Az új OTPdirekt megérkezett!

Az új OTPdirekt megérkezett!

Vagy keresse az új SmartBank alkalmazást a Google Play vagy az App Store áruházakban.

Google Play     App Store

Barátságosabb dizájn, intuitív felület és új funkciók. Meggyőződésünk, hogy ön is kedvelni fogja az alkalmazás új verzióját.

  • Az új internet bankkal egy előre meghatározott összeghatárig, a token készülék használata nélkül hagyhat jóvá tranzakciókat a kíválasztott kedvezményezettek javára. Az opció a Megbízható kedvezményezett nevet kapta, és úgy gondoljuk, hogy segítségével jelentős időt takaríthat meg a kifizetések jóváhagyásánál;

  • Az alkalmazásban új automatikus megtakarítás opció érhető el. Automatikus átutalási megbízásokat állíthat be a megtakarítási termékeinkre: megtakarítási számlákra, betétekre vagy befektetési alapokra;

  • Mostantól e-mailben is megkaphatja a számlakivonatot az alkalmazásban megadott címre;

  • Emellett, az alkalmazásba való bejelentkezésnél gyorsabb és egyszerű a jelszó visszaállításának folyamata.

  • SmartBank alkalmazást is használ? További jó híreink vannak az ön számára...

Modern és felhasználóbarát külső. Az új SmartBank még több hasznos funkciót kapott:

  • Deviza átutalások vagy kifizetések a kincstár felé;

  • OTPcard biometrics: a bankkártyával végrehajtott online kifizetéseit jóváhagyhatja közvetlenül az alkalmazásból;

  • SHARE IBAN: hány alkalommal kellett már villámgyorsan elküldenie a számlaszámát egy másik személynek? Mostantól ez roppant egyszerűvé válik!; 

  • Emellett, a kifizetési bizonylatokat is letöltheti közvetlenül az alkalmazásból.

Hogyan juthat hozzá az új alkalmazásokhoz?

Az OTPdirekt Internet Bank szolgáltatás eléréséhez nyomja meg a fenti, "Jelentkezzen be az új OTPdirektbe" gombot, hogy átirányításra kerüljön a bejelentkezési felületre, vagy a www.otpbank.ro főoldalon nyomja meg az Új OTPdirekt gombot. Belépésnél használja ugyanazokat a bejelentkezési adatokat, mint az alkalmazás jelenlegi verziójánál.

Az OTPdirekt SmartBank alkalmazás eléréséhez, kérjük, keresse meg az alkalmazás új verzióját a Google Play vagy az App Store áruházakban a Noul OTP SmartBank Romania/ New OTP SmartBank Romania kulcsszavak használatával, vagy kattintson a fenti piktogramokra.

Amennyiben ön új felhasználó, a bejelentkezési mezőbe írja be az OTPdirekt szolgáltatás igénylésénél kapott információkat.

Fontos tudni: amennyiben valamely alkalmazásnál megváltoztatja a jelszót, az új jelszó csak az adott alkalmazás esetén lesz használható.

Mostantól egyszerűen és gyorsan visszaállíthatja jelszavát, többé nem kell felhívni a blokkolásra került jelszó miatt az ügyfélszolgálati munkatársainkat. A bejelentkezési oldalon, kérjük, kattintson a Jelszó/ Belépési kód visszaállítása gombra, és kövesse a megadott lépéseket. 

Szeretne még többet megtudni az új OTPdirektről? Tekintse meg az új alkalmazásról szóló oktató anyagainkat és a bemutató videót!

Bízunk abban, hogy sikerült kellemes meglepetést okozni önnek. Amennyiben szeretné megosztani felhasználói tapasztalatait az új OTPdirekt alkalmazásról, kérjük, írjon nekünk az office@otpbank.ro címre.

Hasonló termékeink

OTPdirekt Push értesítés / SMS-Kontroll

Minden információ, amire szüksége van. Gyorsan és egyszerűen.

Megnézem a részleteket

Alapszintű fizetési számla

Kényelem és ingyenes szolgáltatások.

Megnézem a részleteket