Card de cumpărături în rate fără dobândă

Card de cumpărături în rate fără dobândă

Visezi să te relaxezi într-o vacanță exotică sau vrei să-ți redecorezi casa? Sau poate vrei să le faci un cadou celor dragi pentru a le arăta cât de mult înseamnă pentru tine? Nu mai sta pe gânduri și descoperă avantajele unui card de cumpărături în rate fără dobândă de la OTP Bank.

Beneficiezi de 6 rate fără dobândă și 0% comision la magazinele online sau POS cu sigla Mastercard sau VISA.

Poți obține o limită de credit de până la 15.000 lei

Ai 6 rate lunare, fără dobândă

Eliberare rapidă,
în cel mult 4 zile

Ce avantaje îți aduce cardul de credit în rate fără dobândă?

 • Poți obține o limită de credit de până la 15.000 lei;

 • Ai 6 rate lunare, fără dobândă pentru cumpărături ORIUNDE ÎN LUME, indiferent de valoare;

 • Eliberare rapidă, în cel mult 4 zile de la data depunerii documentației complete și corecte;

 • Poți utiliza cardul oriunde în România sau în străinătate, la milioane de locații care acceptă carduri VISA sau Mastercard;

 • Primești o alertă SMS, cu ajutorul serviciului OTPdirekt, de fiecare dată când cardul tău este utilizat pentru efectuarea plăților către comercianți, la retrageri de numerar, dar și atunci când PIN-ul introdus este incorect sau sunt fonduri insuficiente;

 • Primești un SMS gratuit cu suma scadentă, la emiterea extrasului de cont. De asemenea, cu trei zile înainte de data scadentă primești un mesaj de informare, astfel încât să îți poți achita la timp sumele scadente;

 • Cumperi și plătești în siguranță de pe orice platformă online cu ajutorul tehnologiei 3D Secure.

 • Ai 10% discount la călătoriile efectuate cu BlackCab dacă plătești cu cardul tău de credit. În plus, ai și tarif preferențial pentru transferul la aeroport. Află cum beneficiezi de ofertele BlackCab.

Pași pentru obținerea unui card de credit în rate de la OTP Bank

Tot ce ai nevoie este actul de identitate în original.

Te așteptăm în cea mai apropiată sucursală OTP Bank din orașul tău să completezi cererea de emitere a cardului de credit.

Adeverința de venit este necesară doar în cazul în care nu ai împlinit 6 luni la actualul angajator.

Rambursarea limitei de credit

 • Utilizând Serviciul OTPdirekt;
 • Prin depunere în numerar la ATM-urile Cash in OTP Bank;
 • Prin ordin de plată interbancar din conturile deținute la ale bănci;
 • Prin depunere în numerar în orice unitate OTP Bank România.

Limita de credit acordată pe card este tip revolving, astfel încât sumele rambursate se regăsesc din nou în suma disponibilă din contul tău.

Model de calcul informativ

Iată un exemplu reprezentativ al calculului unui card de credit în rate:

DAE 37.37% p.a. a fost calculată presupunând că suma de 5.367 RON a fost acordată pe doi ani, utilizată imediat la începutul contractului și rambursată în 24 plăți lunare egale considerând dobânda anuală aplicată de 29%, rată fixă.

Cum poți solicita cardul?

Vino la noi

Vino în sucursala OTP Bank
și hai să discutăm cea mai potrivită variantă.

Sucursale și ATM-uri

Contactează-ne telefonic

Solicită informații apelând serviciul HelpDesk la numărul de telefon (+4021) 308 57 10.

Apelare HelpDesk

Cere detalii

Solicită Call Back,
și te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing și profilare în acest scop de către Bancă
Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de marketing și profilare în acest scop de către terți parteneri ai Băncii

Produse similare recomandate

Card de cumpărături în 12 rate

Împlinește-ți toate dorințele!

Vreau detalii

023

VISA Clasic Transparent și Mastercard Standard

Un singur card, numerose beneficii.

Vreau detalii

Întrebări frecvente

Cardul este înrolat automat în sistemul 3D Secure, pentru ca tu să te poți bucura de tranzacții în siguranță.

Pentru mai multe detalii click aici.

Da, poți solicita maximum 2 carduri de credit suplimentare atașate aceleiaşi limite de credit.

Cardul de cumpărături este un instrument de plată ce are ataşată o limită de credit în LEI oferită de către bancă în funcţie de venitul lunar net. Un avantaj al cardului de cumpărături este reprezentat de posibilitatea de a face cumpărături cu 0% dobândă fie prin programul de rate, fie prin perioada de graţie.

Descoperitul de cont (numit şi overdraft) este o facilitate pe cont, oferită de către bancă în funcţie de salariul încasat în contul respectiv, şi poate fi de maximum 6 salarii nete. Overdraft-ul poate fi acordat în LEI. În cazul overdraft-ului, poţi ataşa contului respectiv un card de debit cu care poţi efectua plăţi şi retrageri de numerar cu comisioanele şi taxele aferente cardului. Pentru aceste tranzacţii, pentru descoperitul de cont este necesar să achiţi lunar doar dobânda aferentă.

În cazul în care utilizezi cardul în altă monedă, în funcţie de valuta în care acesta este emis, se realizează conversie valutară astfel:

 1. Pentru tranzacțiile efectuate în moneda contului, Banca va debita din cont valoarea tranzacțiilor efectuate în moneda contului;
 2. Pentru tranzacțiile efectuate pe teritoriul României în altă valută decât valuta de cont, Banca va debita contul cu echivalentul operațiunii și a comisioanelor aferente. Conversia se efectuează, după caz, la cursul aplicabil intern de vânzare-cumpărare EURO/LEI la tranzacțiile cu cardul din ziua decontării, curs afișat pe siteul Băncii și în unitățile teritoriale;
 3. Pentru tranzacțiile efectuate în străinătate cu Cardul, Banca va debita contul utilizând ca monedă de referinţă EUR, după cum urmează:
  1. Schimbul valutar între moneda în care se efectuează tranzacţia şi moneda de referinţă EUR se efectuează de către organizaţia internaţională de Carduri Mastercard/ VISA la cursul său de la Data Decontării;
  2. Pentru debitarea contului în LEI, Banca utilizează Cursul de Schimb de Referință al Băncii din ziua decontării tranzacției, publicat pe pagina de internet a Băncii.

Da. Dacă doriţi să utilizaţi cardul emis de OTP Bank România la bancomatele din străinătate aparţinând OTP Group, se va percepe un comision de retragere numerar de numai 3.5 LEI / 1 EUR pe tranzacție.

Băncile membre OTP Group în Europa pot fi localizate în ţări precum: Ungaria, Slovacia, Croaţia, Bulgaria, România, Ucraina, Serbia şi Rusia.

Da, poţi efectua plăţi cu cardul tău dacă ai selectat în momentul solicitării cardului, sau ulterior prin OTPdirekt sau în sucursală, opţiunea “plăți pe internet”.

Lista tranzacţiilor şi soldul contului aferente cardului tău de cumpărături sunt disponibile în extrasul de card pe care îl primești lunar prin OTPdirekt sau prin e-mail. Totodată, poţi afla soldul contului de card la bancomatele OTP Bank, unde poți obţine şi o listă a ultimelor 5 tranzacţii efectuate.

Da, acest card poate fi utilizat în România. În momentul utilizării acestuia la bancomat, vei putea retrage numerar în LEI.

Da, poți utiliza cardul respectiv în străinătate pentru retragerea de numerar. În acest caz, vei primi valuta aferentă ţării unde te afli.

Limitele de tranzacţionare sunt limite zilnice sau lunare setate pentru cardul tău sau pentru subcardul emis pe contul tău. Acestea au valori implicite la emitere, însă pot fi modificate la cerere, fie prin OTPdirekt, fie în sucursală.

Persoanele autorizate să semneze adeverinţa de venit sunt: Directorul general, Directorul financiar, Director de resurse umane, Responsabil salarizare, Director contabilitate. Este necesar ca pe adeverinţă să se completeze şi funcţia exactă a persoanei cu drept de semnătură.

Cardul co-brand OTP-MOL este un card de cumpărături ce poate fi utilizat la orice comerciant din ţară sau străinătate. Avantajul acestui card este de a obţine puncte duble în momentul utilizării lui la benzinăriile MOL din ţară.

Pentru cardurile Multibonus, asistenţa este asigurată exclusiv de MOL România prin Serviciul Relaţii Clienţi (021) 204.85.26 sau 0800 800665 (non-stop).

Pentru cardurile de credit OTP-MOL te rugăm să contactezi OTP Bank “Call Center”: 0800 88 22 88 (08:30 - 21:00, apelabil gratuit din orice reţea fixă sau mobilă din România) – gratuit sau OTPBank “ Serviciul Carduri” (021) 308.57.11 (non-stop)

Da. Toate cardurile emise de OTP Bank România pot fi utilizate în străinătate, indiferent dacă sunt emise în LEI sau EUR.

Persoanele ce nu au împlinit 18 ani pot obţine un card de debit Junior Plus, ataşat unui cont Junior plus. Pentru a solicita acest card, este necesar ca solicitantul să ajungă împreună cu părinţii într-o sucursală OTP Bank cu actul de identitate.

Perioada de graţie aplicabilă cardurilor de cumpărături este reprezentată prin numărul maxim de zile în care nu se percepe dobândă pentru tranzacţiile la comercianţi. De exemplu, perioada de graţie de 55 de zile se aplică pentru cumparăturile efectuate în ziua de 1 a lunii şi până pe data de 25 a lunii viitoare, ceea ce înseamnă ca până pe 25 (luna viitoare) poţi rambursa întreaga sumă utilizată la cumpărături fără a plăti dobândă.

În cazul în care nu mai ești în posesia cardului tău este necesară blocarea accesului la sumele din cont. Poți face acest lucru direct din aplicația SmartBank sau sunând la numărul 0800 88 22 88 (apelabil gratuit din orice reţea fixă sau mobilă din România) sau la numărul +40 21 308 57 11 (apelabil şi din străinătate).