close

Vă atragem atenția asupra creșterii tentativelor de fraudă prin metoda spoofing, prin care atacatorii apelează potențiale victime de pe un număr de telefon care pare a fi al băncii și se prezintă drept angajați ai instituțiilor financiare. Vă recomandăm să fiți vigilenți și să nu comunicați nimănui date confidențiale precum credențialele de acces la contul bancar (IB) sau datele de securitate aferente cardului bancar.

Pachetul pentru case de schimb valutar de la OTP Bank

E mai simplu să ai o afacere de succes când ai soluțiile potrivite. Suntem alături de tine și îți punem la dispoziție 3 pachete de produse și servicii pentru casele de schimb valutar. Beneficiezi de un curs valutar mai bun decât cel standard, dobânzi speciale, comisioane reduse și alte avantaje.

Pachet STANDARD - 5,99 EUR*

±0.0100 reducere la cursul de vânzare-cumpărare**

Dobândă standard cont în lei și EUR

Comision de administrare cont standard

0.30% comision la retragere de la ghișeele băncii****

Pachet PLUS - 9,99 EUR*

±0.0150 reducere la cursul de vânzare-cumpărare**

Dobânda pentru depozitele în lei și EUR***

Comision de administrare cu 50% reducere pentru toate conturile

0.15% comision la retragere de la ghișeele băncii****

Pachet PREMIUM - 14,99 EUR*

±0.0250 reducere la cursul de vânzare-cumpărare**

Dobânda pentru depozitele în lei și EUR***

Comision de administrare cu 50% reducere pentru toate conturile

Franco - comision la retragere de la ghișeele băncii****

* Abonamentul se percepe lunar, la cursul BNR din ziua scadenței.
** Față de cursul standard al băncii atunci când schimbul este efectuat la ghișeu pentru perechea valutară EUR/LEI și numai pentru sumele care nu depășesc suma minimă negociabilă acceptată de bancă. Pentru alte perechi valutare care nu depășesc suma minimă, se va obține o cotație corespunzătoare celei aplicate EUR/LEI și corelate cu evoluția pieței valutare interbancare. Dacă se depășește suma, se va contacta Departamentul Trezorerie Vânzări pentru a obține o cotație negociată.
*** Constituite la termen de o săptămână 
**** Se aplică doar pentru sumele care provin din operațiuni de schimb valutar efectuate prin conturile de la OTP Bank România, indiferent de data tranzacției. Comisionul se aplică și în cazul în care înainte de retragerea de numerar, fondurile provenite din schimbul valutar au fost utilizate pentru contractarea altor produse oferite de bancă.

Cum poți obține pachetul pentru casele de schimb valutar?

Vino la noi

Vino în sucursala OTP Bank
și hai să discutăm cea mai potrivită variantă.

Sucursale și ATM-uri

Contactează-ne telefonic

Solicită informații apelând serviciul HelpDesk
la numărul de telefon (+4) 021 308 57 10.

Apelare HelpDesk

Produse similare recomandate

Pachetele Calculat & Relaxat

Alege tot ce e mai bun pentru afacerea ta și noi te răsplătim pe măsură.

Vreau detalii

Cont curent ONLINE

Deschizi rapid un cont curent online, pachet de produse și servicii, inclusiv card și Internet Banking.

Vreau detalii

Întrebări frecvente

Pachetele de produse și servicii din cadrul OTP Bank România se încheie pe o perioadă de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii pe noi perioade de 12 luni fiecare. În situația în care se optează pentru rezilierea pachetului anterior celor 12 luni de la data constituirii și pentru necontractarea unui alt pachet la un preț superior, este necesară achitarea contravalorii abonamentelor lunare rămase de achitat până la finalul celor 12 luni.

Un client poate deține un singur tip de pachet de produse și servicii bancare oferit de OTP Bank România. Totuși, pachetele „Calculat 25”, „Calculat 50”, „Relaxat 150”, „Relaxat 200” si „Relaxat 300” pot fi deținute cu un pachet dedicat clienților case de schimb valutar, iar pachetele „Calculat 25” și „Calculat 50” pot fi deținute concomitent cu un pachet POS.

Da, clienții start-up care au maximum 12 luni de la înființare, beneficiază de pachetul dedicat START-UP HERO, cu avantaje semnificative, în situația în care contul curent este deschis de maximum 2 luni și nu dețineți alte pachete de produse și servicii bancare.

DA, aveți posibilitatea oricând să optați pentru un pachet la un preț superior, cu beneficii superioare.

De exemplu, dacă inițial ați optat pentru pachetul "Calculat 25", îl puteți schimba oricând cu următoarele pachete: "Calculat 50", "Relaxat 150", "Relaxat 200" sau "Relaxat 300".

Comisionul lunar de administrare este gratuit pentru toate conturile, indiferent de valuta contului.

Pentru ordine de plată interbancare în lei, efectuate prin OTPdirekt și acordate ca tranzacții gratuite în cadrul pachetelor, în funcție de beneficiile fiecărui pachet, nu se percepe comisionul Băncii.