x

ONLINE ADATFRISSÍTÉS
Az OTP Bank ügyfelei számára

Személyes-, illetve a vállalat adatainak/a jogi képviselők, felhatalmazott személyek adatainak frissítéséhez

Kattinstson ide

Nyisson folyószámlát az OTP Banknál 

és élvezze az OTP valamennyi előnyét, bárhol is tartózkodik. Itthon vagy külföldön az OTP Bank folyószámlán bármikor minden kívánt műveletet elvégezhet, teljes biztonságban.


Így több ideje marad az Önnek igazán fontos dolgokra. 

Miért előnyös Önnek? 

otp bank

megnyitását követően, a folyószámla határozatlan időre az Ön rendelkezésére áll;

otp bank

díjmentes számlanyitás, számlamegszüntetés és készpénzfelvétel*;

otp bank

a leggyorsabb és legolcsóbb átutalás Magyarországra az OTP Express szolgáltatással;

otp bank

a számlakivonatot díjmentesen havonta megküldjük az Ön által megjelölt címre, vagy bármikor szeretné;

otp bank

szabadon hozzáfér a számlájához és munkaidőben készpénzes vagy átutalásos tranzakciókat rendelhet a számlájához.

* csak a lekötött betét futamidejének lejáratakor történő készpénzfelvétel esetén, az egy hónapnál hosszabb időre lekötött betéteknél. 

Hogyan nyithat folyószámlát az OTP Banknál?

Csak érvényes személyazonosító igazolvány szükséges. Bármikor nyithat folyószámlát, nyitása nincs értékhez kötve. 

Milyen kapcsolódó szolgáltatásokat igényelhet? 

otp bank

bármikor igényelhet folyószámlahitelt;

otp bank

OTP Bank hitelrészletek automatikus törlesztése bármelyik folyószámlájáról; 

otp bank

lej és deviza alapú átutalások és műveletek;

otp bank

a folyószámlához bankkártyát igényelhet, ha nagyobb mobilitást szeretne;

otp bank

az OTPdirekt szolgáltatással bármikor a számlájához férhet. 

otp bank

További részleteket szeretne? 

Olvassa el a letölthető pdf dokumentumokat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, és minden kérdésére szívesen válaszolunk.

Folyószámla kamat ReGIS/SENT jutalékok Díjak és jutalékok Magánszemélyek Külföldi lej alapú átutalások költsége Általános szerződési feltételek – Folyószámla, Bankkártya és OTPdirekt Minden információ a lej és deviza alapú átutalási megbízásról, illetve a devizaszámlán végzett átváltásról Tájékoztatás a SwiftNet Fin szolgáltatásról ARB értesítés Elfogadási program és maximális futamidö

 

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a fizetésképtelen ukrán bankok növekvő számára figyelemmel az Ukrajna felé indított kifizetések feldolgozásában késések fordulhatnak elő.

Nem kezdeményezhető üzleti kapcsolat, beleértve a számlanyitást, valamint alapok elfogadását és/vagy végrehajtását/ügyletek lebonyolítását abban az esetben, ha a természetes személy/jogi személy ügyfél az itt felsorolt országok rezidense/állampolgára, illetve megbízottja az itt. Megértését köszönjük!

 

Az OTP Bank Romania az Országos Betétbiztosítási Alap tagja, és a betétesek kompenzáció formájában a lekötött betétek biztosítására jogosultak a törvény által időszakonként megállapított fedezeti limit erejéig. Jelenleg ez az összeg 100 000 eurónak megfelelő összeg lejben, minden számlatulajdonos esetében. A fedezeti limit szintjét a 2015. december 11-én, a 918. számú Hivatalos Közlönyben megjelent, a betétek biztosítási programjáról és a Betétbiztosítási Alapról szóló 311/2015. törvény számú rendelkezései szabályozzák. A jogszabály értelmében betétnek minősül minden aktív egyenlegű számla, beleértve a számlán található pénzösszegekből vagy a folyó banki ügyletek átmeneti helyzeteiből eredő fizetendő kamatot, amelyet a hitelintézetnek meg kell térítenie az érvényes jogszabályok és hitelfeltételek szerint, beleértve a lekötött betéteket, megtakarítási számlákat. A „fedezeti limit” fogalma a betétesenként és hitelintézetenként biztosított maximális fedezet összege, a 61. cikk (3) bekezdés, illetve a 62. cikk rendelkezései értelmében.

A fenti meghatározás szerint nem minősül betétnek az az aktív egyenlegű számla, amelynek megléte kizárólag pénzügyi eszközzel bizonyítható, a módosításokkal egységes keretbe foglalt, a tőkepiacról szóló 297/2004 sz. törvény 2. cikk (1) bekezdés 11. pontjának rendelkezése szerint, kivéve az olyan megtakarítási terméket, amely 2014. július 2-án meglévő névreszóló letéti jeggyel igazolható. A betétesek további információt kaphatnak az „Információk a betétesek számára” dokumentumból. További információk találhatóak a: www.fgdb.ro weboldalon is.

 

A 2017/258-as, a fizetési számlák jutalékainak összehasonlíthatóságát, a fizetési számlák váltását, valamint az alapszintű fizetési számlákhoz való hozzáférést szabályozó törvény rendelkezéseinek megfelelően bővebben tájékozódhat a Standardizált szószedetből, a LEJ jutalékokról szóló FID-tájékoztatóból vagy az EUR jutalékokról szóló FID-tájékoztatóból.