkártya bemutatásával, valamint a LoungeKey programban való részvétel megemlítésével történik. 

  A LoungeKey társalgókba történő minden belépésért 30 dollár, vagy a bankkártya pénznemétől függően ennek megfelelő összeg kerül felszámításra a LoungeKey Ltd. által a kártyatulajdonos és az esetleges kísérője esetén is. A díjjal a bankkártya számláját terhelik, az összeg feltüntetésre kerül a számlakivonatban.

 • Az OTP Mastercard Platinum hitelkártyát a világ bármely elfogadóhelyén használhatja, ahol fel van tüntetve a Mastercard logó;

 • Ingyenes belépés a MASTERCARD BUSINESS LOUNGE társalgóba a Henri Coanda Nemzetközi Repülőtéren Tudjon meg többet.

 • Exkluzív kedvezmények a Mastercard Premium & Business 2020 program részeként. Tájékozódjon itt a résztvevő kereskedőkről.

 • A fizetés is egyszerűbb az Androidos telefonokra elérhető OTPay és az Apple készülékeken használható Apple Pay alkalmazásokkal;

 • Priceless Cities, a program, amely a világ több mint 40 városában kínál felbecsülhetetlen értékű tapasztalatokat. Regisztráljon és foglaljon a www.priceless.com oldalon;

Hogyan igényelhet Mastercard Platinum hitelkártyát az OTP Banktól?

Most egyszerűbben elérheti álmait! Látogasson el az OTP Bank bármely bankfiókjába, hogy együtt átbeszéljük azokat az előnyöket, amelyeket egy Mastercard Platinum hitelkártya birtoklása jelenthet az ön számára.

Tanácsadóink a jövedelmének és terveinek megfelelően személyre szabott ajánlatot állítanak össze önnek.

Számítási példa

Tájákoztató jellegű számítási példa a hitelkártya esetében:

Az éves 26,82% Teljes Hiteldíj Mutatót (THM) két éves futamidővel nyújtott, közvetlenül a szerződéskötés után felhasznált, 24% éves fix kamattal 24 egyenlő havi részletben visszafizetett, 5367 lej összegű hitelre kalkuláltuk.

Hogyan vehet részt ebben a programban?

OTP bankfiókban

Jöjjön be érvényben lévő személyazonosító igazolványával bármely kirendeltségünkbe.

Bankfiókok és ATM-ek

Telefonos ügyintézőnél

Kérjen visszahívást,
és kollégánk a kiválasztott időpontban felkeresi Önt!

Visszahívást kérek

Gyakori kérdések

A 3DSecure szolgáltatás aktiválása egyszerű: kattintson az alábbi linkekre:

Visa

Mastercard

és kövesse a bankkártya aktiválásához szükséges lépéseket.

Ugyanarra a hitelkeretre 2 társkártya igényelhető.

Ugyanahhoz a folyószámlához 3 társkártya igényelhető.

A hitelkártyához RON hitelkeret kapcsolódik, melyet a nettó havi jövedelem alapján állapítunk meg. A hitelkártya egyik előnye, hogy 0% kamat mellett vásárolhat a türelmi időszakban, valamint az erről szóló törlesztési ajánlatok részeként.

A folyószámlahitel – más néven overdraft – olyan hitelkeret, amelyet a havi munkabér-átutalások függvényében határozunk meg. Maximum 6 havi nettó munkabérnek megfelelő keret igényelhető RON-ban. A folyószámlahitel esetében, az adott számlához igényelhet betéti kártyát is, amellyel kifizetéseket és készpénzfelvételt hajthat végre a kártyára meghatározott díjak és jutalékok mellett. A felhasznált keretre csupán havi kamatot számolunk fel.

Amennyiben a kártyát más devizával folytatott tranzakcióra használja, a kibocsátott kártya devizanemétől függően, a valutaváltás az alábbiak szerint történik:

 1. A számla devizanemében végrehajtott tranzakciók esetében nem történik devizaváltás. A Bank a végrahajtott tranzakciókkal a számlát annak devizanemében terheli.
 2. A Románia területén, a számla devizanemétől eltérő pénznemben végrehajtott tranzakciók esetén a Bank RON-t használ referencia devizaként. A valutaváltás a tranzakció végrahajtására használt deviza és a referencia devizaként használt RON között a Mastercard / Visa nemzetközi kártyaszervezetek által történik;
 3. A kártyával külföldön végrehajtott tranzakciók esetén a Bank EUR-t használ referencia pénznemként, a következőképpen:
  1. A valutaváltás a tranzakció végrahajtására használt deviza és a referencia devizaként használt EUR között a Mastercard / Visa nemzetközi kártyaszervezetek által történik;
  2. A RON-ban nyitott számla terheléséhez a Bank a honlapján közzétett, a tranzakció napján érvényes referencia árfolyamot használja.

Mindössze 3,5 RON vagy 1 EUR a készpénzfelvételi díj, ha bankkártyáját OTP Csoporthoz tartozó ATM hálózatban használja.

Az OTP Csoport a következő országokban van jelen: Magyarország, Szlovákia, Horvátország, Bulgária, Románia, Ukrajna, Szerbia és Oroszország.

Kártyáját internetes vásárlásra is használhatja, ha igényléskor ezt az opciót választotta. Ha utólag szeretné ezt az opciót aktiválni, megteheti azt az OTPdirekt szolgáltatásunkkal, vagy ha felkeresi bankfióki tanácsadóinkat.

OTPdirekten vagy e-mailen havonta számlakivonatot küldünk Önnek, amely tartalmazza az adott időszakra vonatkozó összes számlamozgást, számlaegyenleget, illetve az elérhető hitelkeretet. Ugyanakkor, számla egyenlegét bármely OTP Bank Románia automatánál is lekérdezheti, ahol az utolsó 5 tranzakció részleteit is megtudhatja.

Romániában is használhatom az EUR-ban vezetett számlámhoz tartozó bankkártyát?

Igen, a kártyáját használhatja készpénz felvételre. Ebben az esetben a készpénzt az illető ország helyi valutájában kapja.

A bankkártyák típustól függően napi vagy havi tranzakciós limitekkel rendelkeznek. A standard limitek kérésre módosíthatók az OTPdirektben, vagy bármely bankfiókban.

Jövedelemigazolás aláírására felhatalmazott személyek: ügyvezető igazgató, pénzügyi igazgató, humán erőforrás igazgató, bérszámításért felelős személy és könyvelési igazgató. A jövedelemigazolásnak tartalmaznia kell az aláíró személy pontos funkcióját is.

Az OTP-MOL co-branded hitelkártya bármely kereskedelmi elfogadóhelyen használható külföldön és belföldön egyaránt. Előnye: a MOL töltőállomásoknál való vásárláskor dupla pontszámot szerez. A kártyaigénylés és az első évi számlavezetés ingyenes.

Multibonus kártyával kapcsolatos információk kizárólag a MOL Romániától igényelhetők a (021) 204 85 26-os vagy a 0800 800 665 (non-stop) ügyfélszolgálati telefonszámon.

Az OTP-MOL hitelkártyákkal kapcsolatban, kérjük, forduljon az OTP Bank Call Center szolgáltatását a 0800 88 22 88-as (8:30-21:00 óra között, bármilyen romániai mobil és vezetékes hálózatból díjmentesen hívható) vagy a kártya-ügyfélszolgálatot a (021) 308 57 11-es (non-stop) telefonszámot.

Igen. Minden OTP Bank Románia bankkártya külföldön is használható függetlenül a kártya devizanemétől.

Azok a fiatalok, akik még nem töltötték be 18-dik életévüket, igényelhetnek Junior Plus számlához kapcsolódó Junior Plus bankkártyát. A kártya igényléséhez az igénylő fiatalt a szüleivel és személyazonossági igazolványával várjuk egy OTP bankfiókba.

A hitelkártyáknál alkalmazott türelmi időszak azt az időszakot takarja, amelyben a kereskedőknél végrehajtott tranzakciók értéke után nem számítódik fel kamat. Például, az 55 napos türelmi időszak a hónap 1. napján végrehajtott vásárlástól a következő hónap 25. napjáig tart, ami azt jelenti, hogy a (következő hónap) 25.-éig kamat nélkül visszafizetheti a vásárlásra felhasznált teljes összeget.

Abban az esetben, ha a bankkártya nincs már az Ön tulajdonában, zárolni kell a számlán található pénzhez való hozzáférést. Ennek érdekében használja a SmartBank alkalmazást, ahol közvetlen módon zárolhatja a számláját, vagy hívja a 0800 88 22 88–as (bármilyen romániai mobil és vezetékes hálózatból díjmentesen hívható) vagy a +41 21 308 57 11-es (külföldről is hívható) telefonszámot.