Pentru a veni în sprijinul companiei 

dumneavoastră atunci când se confruntă cu decalaje nefavorabile între încasări și plăți,  vă punem la dispozitie o alternativă de finanțare pe termen scurt. 

 

Creditul cash pe termen scurt este o facilitate de creditare destinată achitării unor obligații curente stringente (aprovizionare cu materii prime, materiale, combustibil, energie, impozite, taxe curente și alte operațiuni curente), finanțării stocurilor (în special în cazul companiilor a căror activitate se caracterizează prin sezonalitate sau printr-un ciclu lung de fabricație) și finanțării TVA-ului aferent investițiilor efectuate.

Ce avantaje vă oferă creditul cash pe termen scurt?

otp bank

Veți avea asigurate plățile către buget și furnizori;

otp bank

Perioada de finanțare este de maximum 12 luni, rambursarea efectuându-se în rate lunare;

otp bank

Puteți utiliza creditul în  una sau mai multe tranșe în conformitate cu destinația;

otp bank

Puteți contracta creditul in diverse valute, de regulă corelate cu valuta în care compania dumneavoastra trebuie să efectueze plățile.

 

Vreți să contractați un credit cash pe termen scurt? Aflați aici care sunt documentele necesare pentru efectuarea analizei de credit.

 

În cazul în care doriți să contractați un credit in suma maximă de 200.000 EUR (sau echivalent in lei), veți beneficia de o aprobare rapidă și analiză simplificată.

 

Cu OTP Bank, afacerea dumneavoastră nu va avea niciodată de suferit din cauza deficitului dintre încasări și plăți!