Dacă aveți nevoie de lichidităţi 

pentru a efectua plata TVA-ului investițiilor pe care vreți să le faceți, OTP Bank vă propune creditul pentru finanțarea TVA-ului, care poate fi acordat atât pentru proiecte implementate cu fonduri europene, cât şi pentru proiecte implementate din resurse proprii.

Ce avantaje vă oferă acest produs?

otp bank

Flexibilitate – puteți finanţa până la 100% din TVA-ul aferent proiectului de investiţii;

otp bank

Puteți obţine creditul în LEI sau EUR, cu opţiunea revolving sau non-revolving, în funcţie de particularităţile proiectului de investiţii;

otp bank

Perioada de acordare este de până la 30 de luni în cazul creditului revolving, respectiv de 18 luni în cazul creditului non-revolving;

otp bank

Creditul poate fi utilizat atât pentru finanţarea TVA-ului eligibil, cât şi neeligibil în cadrul proiectelor implementate de fonduri europene, iar rambursarea lui se face pe măsură ce recuperați sumele de la bugetul de stat.

Structura de garanţii acceptată de OTP Bank pentru acest produs este flexibilă, în funcţie de specificul proiectului şi de tipul de activitate pe care o exercitați. Sunt acceptate inclusiv garanţiile oferite de Fondurile de garantare cu care OTP Bank are încheiate convenţii de colaborare.