Private Banking

Private Banking

Szeretné, ha személyes tanácsadónk személyre szabott szolgáltatást nyújtana Önnek, vagy szeretne olyan szolgáltatásokat és termékeket, amelyek kifejezetten az Ön igényeihez, érdekeihez és elvárásaihoz igazodnak? Az OTP Bank legfontosabb ügyfelei számára dolgozta ki a Private Banking szolgáltatást.

Több mint 15 éve nemzetközi szinten, akárcsak a romániai banki piacon, kiemelt szolgáltatásokkal különleges bánásmódban részesítjük az OTP Bank legfontosabb ügyfeleit. A Private Banking, banki megoldások összességeként, a magas készpénzállománnyal rendelkező ügyfelek preferenciális hozzáférését biztosítja az OTP Bank termékeihez és szolgáltatásaihoz.

A világ egyik vezető pénzügyi szaklapja, a Euromoney, a 2011-ben az OTP Private Bankinget találta Magyarország és Ukrajna legjobb privát banki szolgáltatójának.

Milyen előnyöket nyújt Önnek?

 • Magas színvonalú szolgáltatások: Titoktartás, biztonság, kényelem és hatékonyság a Private Banking szolgáltatás kiemelkedő jellemzői. Ezek optimális kombinációja lehetővé teszi, hogy ügyfeleinknek a személyre szabott kedvezménycsomagotkínáljunk . Ugyanakkor partnereink exkluzív feltételek mellett széleskörű.

 • Személyes tanácsadó: Tapasztalt, megbízható és alapos pénzügyi ismeretekkel rendelkező személyes tanácsadóink ügyfeleinkkel hosszú távú együttműködésre felkészült szakemberek.

 • Titoktartás: A személyes tanácsadó teljes diszkrécióval kezeli az Öntől kapott információkat, a banki titoktartás legszigorúbb feltételeinek betartása mellett.

 • Kényelem: Pénzügyeit kényelmes környezetben és hatékony gyorsasággal intézzük: előny a tranzakciók lebonyolításánál, a kérelmek elbírálásánál vagy a termékek és szolgáltatások kínálatánál; az ügyintézés a Private Banking fiók kifejezetten az üzleti partnerekkel való találkozásokra kialakított konferenciatermeiben, diszkrét környezetben folyik; a személyes tanácsadó figyelemmel követi a számlákat, és kérésre az ügyfelet munkahelyén is felkeresi.

Miért Private Banking?

 • Megtakarítási és befektetési megoldások: A pénzügyi tanácsadás alapján személyre szabott, az ügyfél biztonsági és teljesítményi igényeinek megfelelő portfóliót dolgozunk ki . A befektetési szakemberek által ajánlott széleskörű lehetőségek minden megtakarítási igényt kielégítenek optimális feltételek mellett.

 • Hitelek: Használja ki elsőbbségét az OTP Bank által nyújtott hitelezési megoldások kiválasztásánál. Személyes tanácsadója folyamatosan támogatja Önt a dokumentáció összeállításában. A hitelezési megoldások széles kínálatából választhat: folyószámlahitel és hitelkártyák vagy jelzálog-, illetve jelzálog nélküli hitelek.

 • Bankkártyák: Élvezze a Mastercard Gold és a Mastercard Platinum bankkártyák által biztosított szabadságot a Mastercard logóval ellátott kereskedőknél, bárhol a világon. A Mastercard bankkártyákat használhatja a POS termináloknál, bankautomatáknál, az interneten, valamint a mobiltelefonnal végrehajtott kifizetéseknél, köszönhetően az Androidos telefonokra letölthető OTPay, illetve az Apple rendszert használó készülékekre elérhető Apple Pay alkalmazásoknak.

  A Mastercard Gold bankkártyák és a Mastercard Platinum hitelkártyák exkluzív előnyöket is kínálnak önnek: 

  -    Nulla készpénzfelvételi díj bármely belföldi bankautomatából a Mastercard Gold bankkártyák esetében;
  -    Biztosítás a külföldi utazások esetében, a különböző kártyatípusoknál meghatározott összeg erejéig: sürgősségi orvosi ellátás, kórházi ápolás, poggyászbiztosítás, a járatok késésével kapcsolatos biztosítás stb.;
  -    Exkluzív kedvezmények a Mastercard Premium & Business 2020 program részeként;
  -    Priceless Cities, a program, amely a világ több mint 40 városában kínál felbecsülhetetlen értékű tapasztalatokat. Regisztráljon és foglaljon a www.priceless.com oldalon;
  -    Ingyenes belépés a MASTERCARD BUSINESS LOUNGE társalgóba a Henri Coanda Nemzetközi Repülőtéren és a Bécsi Nemzetközi Repülőtéren;
  -    Belépés a világ 1100-nál is több repülőtéri üzleti társalgójába a LoungeKey program keretében. Regisztrálja a bankkártyáját a honlapon (Mastercard Gold és Mastercard Platinum) vagy a LoungeKey mobilalkalmazásban (App Store vagy Google Play), és tudjon meg többet a kiválasztott társalgó használatának feltételeiről. A belépés a Mastercard Gold vagy a Mastercard Platinum bankkártya bemutatásával, valamint a LoungeKey programban való részvétel megemlítésével történik. A kártya felmutatásával a megadott feltételeknek és költségeknek megfelelően használhatja a Loungekey szolgáltatásokat.

  A LoungeKey társalgókba történő minden belépéskor egy díj kerül felszámolásra a kártyatulajdonos és az esetleges kísérője esetén is. 
  A díj értéke 30 dollár/belépés, amely minden látogató esetén külön kerül kifizetésre (a kártyatulajdonos és a kísérők esetén is). A díjjal a Mastercard Corporate számláját terhelik, a betéti kártya pénznemének megfelelő összeget a látogatást követő hónap 15-éig levonják, a bank napi árfolyamán. A bank aktuális árfolyama itt érhető el.

 • OTPdirekt – Internet Bank és SMS-Kontroll: Az OTPdirekt szolgáltatás segítségével, bárhol és bármikor biztonságban hajthat végre tranzakciókat interneten vagy telefonon és folyamatosan tájékozódhat számláiról. A Private Banking ügyfél soron kívüli kiszolgálást élvez az OTPdirekt – Contact Center hívásakor.

 • Értékmegőrzés: Aggodalmaira a magas színvonalú Private Banking szolgáltatások nyújtanak megoldást, mivel az OTP Bank két bukaresti fiókjában lehetősége van biztonságban elhelyezni értékeit. Előnyös költségek mellett bérelhet széfeket.

 • Piaci elemzések: A világgazdasági folyamatok ismeretében az OTP Bank közgazdászai lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy a piacelemzéseket megismerésével a legjobb megoldásokat válasszák megtakarításaikkal és befektetéseikkel kapcsolatos döntéseikkel. A piaci elemzések letölthetők itt.

Hogyan kezdheti el a befektetést?

Készséggel válaszolunk ügyfeleink kérdéseire. Kérjük, az alábbi elérhetőségeken vegye fel velünk a kapcsolatot. Kiemelt diszkréciót biztosítunk.

OTP BANK ROMÂNIA S.A. - Private Banking
Aleea Alexandru, nr. 43, Sector 1, București
Tel: +40 37 250 30 00
Fax: +40 21 314 26 65
Call Center: +4021 308 57 27
E-mail: contact.pb@otpbank.ro