close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Pachetul de cont bancar OTP POS  

Ai grijă de clienții tăi și oferă-le plata cu cardul, iar tu te bucuri comisioane reduse. Pachetul OTP POS este cea mai bună soluție. 

Ai o serie de beneficii oferite gratuit

ZERO comision pentru ordinele de plată intrabancare în lei

10 tranzacții gratuite / lună pentru plăți interbancare în lei prin Internet Banking și Mobile Banking

Care sunt avantajele pachetului OTP POS?

  • Ai o serie de beneficii oferite gratuit: administrarea contului curent, instalarea și mentenanța terminalului POS, emitere și gestionarea în primul an a cardului, încasări intrabancare și interbancare, abonament OTPdirekt pentru un utilizator;

  • ZERO comision pentru ordinele de plată intrabancare în lei;

  • 10 tranzacții gratuite / lună pentru plăți interbancare în lei prin Internet Banking și Mobile Banking.

  • Acum aveți posibilitatea de a alege între un terminal POS standard sau aplicația OTP POSibil pe care o puteți instala pe terminalul dumneavoastră mobil cu sistem de operare Android pentru a-l transforma într-un POS ultra-portabil și sigur.

    La o apăsare de buton încasați pe telefon! Descoperiți aplicația OTP POSibil - accesați acest link.

Cât este comisionul de procesare tranzacții prin POS, în cadrul pachetului OTP POS?

Dacă achiziționezi un pachet OTP POS beneficiezi de un comision de doar 0.70% / tranzacție dacă rulajul lunar este de minim 10.000 lei, respectiv 0.90% dacă suma este mai mică de 10.000 lei.

Excepție fac tranzacțiile efectuate cu cardurile emise în/pe numele persoanelor juridice și categoriilor asimilate sau efectuate cu carduri de bonuri de masă, unde comisionul este 1.80% / tranzacție indiferent de rulaj.

Cât costă abonamentul lunar pentru pachetul OTP POS?

Pentru pachetul POS abonamentul lunar este de 30 lei.

Cum poți obține pachetul OTP POS?

Aplică 100% online!

Cont bancar online pentru persoane juridice. 
Costuri ZERO, beneficii nelimitate.

Aplică online

Vino la noi

Vino în sucursala OTP Bank
și hai să discutăm cea mai potrivită variantă.

Sucursale și ATM-uri

Produse similare recomandate

Pachetele Calculat & Relaxat

Alege tot ce e mai bun pentru afacerea ta și noi te răsplătim pe măsură.

Vreau detalii

Cont curent ONLINE

Deschizi rapid un cont curent online, pachet de produse și servicii, inclusiv card și Internet Banking.

Vreau detalii

Întrebări frecvente

Pachetele de produse și servicii din cadrul OTP Bank România se încheie pe o perioadă de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii pe noi perioade de 12 luni fiecare. În situația în care se optează pentru rezilierea pachetului anterior celor 12 luni de la data constituirii și pentru necontractarea unui alt pachet la un preț superior, este necesară achitarea contravalorii abonamentelor lunare rămase de achitat până la finalul celor 12 luni.

Un client poate deține un singur tip de pachet de produse și servicii bancare oferit de OTP Bank România. Totuși, pachetele „Calculat 25”, „Calculat 50”, „Relaxat 150”, „Relaxat 200” si „Relaxat 300” pot fi deținute cu un pachet dedicat clienților case de schimb valutar, iar pachetele „Calculat 25” și „Calculat 50” pot fi deținute concomitent cu un pachet POS.

Da, clienții start-up care au maximum 12 luni de la înființare, beneficiază de pachetul dedicat START-UP HERO, cu avantaje semnificative, în situația în care contul curent este deschis de maximum 2 luni și nu dețineți alte pachete de produse și servicii bancare.

DA, aveți posibilitatea oricând să optați pentru un pachet la un preț superior, cu beneficii superioare.

De exemplu, dacă inițial ați optat pentru pachetul "Calculat 25", îl puteți schimba oricând cu următoarele pachete: "Calculat 50", "Relaxat 150", "Relaxat 200" sau "Relaxat 300".

Comisionul lunar de administrare este gratuit pentru toate conturile, indiferent de valuta contului.

Pentru ordine de plată interbancare în lei, efectuate prin OTPdirekt și acordate ca tranzacții gratuite în cadrul pachetelor, în funcție de beneficiile fiecărui pachet, nu se percepe comisionul Băncii.