x

ACTUALIZAREA ONLINE A DATELOR
Pentru clienții OTP Bank

Pentru actualizarea datelor personale sau a datelor companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali

Click aici

Serviciul OTPdirekt – Notificări Push/ Alerte SMS

Îţi oferim mai multe tipuri de alerte ( Notificări Push sau Alerte SMS ) în funcţie de informaţiile pe care doreşti să le primeşti.

Cu noua opţiune de Notificări Push de la OTP Bank vei primi notificări ori de câte ori situaţia ta financiară se modifică. Vei primi un mesaj de tip pop-up pe smartphone-ul sau tableta unde ai activat aplicaţia pentru mobil OTPdirekt – SmartBank.

 

 

Soldul contului:

Ești informat la început de zi care este soldul contului ales de tine (cont curent, de economii, de card) și vei ști cum să-ți planifici disponibilitățile. Poți opta pentru o informare periodică: zilnic, săptămânal sau lunar.

 

Control Cont:

Primești o alertă cu prilejul oricărei plăți sau incasări din/în contul tău sau doar atunci când suma tranzacționată depășește un anumit prag, ales de tine. Fiecare alertă vă transmite care este noul sold disponibil al contului pe care a avut loc tranzacția de debitare/creditare.

 

Control Card Bancar:

Se trimite o alertă atunci când cardul sau subcardul tău este folosit pentru: plăți la comercianți, retrageri de numerar, dar și atunci când introduci PIN-ul incorect sau ai fonduri insuficiente. Alerta conține date exacte despre timpul, locația, suma folosită și soldul  disponibil după efectuarea tranzacției.

 

Curs BNR:

Se transmit cotațiile BNR zilnic (Luni-Vineri), imediat după ora 13:00 (pentru principalele valute: EUR, USD, CHF, GBP, HUF). Cotațiile transmise sunt cele care vor fi valabile pentru următoarea zi bancară.

 

Scadență Depozite:

Primești o alertă cu 3 zile lucrătoare înainte ca depozitul tău să ajungă la scadență, indiferent de tipul depozitului sau de opțiunea la scadență a acestuia. Alerta conține informații cu privire la: suma depozitului, alias-ul contului de depozit, dobânda, opțiunea la scadență și data de scadență.

 

Popriri:

Primești o alertă începând cu ora 19:00 în cazul în care se instituie poprire pe cont . Alerta conține informații cu privire la: suma și valuta popririi și numărul dosarului.

 

Vrei să-ți activezi serviciul OTPdirekt - Notificări Push/ Alerte SMS?

1. Completează formularul de mai jos și un consultant te va contacta în cel mai scurt timp.

2. Trimite-ne un mesaj prin OTPdirekt – Internet Banking.

 

 

otp bank

Vrei mai multe
detalii?

Citește informațiile din documentele pdf. pe care le poți descărca sau contactează-ne și îți vom răspunde la toate întrebările.

Taxe și comisioane OTPdirekt Termeni și condiții OTPdirekt Termeni și condiții contract cadru Cont Curent, Card Debit și OTPdirekt
 

Vă rugăm să completați formularul de contact,
și un reprezentant al băncii vă va contacta în cel mai scurt timp posibil:

Completarea câmpurilor marcate cu * este obligatorie