Apple Pay

Apple Pay

Az Apple Pay-jel gyorsan és biztonságosan fizethet iPhone, Apple Watch vagy iPad készülékeivel.

Az összes OTP Bankos Mastercard bankkártyáját hozzáadhatja az Apple Pay-hez.

Hogyan adhatja hozzá bankkártyáját az Apple Pay-hez?

1. Indítsa el a Wallet alkalmazást

2. Nyomja meg a "+" gombot

3. Fotózza le a kártyát vagy manuálisan vezesse be a kártya adatait

4. Kövesse az útmutatót

5. Írja be az SMS-ben kapott egyedi jelszót az alkalmazásba

Demo megtekintése:

Aktiválja a kifizetéseket Apple Watch-ra

 • 1. Indítsa el a Watch alkalmazást iPhone készülékén

 • 2. Válassza ki a „Wallet & Apple Pay” menüpontot

 • 3. Nyomja meg az "Add Credit or Debit Card" gombot

 • 4. Kövesse az útmutatót

 • 5. Írja be az SMS-ben kapott egyedi jelszót az alkalmazásba

Hogyan fizethet?

Az Apple Pay-jel gyorsan és biztonságosan fizethet iPhone, Apple Watch vagy iPad készülékeivel.

A fizetés biztonságos, hiszen a használt Apple eszköztől függően a bejelentkezés “Touch ID”, “Face ID” vagy “Jelszó” alapján történik.

Hogyan állíthatja be bankkártyáját alapértelmezett kártyaként az Apple Pay-ben?

 • 1. Indítsa el a Beállítások alkalmazást iPhone készülékén

 • 2. Válassza ki a Wallet & Apple Pay opciót

 • 3. Nyomja meg az Alapértelmezett kártya opciót és válassza ki az OTP Bankos Mastercard bankkártyáját

Hogyan fizethet FaceID-val?

Hogyan fizethet TouchID-val?

 

Az Apple Pay-t használhatja minden olyan belföldi vagy külföldi kereskedőnél, amely elfogadja az érintéses fizetést. A szolgáltatás az Apple Pay-t elfogadó alkalmazások és weboldalak felületén is elérhető.

 

Tekintse meg itt az Apple Pay szolgáltatás szerződéses feltételeit.

Nem rendelkezik OTP Bankos bankkártyával?

Igényeljen betéti kártyát vagy hitelkártyát, és még kedvezményekben is részesül!

Gyakori kérdések

Mi sem egyszerűbb! Fizetéshez jelentkezzen be Touch ID-val, Face ID-val vagy jelszóval, majd tartsa az iPhone vagy Apple Watch készülékét a POS terminál közelébe. Egyes POS terminálok esetében be kell írnia a bankkártya PIN-kódját is.

Kifizetésnél használhatja akár iPhone, akár iPad készülékét is. Mindössze annyit kell tennie, hogy a fizetési mód meghatározásánál kiválasztja az Apple Pay alkalmazást, majd Face ID-val, Touch ID-val vagy jelszóval megerősíti a kifizetést.

Az interneten történő kifizetéseket az iPhone, iPad vagy MacBook készülékek böngészőjét, a Safarit használva hajthatja végre. Nincs szükség felhasználói fiók létrehozására vagy hosszú űrlapok kitöltésére. Fizetési módként válassza ki az Apple Pay-t, és erősítse meg a kifizetést. MacBookon a Touch ID használatával fizethet.

Nem, a jutalék NULLA.

Az Apple Pay-jel végrehajtott kifizetések ugyanolyan biztonságosak, mint az érintéses bankkártyákkal végrehajtott tranzakciók. Minden tranzakció elvégzéséhez be kell jelentkeznie a Face ID, Touch ID vagy jelszó használatával.

A banknak megadott mobiltelefonszámra egyedi jelszót kap SMS-ben, amit be kell írnia az alkalmazásba ahhoz, hogy hozzárendelje az OTP Bank által kibocsátott bankkártyát az Apple Pay-hez. A telefonszámának frissítéséhez, kérjük, hívja a következő telefonszámot: 0800 88 22 88.

Ha a telefonját elveszíti vagy ellopják, letilthatja az Apple Pay működését a Find My Phone alkalmazás vagy az Apple-fiók segítségével, még abban az esetben is, ha a készüléke offline módban van, nincs csatlakoztatva mobilinternethez vagy wi-fi hálózathoz. Javasoljuk ugyanakkor, hogy ebben az esetben értesítsen minket a lehető leghamarabb a 0800 88 22 88-as telefonszámon, vagy tiltsa le a bankkártyáit a SmartBank alkalmazással vagy az Internet Bank szolgáltatással.

Készülékek

Vásárlás

Kifizetés interneten

Kifizetés alkalmazásokban

iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS max, iPhone XR

X

X

X

iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Air 2, iPad Pro, iPad

 

X

X

Apple Watch

X

X

X

MacBook Pro cu Touch ID

 

 

X

 • Tartsa biztonságos helyen a bankkártyájának adatait, valamint a készülékét, amelyen az Apple Pay alkalmazáshoz hozzáadta a bankkártyáját;
 • Ajánlott, hogy készülékének jelszava legyen összetett (tartalmazzon számokat, betűket, különleges karaktereket). Ez védelmet jelenthet a készüléke számára, ha elveszíti vagy ellopják;
 • Ne feledje, hogy a készülékeken rögzített Touch ID / Face ID típusú jelszavak használhatóak az Apple Pay-jel végrehajtott tranzakcióknál.

Az Apple Pay esetében is a bankkártyáknál alkalmazott standard tranzakciós limitek vannak érvényben. A tranzakciós limitek könnyen átállíthatók az Internet Bank szolgáltatással, a SmartBank alkalmazással vagy a következő telefonszámon: 0800 88 22 88.

Természetesen igen, amennyiben a kifizetést egy olyan OTP Bankos hitelkártyával hajtotta végre, amely lehetővé teszi a részletekben való fizetést. A törlesztőrészletek jóváhagyásának módja változatlan marad.

Az utolsó 10 tranzakció listáját a Wallett vagy a Watch alkalmazásokban tekintheti meg, attól függően, hogy mely Apple készülékét használta fizetésnél.