VISA Clasic Transparent és Mastercard Standard

Megérdemled, hogy a középpontban tündökölj és az apró pillanatokat élvezd. A belső jólét belülről jön és minden tettedben látszik. Ruházz önmagadba, lepd meg magad és adj magadnak időt az igazán fontos dolgokhoz.

Válassz egy kártyát a kívánságaidnak és terveidnek megfelelően. Válassz egy VISA Clasic Transparent vagy Mastercard Standard hitelkártyát és élvezd az OTP Bank által kínált előnyöket.
 

Akár 18.000 lej hitelkeretben részesülhetsz

Bármikor, bárhonnan és bárhol hozzáférhetsz a pénzedhez

0% kamattal rendelkezel akár 55 napos kiterjesztett türelmi idővel a kereskedőknél végzett fizetésekért

Milyen előnyei vannak az OTP Visa Clasic Transparent és OTP Mastercard Standard kártyáknak?

  • Akár 18.000 lej hitelkeretben részesülhetsz;

  • Bármikor, bárhonnan és bárhol hozzáférhetsz a pénzedhez;

  • 0% kamattal rendelkezel akár 55 napos kiterjesztett türelmi idővel a kereskedőknél végzett fizetésekért;

  • Kezelési jutalék mentes az első évben;

  • Nulla kártya használati jutalék a romániai és külföldi kereskedőknél;

  • A havonta visszafizetendő törlesztőrészlet a felhasznált hitel csupán 2%-ka*;

  • A kártyát Románában vagy külföldön bárhol használhatod, többmillió, a VISA vagy Mastercard elfogadó helyeken.

  • Mindkettőt megkaphatod, ugyanabban az árban, ugyanarra a számlára.

  • * esetleges kamatok és jutalékok adhatók az összeghez.

  • Ingyenesen veheti igénybe az Air Claim szolgáltatásokat, és akár 600 € kártérítést is kaphat a problémás repülőutak esetén. A további részletekért kattintson ide

OPT Bank hitelkártya megszerzésének lépései

Csupán a személyi igazolványod szükséges, eredetiben.

Látogass el a legközelebbi OTP Bank fiókba és töltsd ki a hitelkártya kiállítási űrlapot.

A jövedelemigazolás csak akkor szükséges ha a jelenlegi munkahelyeden 6 hónapot még nem töltöttél be.
 

Tájékoztató számítás

Alább a hitelkártya reprezentatív számítása:

A THM 26,67% per év számítása feltéve, hogy az 5.367 RON hitelt két évre vette fel, a szerződés kezdetén felhasználásra került és 24 egyenlő havi részletként törleszti, az alkalmazott éves kamat 22%-kos, fix kamat.

Hogyan kérheted a kártyát?

Látogass meg

Látogass meg egy OTP Bank fiókban
és tárgyaljunk a legalkalmasabb variánsról.
 

Fiókok és ATM-ek

Telefonos hívás

További részleteket a HelpDesk szolgáltatástól kaphatsz, a (+4) 021 308 57 10 telefonszámon.

HelpDesk hívás

Hasonló, javasolt termékek

Részletfizetéses, kamatmentes kártya

Gond nélküli vásárlás részletre

Több részletet kérek

12 részletes bevásárlókártya

Teljesítsd minden kívánságod!

Több részletet kérek

Gyakran intézett kérdések

A kártyát automatikusan a 3D Secure rendszerbe soroljuk, ahhoz, hogy biztonságos tranzakciókat élvezhetsz.

További adatokhoz kattints ide.
 

Abban az esetben, ha elfelejtette az Ön által megadott jelszót, akkor hívja a ROMCARD SA kártyafeldolgozó központot a 021-402- 0029-es számon, vagy az OTP Bank Ügyfélkapcsolati osztályát a 0800 88 22 88 vagy a + 4021 308 57 10 telefonszámon, amely külföldről is hívható. Az Ön kérésére visszaállítják az eredeti statikus jelszót, vagyis a személyi azonosító szám (CNP) utolsó 6 számjegyét.

Igen, maximum 2 további hitelkártyát lehet kérni ugyanarra a hitelkeretre.

A hitelkártyához RON hitelkeret kapcsolódik, melyet a nettó havi jövedelem alapján állapítunk meg. A hitelkártya egyik előnye, hogy 0% kamat mellett vásárolhat a türelmi időszakban, valamint az erről szóló törlesztési ajánlatok részeként.

A folyószámlahitel – más néven overdraft – olyan hitelkeret, amelyet a havi munkabér-átutalások függvényében határozunk meg. Maximum 6 havi nettó munkabérnek megfelelő keret igényelhető. A folyószámlahitel LEJ-ben adható meg. A folyószámlahitel esetében, az adott számlához igényelhet betéti kártyát is, amellyel kifizetéseket és készpénzfelvételt hajthat végre a kártyára meghatározott díjak és jutalékok mellett. A felhasznált keretre csupán havi kamatot számolunk fel.

Amennyiben a kártyát más devizával folytatott tranzakcióra használja, a kibocsátott kártya devizanemétől függően, a valutaváltás az alábbiak szerint történik:

     a.    A számla devizanemében végrehajtott tranzakciók esetében nem történik devizaváltás és a Bank a végrehajtott tranzakciókkal a számlát annak devizanemében terheli;

     b.    A Románia területén, a számla devizanemétől eltérő pénznemben végrehajtott tranzakciók esetén a Bank a számlát az ügylet megfelelőjével és jutalékaival terheli a számlát. A valutaváltás esetenként a tranzakció végrehajtása a terhelés napján érvényes EURÓ/LEJ adásvételi belső árfolyam alkalmazandó, az árfolyam a Bank honlapján és a fiókokban kerül feltüntetésre;

    c.    A kártyával külföldön végrehajtott tranzakciók esetén a Bank EUR-t használ referencia pénznemként, a következőképpen:

          i.    A valutaváltás a tranzakció végrehajtására használt deviza és a referencia devizaként használt EUR között a Mastercard / VISA nemzetközi kártyaszervezetek által történik;
          ii.    A RON-ban nyitott számla terheléséhez a Bank a honlapján közzétett, a tranzakció napján érvényes referencia árfolyamot használja.
 

Igen. Az OTP Bank Románia által kiállított kártya esetén mindössze 3,5 RON vagy 1 EUR a készpénzfelvételi díj, ha bankkártyáját OTP Csoporthoz tartozó ATM hálózatban használja.

Az OTP Csoport a következő országokban van jelen: Magyarország, Szlovákia, Horvátország, Bulgária, Románia, Ukrajna, Szerbia és Oroszország.
 

Kártyáját internetes vásárlásra is használhatja, ha igényléskor ezt az opciót választotta. Ha utólag szeretné ezt az opciót aktiválni, megteheti azt az OTPdirekt szolgáltatásunkkal, vagy ha felkeresi bankfióki tanácsadóinkat.

OTPdirekten vagy e-mailen havonta számlakivonatot küldünk Önnek, amely tartalmazza az adott időszakra vonatkozó összes számlamozgást, számlaegyenleget, illetve az elérhető hitelkeretet. Ugyanakkor, számla egyenlegét bármely OTP Bank automatánál is lekérdezheti, ahol az utolsó 5 tranzakció részleteit is megtudhatja.

Igen, ez a kártya Romániában is használható. Az automatánál való használatkor készpénzt Lejben vehet fel.

Igen, a kártyáját használhatja készpénz felvételre. Ebben az esetben a készpénzt az illető ország helyi valutájában kapja.

A bankkártyák típustól függően napi vagy havi tranzakciós limitekkel rendelkeznek. A standard limitek kérésre módosíthatók az OTPdirektben, vagy bármely bankfiókban.

Jövedelemigazolás aláírására felhatalmazott személyek: ügyvezető igazgató, pénzügyi igazgató, humán erőforrás igazgató, bérszámításért felelős személy és könyvelési igazgató. A jövedelemigazolásnak tartalmaznia kell az aláíró személy pontos funkcióját is.

Az OTP-MOL co-branded hitelkártya bármely kereskedelmi elfogadóhelyen használható külföldön és belföldön egyaránt. Előnye: a MOL töltőállomásoknál való vásárláskor dupla pontszámot szerez.

Multibonus kártyával kapcsolatos információk kizárólag a MOL Romániától igényelhetők a (021) 204 85 26-os vagy a 0800 800 665 (non-stop) ügyfélszolgálati telefonszámon.

Az OTP-MOL hitelkártyákkal kapcsolatban, kérjük, forduljon az OTP Bank Call Center szolgáltatását a 0800 88 22 88-as (8:30-21:00 óra között, bármilyen romániai mobil és vezetékes hálózatból díjmentesen hívható) vagy a kártya-ügyfélszolgálatot a (021) 308 57 11-es (non-stop) telefonszámot.
 

Igen. Minden OTP Bank Románia bankkártya külföldön is használható függetlenül a kártya devizanemétől.

Azok a fiatalok, akik még nem töltötték be 18-dik életévüket, igényelhetnek Junior Plus számlához kapcsolódó Junior Plus bankkártyát. A kártya igényléséhez az igénylő fiatalt a szüleivel és személyazonossági igazolványával várjuk egy OTP bankfiókba.

A hitelkártyáknál alkalmazott türelmi időszak azt az időszakot takarja, amelyben a kereskedőknél végrehajtott tranzakciók értéke után nem számítódik fel kamat. Például, az 55 napos türelmi időszak a hónap 1. napján végrehajtott vásárlástól a következő hónap 25. napjáig tart, ami azt jelenti, hogy a (következő hónap) 25.-éig kamat nélkül visszafizetheti a vásárlásra felhasznált teljes összeget.

Abban az esetben, ha a bankkártya nincs már az Ön tulajdonában, zárolni kell a számlán található pénzhez való hozzáférést. Ennek érdekében használja a SmartBank alkalmazást, ahol közvetlen módon zárolhatja a számláját, vagy hívja a 0800 88 22 88–as (bármilyen romániai mobil és vezetékes hálózatból díjmentesen hívható) vagy a +41 21 308 57 11-es (külföldről is hívható) telefonszámot.