close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

OTPdirekt - internetbank szolgáltatás

Vagy keresse az új SmartBank alkalmazást a Google Play vagy az App Store áruházakban.

Google Play     App Store

Hogyan állíthatja vissza egyszerűen az új OTPdirekt jelszavát?

Lépjen a Jelszó/belépési kód visszaállítása opcióra

Segítségre van szüksége?
Kövesse ezt az útmutatót a jelszó visszaállításától, vagy nézze meg az alábbi videót a visszaállítás lépéseivel:

OTPdirekt- az OTP internetbank szolgáltatása

Válassza az OTPdirekt internetbank szolgáltatást az OTP Banktól, amelynek segítségével gyorsan, biztonságosan és otthona kényelméből hajthat végre banki műveleteket a számítógépén anélkül, hogy bemenne a bankfiókba. Ráadásul még a jutalékok is akár 50%-kal előnyösebbek, mint a banknál.

Használja a SmartBank mobilalkalmazást a telefonján, hogy bárhol és bármikor gyorsan végezhessen el pénzügyi műveleteket. Most egyetlen kattintásnyi távolságra elérheti egy bankfiók szolgáltatásait.

2020. augusztus elejétől felhasználóbarát dizájnt kapott az új internetbank honlap és mobilalkalmazás, valamint számos új és praktikus funkcionalitással is bővült. 2021. február elejétől kizárólag az OTPdirekt és SmartBank új verziója lesz elérhető.

Töltse el az új SmartBank mobilalkalmazást: GooglePlay vagy AppStore áruházakból.

Lépjen be számítógépéről a honlapra, és kattintson az Új OTPdirekt belépés lehetőségre.  

Milyen jelszóval léphet be a OTPdirekt honlapra/ SmartBank mobilalkalmazásba?

 • Ha már 2020. augusztus 25. előtt is használta az OTPdirekt internetbankot, és még nem lépett be az új honlapra vagy alkalmazásba, akkor az új OTPdirektbe azzal a jelszóval jelentkezhet be, amelyet a jelenlegi verziónál is használ.
 • Ha 2020. augusztus 25. után kezdte el használni az OTPdirekt internetbankot, akkor csak az új verzióhoz van hozzáférése. Az új OTPdirektre való belépés kérvényezése után kap egy jelszót sms-ben, amelyet meg kell változtatnia az első bejelentkezés során.
 • Ha az internetbank mindkét verzióját párhuzamosan használja, akkor az egyik verzióban megváltoztatott jelszó, csak az adott verzióban lesz érvényes.
   

Hogyan jelentkezhet be az új SmartBank alkalmazásba/ OTPdirekt honlapra?

Kövesse az alábbi útmutatást, hogy belépjen az új SmartBank alkalmazásba:

 • Válassza a SmartBank alkalmazást a készülék érintőképernyőjén.
 • Válasszon a bejelentkezés Kártyával vagy Kártya nélkül lehetőségek közül (válassza az utóbbi lehetőséget, ha nincs a közelben a bankkártyája).
 • Ha a Kártyával lehetőséget választotta, adja meg az OTP bankkártyáján lévő számsor utolsó 10 számjegyét és a 6 számjegyből álló jelszót.
 • Ha a Kártya nélkül lehetőséget választotta, adja meg az ügyfélkódot és felhasználót (ezeket az adatokat megtalálja az OTPdirekt szerződésben), valamint a 6 számjegyből álló jelszót.
 • Pipálja ki a Gyorsbelépés lehetőséget, ha a továbbiakban csak a jelszót szeretné megadni. Fogadja el a felhasználási feltételeket, és kattintson a Bejelentkezés gombra.
 • Adja meg a token készüléken kapott kódot vagy kérje a kódot az SMS küldése opcióval, ezt követően lépjen a Folytatás gombra.

Kövesse az alábbi lépéseket, hogy bejelentkezzen az OTPdirekt honlapra a számítógépén:

 • Kattintson az ÚJ OTPdirekt belépés opcióra
 • Válasszon a bejelentkezés Kártyával vagy Kártya nélkül lehetőségek közül (válassza az utóbbi lehetőséget, ha nincs a közelben a bankkártyája).
 • Ha a Kártyával lehetőséget választotta, adja meg az OTP bankkártyáján lévő számsor utolsó 10 számjegyét és a 6 számjegyből álló jelszót.
 • Ha a Kártya nélkül lehetőséget választotta, adja meg az ügyfélkódot és felhasználót (ezeket az adatokat megtalálja az OTPdirekt szerződésben), valamint a 6 számjegyből álló jelszót.
 • Kattintson a Bejelentkezés gombra.
 • Ha virtuális tokent használ, akkor kérjen token kódot az SMS küldése opcióval vagy adja meg a token készüléken generált kódot, majd lépjen a Csatlakozás gombra.
   

Új funkcionalitások:

Barátságosabb dizájn, intuitív felület és új funkciók. Meggyőződésünk, hogy ön is kedvelni fogja az alkalmazás új verzióját.

 • Az új internet bankkal egy előre meghatározott összeghatárig, a token készülék használata nélkül hagyhat jóvá tranzakciókat a kíválasztott kedvezményezettek javára. Az opció a Megbízható kedvezményezett nevet kapta, és úgy gondoljuk, hogy segítségével jelentős időt takaríthat meg a kifizetések jóváhagyásánál;
 • Az alkalmazásban új automatikus megtakarítás opció érhető el. Automatikus átutalási megbízásokat állíthat be a megtakarítási termékeinkre: megtakarítási számlákra, betétekre vagy befektetési alapokra;
 • Mostantól e-mailben is megkaphatja a számlakivonatot az alkalmazásban megadott címre;
 • Emellett, az alkalmazásba való bejelentkezésnél gyorsabb és egyszerű a jelszó visszaállításának folyamata.

SmartBank alkalmazást is használ? További jó híreink vannak az ön számára...

Modern és felhasználóbarát külső. Az új SmartBank még több hasznos funkciót kapott:

 • Deviza átutalások vagy kifizetések a kincstár felé;
 • OTPcard biometrics: a bankkártyával végrehajtott online kifizetéseit jóváhagyhatja közvetlenül az alkalmazásból;
 • SHARE IBAN: hány alkalommal kellett már villámgyorsan elküldenie a számlaszámát egy másik személynek? Mostantól ez roppant egyszerűvé válik!; 
 • Emellett, a kifizetési bizonylatokat is letöltheti közvetlenül az alkalmazásból.

Hasonló termékeink

OTPdirekt Push értesítés / SMS-Kontroll

Minden információ, amire szüksége van. Gyorsan és egyszerűen.

Megnézem a részleteket

Alapszintű fizetési számla

Kényelem és ingyenes szolgáltatások.

Megnézem a részleteket