Serviciul OTPdirekt – Alerte SMS

îți oferă mai multe tipuri de alerte în funcție de informația pe care dorești să o primești. Astfel, vei primi notificări prin SMS ori de câte ori situația ta financiară se modifică.

 

 

Soldul contului:

Ești informat la început de zi care este soldul contului ales de tine (cont curent, de economii, de card) și vei ști cum să-ți planifici disponibilitățile. Poți opta pentru o informare periodică: zilnic, săptămânal sau lunar.

 

Control Cont:

Primești un SMS cu prilejul oricărei plăți sau incasări din / în contul tău sau doar atunci când suma tranzacționată depășește un anumit prag, ales de tine. Fiecare SMS va transmite și care este noul sold disponibil al contului pe care a avut loc tranzacția de debitare / creditare.

 

Control Card Bancar:

Se trimite SMS de fiecare dată când cardul sau subcardul tău este folosit pentru: plăți la comercianți, retrageri de numerar, dar și atunci când introduci PIN-ul incorect sau ai fonduri insuficiente. Alerta conține date exacte despre timpul, locația, suma folosită și soldul rămas disponibil după efectuarea tranzacției.

 

Curs BNR:

Se transmit cotațiile BNR zilnic (Luni-Vineri), imediat după ora 13 (pentru principalele valute: EUR, USD, CHF, GBP, HUF). Cotațiile transmise sunt cele care vor fi valabile pentru următoarea zi bancară.

 

Scadență Depozite:

Primești un SMS cu 3 zile lucrătoare înainte ca depozitul tău să ajungă la scadență, indiferent de tipul depozitului sau de opțiunea la scadență a acestuia. SMS-ul conține informații cu privire la: suma depozitului, alias-ul contului de depozit, dobânda, opțiunea la scadență și data de scadență.

 

Popriri:

Primești un SMS începând cu ora 19:00 în cazul în care îți este contul poprit. SMS-ul conține informații cu privire la: suma popririi, valuta popririi si numărul dosarului.

 

Vrei să-ți activezi serviciul OTPdirekt - Alerte SMS?

1. Completează formularul de mai jos și un consultant te va contacta în cel mai scurt timp.

2. Trimite-ne un mesaj prin OTPdirekt – Internet Banking.

 

 

otp bank

Vrei mai multe
detalii?

Citește informațiile din documentele pdf. pe care le poți descărca sau contactează-ne și îți vom răspunde la toate întrebările.

Taxe și comisioane OTPdirekt Termeni și condiții OTPdirekt Termeni și condiții contract cadru Cont Curent, Card Debit și OTPdirekt
 

Vă rugăm să completați formularul de contact,
și un reprezentant al băncii vă va contacta în cel mai scurt timp posibil:

Completarea câmpurilor marcate cu * este obligatorie