close

Felhívjuk a figyelmet a spoofing típusú csalási kísérletek számának növekedésére, amely során a csalók olyan telefonszámról hívják fel a potenciális áldozatokat, amely látszólag a banké, és a hitelintézet munkatársainak adják ki magukat. Kérjük, legyen óvatos, és ne osszon meg senkivel bizalmas információkat, például a bankszámla eléréséhez szükséges belépési adatokat vagy a bankkártya biztonsági adatait.

Hírek és események

15/05/2024
– Az OTP Csoport közzétette 2024 első negyedévére szóló pénzügyi beszámolóját. A Budapesten bemutatott jelentés szerint, amelyben a bank eredményeit konszolidáltan, a Csoport beszámolási standardjai szerint kiigazítva teszik közzé, az OTP Bank Románia az idei első negyedévben 2 millió lejes nettó konszolidált nyereséget ért el. Az eredményre hatással volt a bevételek alacsonyabb szintje, a működési költségek növekedése, valamint a bankszektor esetén 2024-ben bevezetett új, az üzleti forgalomra kivetett 2%-os többletadó. Az új adókövetelezettség következtében a befizetett adó összege meghaladta a 13 millió lejt, szemben az előző negyedévi 5 millió lejjel.
10/05/2024
OTP Bank România face un nou pas important în direcția inovației și accesibilității serviciilor bancare digitale prin extinderea serviciului de deschidere conturi 100% online pentru persoanele juridice și IMM-urile cu mai mulți asociați. Inițial, acest flux online a fost disponibil doar pentru persoanele fizice și IMM-urile cu acționar unic.
02/05/2024
Az OTP Bank Románia bejelenti, hogy 26,4 millió euró értékű finanszírozási megállapodást kötött a Nusco City Park Kft.-vel a bukaresti Pipera negyedben, a Promenada bevásárlóközponttól mindössze 5 percre található Nusco City lakópark 3 épületének építésére, amelyek a projekt második, összesen 7 épületet magába foglaló fejlesztési szakaszában készülnek. Ugyanezen projekt részeként az OTP Bank Románia 25 millió lejes hitelkeretet is biztosít a kivitelezőnek az áfával kapcsolatos kiadások finanszírozására, így a megállapodás teljes összege 31,4 millió euró.
02/05/2024
Az OTP Bank Románia bejelenti, 2024. május 27-től a JÁSZVÁSÁRI PALAS kirendeltségnél tartott banki termékek a Ștefan cel Mare și Sfânt sugárút 14-es szám alatt található JÁSZVÁSÁRI ȘTEFAN CEL MARE fiókhoz kerülnek át a JÁSZVÁSÁRI PALAS kirendeltség bezárása miatt.